Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Платени водоеми за пастарвов риболов
Модератор: sapuna
Чапарче,гледам че подфорума се развива правилно(в смисъл на очаквано
).Ще почна първи,пък да видим:
1.Когато искам да си "помесарствам",просто отивам на Герман-3лв.пръчка,8лв. пастървата и в повечето случаи даже се опитвам да не ловя,че портфейла заминава.
2.Когато искам да ловя пастърва,с реален шанс за капо и реално надлъгване с рибата,преди ходех на Слаковци(отписах го обаче),а сега ходя на Ярджиловци-стария.
За стръвта-върви и на изкуствен хайвер и на бял и на щипок и на кубинка.Зависи...

1.Когато искам да си "помесарствам",просто отивам на Герман-3лв.пръчка,8лв. пастървата и в повечето случаи даже се опитвам да не ловя,че портфейла заминава.
2.Когато искам да ловя пастърва,с реален шанс за капо и реално надлъгване с рибата,преди ходех на Слаковци(отписах го обаче),а сега ходя на Ярджиловци-стария.
За стръвта-върви и на изкуствен хайвер и на бял и на щипок и на кубинка.Зависи...
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

Явно това е положението, ама страх лозе пази

На върба пускат по някоя пъстърва по около 300-400 гр, Инфо може да черпиш от магазина във Радомир първия , поне нас не са ни лъгали там, казват кога са зарибявали и дали кълве

П.С. Аз по грешна информация, че излизали бабушки и каракуди на Щъркела се замъкнах по тъмно там в понеделник да пазя място и с много зор хванахме 1 бабушка

-
- научил се да хвърля
на върба пускат обаче рядко а само говорят (лично мое мнение) има ловят едни познати ходат почти всяка неделя обаче един път хванат друг път излъжат нали я знаете рибарската до преди 1-2 години там се извади вадеше мн толстолоб но мисля че това вече е деуга тема а за Ярджиловци мове ли мако повече инфо че имаме куща на черна гора и ми е близо в смисул такса друга риба има ли и тн
"За ден на риба, господ два дава"-Мир Богев
В събота ходих на платеното "Панчарево", там доста пастърва се хвана... Аз си хвърлях на царевица с фидера (ядеше ми се шаран)... Обаче шаран не хванах (нищо не хванах) до 2-3 часа. И най-изненадващо, извадих пастърва!!!
Не знам каква беше. За първи път ловя такава риба. Добре, че комшиите по място ми предложиха от тяхната стръв - жива рибка. Господ здраве да им дава, много готино семейство
, даже изтърпяха сина ми (той постоянно си играеше с малките рибки). Дори жената го зариби здраво като му разреши да и държи въдицата докато тя отиде за кафе, а маника през това време хвана 2 пастърви
. Та веднага преустроих фидера на мач и с живата рибка спасих капото
. Много ми хареса пастървовия риболов.

Платени водоеми за Пъстърва
1.Горското на Витиня - по магистралата до отбивка Витиня преди тунела и по стария път на билото е горското.Влиза се вътре и ще ви насочат на портала плаща се на пръчка и на кг уловената