Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Сливен и региона- къде,как и на какво!
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Сливен и региона- къде,как и на какво!
Неделя и понеделник бях из района.....на разходка(проучване) ... хората обикаляха като гламави и никой нищо...ни платики ,ни каракуди ... покрай устието някои хващаха дребосъци разни....разправяха че през седмицата е вървяло...."щуките" няма да ги коментирам.damn написа:Здравйте колеги,
сега в събота смятаме да направим един излет на Жребчево, някой може ли да ми даде прясно инфо за ситуацията там и на какво върви шаранчето и каракудата в момента там .. като захранка мисля да ползвам галетка и ягода с коноп![]()
мерси предварително !
MILF - Man, I love fishing !
мерси за отговора, картината ми изглежда доста укоражаваща
,но въпреки това нищо не ми пречи да опитам ,нали ...
не съм ходил от края на юли за риба и немога да издържа ,трябва да се забия някъде тази събота ,така че помагайте колеги 

- stamicha
- вече хвърля и на тежко
Здравейте колеги! разбрах от приятели че в момента не дава на Жребеца па и никаде май наоколо та реших да отида на Твърдица даваше дребна каракуда много кълве на всичко но препоръчвам царевица или зърно щото има едни малки гадини дето неоставят черавче неопитано
местни казват че все още излиза и шаран около 2кг( ако е минал през мрежите на тия дето го грипосаха)на нашата компания нямаше удар на такова животно.това е от мен наслука колега.
п.п.А Е СТАНАЛА ТАКАВА МРАСОТА ТАМ ЧЕ НЯМАМ ДУМИ

п.п.А Е СТАНАЛА ТАКАВА МРАСОТА ТАМ ЧЕ НЯМАМ ДУМИ
-
- кандидат преподавател
Днес на Самуилово по някоя епизодична каракуда,общо взето тегав риболов

- Мариан Колев
- научил се да хвърля
Вчера привечер на Мечкарево за близо 2 часа въртене нищо. Щуките се бяха покрили яко.Може би и заради силния източен вятър.Обаче следващия път ще ги разбия. :
Поздрави и наслука.

Поздрави и наслука.
здравейте,колеги
изминали са вече поне 2 седмици от последните постове ,а й от толкова време не съм помирисвал риба
някой, така да се вкючи с малко инфо за ситуацията в момента 

изминали са вече поне 2 седмици от последните постове ,а й от толкова време не съм помирисвал риба

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Ами как да се включи някой не върви .... петък вечерта мятах воблер 7см. , откачи ми се ръката но щука ЦЪ , имаше колеги с блесни , имаше и с една лодка чак ама и те нъцки.Това беше вечерта от 5 до тъмно на Мечкарево (дупката която е свързана с реката) .Вчера на Самуилово на плувка излизаха редки каракудки (предимно дребни) , надвечер пак развъртях , тапа бях метнал ама от щуката и помен няма !
Е как да има раздвижване по темата ,като явно рибата из нашия район не е активна(или поне с/д мен) .
Е как да има раздвижване по темата ,като явно рибата из нашия район не е активна(или поне с/д мен) .
Тунджа
Здравейте.Някой да има някаква информация за р.Тунджа около Сливен,каква риба излиза и долу горе местата ? 

-
- новобранец
Re: Тунджа
Войводи помагайте на едни екс войводи , които вече живеят по други места в родината 

- stamicha
- вече хвърля и на тежко
Re: Тунджа
Зравей те колеги!Пореката от с.Самуилово до с.Крушаре щука и кефалета колкото щеш кълве на рибе от реката.Яка корда и много късмет ви желая.
п.п.Щуките неса за изтърване сменях
кордите.
п.п.Щуките неса за изтърване сменях

-
- научил се да хвърля
От колега разбраx че и мряната е трьгнала 

-
- ще става разбирач
Да - а - а - а тръгнала е, но на парашутче. Циганите я пукат, и не само мряна. Между Самуилово и Крушаре рядко ще видите нормален риболовец, само парашутисти от всякаква раса и на всякаква възраст. Положението е много трагично !
Селянията не е белег за произход - тя е състояние на духа !
здравейте колеги,
на тунджа около сливен горе долу излиза добър кефал на царевица и на рибка .. преди 2 дена и 1 шаран удариха колегите до мен.. относно крушаре-самуилово има ли значение по към самуилово или по към крушаре трябва да се насоча ?
НАСЛУКА !!!
на тунджа около сливен горе долу излиза добър кефал на царевица и на рибка .. преди 2 дена и 1 шаран удариха колегите до мен.. относно крушаре-самуилово има ли значение по към самуилово или по към крушаре трябва да се насоча ?

здравейте някой има ли инфо за Яз Овчи Кладенец Ямболско ... на какво кълве какво дава ,има ли хищник и тн
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Първо ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ СЛИВНАЛИИ И ДИМИТРОВЦИ !
Скъпи съграждани,много изоставихме темата ... някой няма ли прясно инфо ?!
Скъпи съграждани,много изоставихме темата ... някой няма ли прясно инфо ?!