Учудващо .....

Модератор: sapuna

mirix
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Учудващо .....

Мнение от mirix »

Здравейте колеги , незнам дали е нормално , но днес хванах две мренчета около 35 -40 мс екземпляри на жито. Чак се учудих като извадих първата до сега не беше ми се случвало на през риболовната ми практика такова нещо :)
jultopepi
фен клуб-скобар

Re: Учудващо .....

Мнение от jultopepi »

е,,,, случая
Нема обаснение
Има недохранени риби и жадни рибари
фен клуб скобар
Malemi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Malemi »

На жито мряна никога не съм хващал и не съм чувал.
тбК
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

Бре,момци....??!
Не ви знам отколко време ловите риба,,ма до преди преди 5-6 години,вареното жито бе Култова стръв,и подхрана.То, моа и сея да работи,ма неа кой да натиска на него...
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Malemi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Malemi »

Аз на жито преди 2 год ловях на река Велека , хващаха се само дребни кленове , а мряната не го пипна.
тбК
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

Лелеманибегай.......и в коя част ва Велека се проба да хванеш Неква мрена....????! :D
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Malemi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Malemi »

Там където се отсяда в 1 хотел на име '' РИБАРНИКЪ ''. Мрени си има обаче се хващаха на торен червеи на дъно.
тбК
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

Са,ако треа да съм честен,.......неам никва идея де се намира тоя хотел....№1 РибарникЪ.....па и ми звучи по начин,дет ми кара никога и да не искам да знам,па и ме кара да се съмнявам,че наистина рибите са мрени......
ivo kostov
фен клуб-скобар

Мнение от ivo kostov »

защо се учудвате аз съм ловил мрени на жито ,и то на жито излизат само тупалки.само не помним кой сезон беше най-удачно да се лови на тая стръв.направо бех забравил за житото ,събота че го пробвам по струма.
krasikostadin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от krasikostadin »

Malemi написа:Там където се отсяда в 1 хотел на име '' РИБАРНИКЪ ''. Мрени си има обаче се хващаха на торен червеи на дъно.
Приятел, на Велека мряна никой не е виждал там има морунаш, който се хваща на жито. А и хотели на Велека няма защото е защитена местност.
ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА ЧИСТА!
jordan_fena
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jordan_fena »

никак не е учудващо. преди години на яз. Негованка сме я "убивали" мрената на жито и то 2 години поред :wink:
Malemi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Malemi »

На 30 километра от малко Търново. Направех е един хотел с таковав име '' РибаникЪ'' буквата е ''Ъ'' не е по моя грещка. Има огромни басеини , в които се развъждат пъстърви и щарани. Има си и път към гората които извежда на река Велека. Там съм хващал мрените и пъстрърва съм хващал , но това е друг въпрос
тбК
xt33m33
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от xt33m33 »

за бялата мрена е нормално жито ноаз имам по-странен случай ... черна мрена на рачешко месо... :D
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Malemi написа:На 30 километра от малко Търново. Направех е един хотел с таковав име '' РибаникЪ'' буквата е ''Ъ'' не е по моя грещка. Има огромни басеини , в които се развъждат пъстърви и щарани. Има си и път към гората които извежда на река Велека. Там съм хващал мрените и пъстрърва съм хващал , но това е друг въпрос
А щарани хващал ли си :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
gogoh
новобранец
новобранец

Мнение от gogoh »

Malemi написа:На 30 километра от малко Търново. Направех е един хотел с таковав име '' РибаникЪ'' буквата е ''Ъ'' не е по моя грещка. Има огромни басеини , в които се развъждат пъстърви и щарани. Има си и път към гората които извежда на река Велека. Там съм хващал мрените и пъстрърва съм хващал , но това е друг въпрос
Точно така е. Има мряна, има и пъстърва във Велека на това и над това място. И природата е страхотна там. Тази година не съм минавал от там - не ми остана време. А това, че някой не знае за какво става въпрос .... сигурно щото си мисли, че реката извира маааалко след края на плажа :lol: .
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мирни риби”