Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов около Добрич
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Риболов около Добрич
Кажете ми къде да отида по това време около добрич за риба? в други ден ще ходя и се чудя къде..
Риболова е като футбола,не всеки удар е гол и не всеки улов стига до тигана
-
- вече хвърля и на тежко
След отпуската ,виждам ,че от 08,08,2010 никой не е писал в темата за водоемите около Добрич.Та...да попитам за някакви новини за язовир Одринци,влезе ли си в коритото,раздвижи ли се рибата и каква,на какво ,от коя страна и въобще всичко за и около язовира.Наближават 3 почивни дни и трябва да се мисли за тях.
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Това е точно така. Разрешено е само събота и неделя и то през деня. На стената е забранено. Забранено е и на отсрещния бряг. Лови се само от страната на пътя. Нощеването също не е разрешено.venito80 написа:наистина ли на брестак е разрешено само събота и неделя?
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

-
- вече хвърля и на тежко
Здравейте на всички.В понеделник реших да проверя какво е положението на язовир Одринци.В 8 ч.бях на язовира,на 500-600 м.от стената,спускайки се от стръмният склон откъм селото.Захраних с 2 кг.ТРАПЕР за шаран,лин и каракуда и 1 кг.ТРАПЕР за червеноперка,жито,царевица от консерва и бял червей.Заложих на една въдица малка бабушка на дъно за бяла риба ,но нищо.Друга дънна на качамак -една каракуда около 400 гр.и нищо друго.Повече успех имах на мач и боло в захранените петна,едното на близо /15-тина метра/,другото на около 30 м.На мач на царевица изкарах 6 каракуди около 400-600 гр.и няколко по-едри бабушки,на болото на жито много бабушки и по-дребни каракуди.На бял червей също се хващаха бабушки и каракуди,но и много дребни костурчета,които стават повече за стръв отколкото за нещо друго.В късният следобяд пробвах на различни видове блесни и воблери,но нямах удар.Това е.Наслука и със здраве!
-
- научил се да хвърля
Вчера на Одринци от 06:30 до 13:30 2кг бабушки на плувка на жито. Рибата започна да кълве едва в 11часа до тогава имах само 3 риби.На дънна нямах удар. На язовира имаше поне 100 човека повечето пробваха за бяла на дъно без резултат. Чудя се защо от толкова много риболовци никой не дава инфо? Може би защото интернета не е стигнал още до Добрич
.

ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА ЧИСТА!
-
- ще става разбирач
И аз бях вчера следобяд на Одринци и резултата е 16 костура на блесна и силикони.

Болки в ръката ми от хвърляне ...

-
- ще става разбирач
Не на дълбокото бях.Златев написа:Николчо, при опашката ли?
Болки в ръката ми от хвърляне ...

-
- новобранец
На 18 бях с братовчед ми на Одринци,като цяло долу горе добре...
рибата се активизира към 6-7,на жива рибка 3 бели риби (50-60 гр.) и 1 костурче,но бяха пуснати обратно в язовира
.На дънна нищо...,нивото на водата е паднало с 2 м.,тези дни ще отида пак за малко хищник

-
- научил се да хвърля
Интересно къде се загуби каракудата на Одринци?
Тази година не съм хващал повече от 3 каракуди на излет като съм използвал всички видове стръв и съм ловил предимно на дълбокото.

ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА ЧИСТА!
Малко инфо за яз.Онугур дами кажете какво е състоянието,какво дава сега и каква риба има.Някои а ако е ходил да каже?
- Milen Penev
- новобранец
Вярно ли е че на яз. Одринци това лято са вадени шарани, някой вадел ли е сом ???
Как е пътя през гората от страната на с.Ведрина?
-
- новобранец
Milen Penev написа:Вярно ли е че на яз. Одринци това лято са вадени шарани, някой вадел ли е сом ???
До колкото знам от познати пъта през гората е много зле,почти не е можело да се влиза-излиза с кола...Никой обаче не се сеща да го пооправи този път към язовира...
- Milen Penev
- новобранец
Някой ходил ли е събота или неделя на Одринци?
моля за малко инфо!!!
какво излиза и на каква стръв?
моля за малко инфо!!!
-
- научил се да хвърля
Неделя сутринта на Одринци срещу малинарника много вятър и вълни с гребен по 3-4 балаMilen Penev написа:Някой ходил ли е събота или неделя на Одринци?
моля за малко инфо!!!

ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА ЧИСТА!