Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Как е на ЦОНЕВО
Модератор: sapuna
Как е на ЦОНЕВО
Здравейте колеги очертава ми се излет с нощувка на яз.Цонево тоя уикенд и за това ви моля ако някой е ходил скоро за риба там да ме информира каква риба излиза в момента и на кои места а съшто така и на каква стръв.Благодаря предварително на всички отзовалисе на моята молба.
п.п Щте тръгвам в събота по обяд за това след това инфото няма да ми е полезно
п.п Щте тръгвам в събота по обяд за това след това инфото няма да ми е полезно

- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Как е на ЦОНЕВО
И на мен ми е интересно,баща ми каза,че преди една седмица вадели много големи кефали от другата страна на Чудните скали,ама коя ли е тая друга страна и той не разбрал.Нямам идея на каква стръв,сигурно на блеснички,или на бял и торен червей...незнам.Аз те съветвам да си ловиш костурчета на плувка,или малко воблерче за кефал,пък то ако е решило и кефала ще удари.Ако искаш хвърли и едно-две дъна на живо рибепрез нощта,може някоя друга сулка,сомче,или по-едър костур,както и кефал да се излъжат и да ударят.Тва е от мен и аз чакам отговори по темата,че ми е интересно.
Поздрави,Камен.
Поздрави,Камен.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Как е на ЦОНЕВО
Абе колега,що си се регистрирал като антихрист?Недей така,дори и да не си християнин уважавай Християнството.Нищо лично,просто не бива така.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
Колеги бях на Цонево миналата седмица ,и проведох доста задоволителен роболов на кефал и бяла риба, а моят приятел изкара и едно сомче към 2 кг. на грозд мазни торни червеи на дъно.Същто така наши неотлъчни гости на куките бяха червеноперки и дребни костурчета платика така и не излъгахме.излета бе на заливите до с.Сава.На тия от вас които щте ходят там тоя уикенд желая добра слука ,че май след това времето ште се разваля.
СТАРА РИБА НЯМА
Колеги днес се прибрах от Цонево и какво да ви кажа като цяло слаб риболов костур и дребна червеноперка и през ношта ништо хубаво не се обади освен че станахме свидетели на нагло бракониерство с мрежа."КОЛЕГИТЕ" доидоха до нас и без да им пука от ништо си разпънаха около 100-150 м мрежа а на сутринта доидоха и си я взеха а единствената хубава работа бе че май бе празна.А щом и там няма значи рибата не е активна и няма движение.За това няма да търся вината за слабият риболов в мен.За информация на колегите в момента костура май еготов да хвърля хаивер защото целият ме опръскаха с рибя сперма и хаивер докато ги откачах от куките