Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Atom Fishing Game Guide
Модератор: dantho.mihov
Re: Atom Fishing Game Guide
dida967
Тебе пък изобщо не те знам!Явно си питала някой друг,защото който ме е попитал за нещо винаги съм помагал.
А за меренето п...те заповядай ти ще си щастливката
Тебе пък изобщо не те знам!Явно си питала някой друг,защото който ме е попитал за нещо винаги съм помагал.
А за меренето п...те заповядай ти ще си щастливката
Диде събирай краставиците!!!
-
- новобранец
- Обратна връзка:
za4kata написа:Ох,забравих да кажа...
za4kata написа:Докогато имаше воля за диалог-проблем нямаше!
Започна za4kata да иГРАЕ!!!
ИИИ Gazilot като ме видеше някъде бягаше като грешен дявол
Не мога да разбера какви ги дрънкаш? И какви са тея постове без обяснения ми само недомлъвки? Ако нещо ти тежи кажи, знаеш ми скайпа, в играта се видяхме преди 2 седмици и всичко беше ОК, ся пак почваш некви интриги в темата ми, нещо не моа да те разбера какъв ти е проблема?za4kata написа:Истината за мене и ТАКА наречения газилот
Щото аз това което виждам като твои съобщения тука, са само цитираните по-горе...
И пак повтарям, ако имаш некви въображаеми проблеми с мен, не пренасяй интригата в този топик, а ми го кажи лично, има си начини.
P.S. За гида, сори че малко го отебах, но излезе истинската риба тука в Несебър и малко съм зает. Скоро ще го продължа.
"Само две неща са безкрайни – Вселената и човешката глупост"
А. Айнщайн
А. Айнщайн
за газилот
Имам,много против теб.Нямам ти скайпа,защото го изчегъртах.Когато някои хора ми казваха,че нищо не става от тебе,аз не повярвах.Разбрах какъв си след като ме заааба с ГАНЧ и Captain сам да се боря.Защото ти си гларус и обичаш да кълвеш на готово от 20 човека си №1 ама те гларусите кълват само мърша.И за това казвам,че когато не си в цикъл споделяш и с другите.Ама това и онова.... нямат нищо общо.
P.S. дидеее събирай краставиците
Имам,много против теб.Нямам ти скайпа,защото го изчегъртах.Когато някои хора ми казваха,че нищо не става от тебе,аз не повярвах.Разбрах какъв си след като ме заааба с ГАНЧ и Captain сам да се боря.Защото ти си гларус и обичаш да кълвеш на готово от 20 човека си №1 ама те гларусите кълват само мърша.И за това казвам,че когато не си в цикъл споделяш и с другите.Ама това и онова.... нямат нищо общо.
P.S. дидеее събирай краставиците
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Ще подмина последния ти пост с мълчание, имайки предвид каква травма си получил в реалния живот на главата.
Айде оправяй се по-бързо и си почини от разводняване на теми и личностни нападки.
Айде оправяй се по-бързо и си почини от разводняване на теми и личностни нападки.
"Само две неща са безкрайни – Вселената и човешката глупост"
А. Айнщайн
А. Айнщайн
Първо благодарности на gazilot , доста труд е хвърлен в темата. Ето накратко за 11 ( аз съм използвал тези данни при минаването на разрядите ):
За 11 раздяр - търсените риби са:
Торпеда, Щука, Сиг( ловено за предният разряд
),Красноперка
Торпеда търсим на база Озеро, Южный берег.Метод - дънна, стръв - живец, ловим през деня и вечерта, леката - най-добрата, която имате
Щука търсим на база Озеро, Южный берег. Метод - дънна, стръв - живец, ловим през деня, леската - пак възможно най-хубавата.
Сиг търсим на база Озеро, Южный берег. Метод - плувка до дъното, стръв - живец, поденка, и ручейник, ловим през деня, леска - 15.
Красноперка търсим на база Озеро, Заросли кубышки. Метод - дънна в дупките, стръв - личинка короеда, ловим през деня, леска - 15.
После ако не ме домързи ще допиша до 15-ти разряд.
За 11 раздяр - търсените риби са:
Торпеда, Щука, Сиг( ловено за предният разряд

Торпеда търсим на база Озеро, Южный берег.Метод - дънна, стръв - живец, ловим през деня и вечерта, леката - най-добрата, която имате
Щука търсим на база Озеро, Южный берег. Метод - дънна, стръв - живец, ловим през деня, леската - пак възможно най-хубавата.
Сиг търсим на база Озеро, Южный берег. Метод - плувка до дъното, стръв - живец, поденка, и ручейник, ловим през деня, леска - 15.
Красноперка търсим на база Озеро, Заросли кубышки. Метод - дънна в дупките, стръв - личинка короеда, ловим през деня, леска - 15.
После ако не ме домързи ще допиша до 15-ти разряд.
Поклон - http://www.youtube.com/watch?v=T1lBoEeUiGk !
alfich написа:Само да питам:
Има ли "Клевалка" за Атом-а ???
и ако е тази " Atom Fishing Database " то как да разбера по колко от определен вид риба има на определеното място ?
Сиг-лови се в пол-водый на половина на пръчката!
Мятайте и на ручейник!!!
Мятайте и на ручейник!!!
alfich
да тази е няма как да разбереш!навсякъде,можеш да направиш рекорд
да тази е няма как да разбереш!навсякъде,можеш да направиш рекорд
особенно в ляво има една хубава дупка
това е грозно)))
това е грозно)))
личностите нападки !ще продължат!!хайде да питаме някой дали не съм помогнал!!!!!!!!
P.S.Диде,събирай,краставиците!!!!
Модерирано! Oще един такъв пост и излиташ от форума!ОК? barutchiata
P.S.Диде,събирай,краставиците!!!!
Модерирано! Oще един такъв пост и излиташ от форума!ОК? barutchiata
-
- новобранец
браво супер игра и много добра тема ще има ли продължение с помоща ?
Здравейте и от мен.Не съм играл от 1-2 месеца и ако може малко инфо,щото гледам много промени има.Става въпрос за артелите(за какво са),патронните риби са сменени,рекордите как се правят(кой разряд или уравнение трябват)и за калугите да питам къде и на какво е най добре да се ловят.Благодаря ви предварително.
Някой може ли да помогне
,по какъв начин да си сменя плувките да станат червени защото трудно се забелязват нощно време.Благодаря предварително.
PP;Извенявам се ,отсраних проблема .

PP;Извенявам се ,отсраних проблема .