Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
- sa4kov
- научил се да хвърля
Re: около Бургас ????
Не знам , така и не отидохме на Маринка. Отидохме в обратна посока , към с. Лъка и тамън завиваме към язовира и кво да видим
язовира - празеееен
От там поехме към Каблешково и къде къде кривнахме към с. Габерово ,към язовир Бата - голям язовир но си потрошихме колата по тия офроуд скални пътища и така и не стигнахме до там
и тръгнахме да си ходим... и по пътя един мотопед с двама младежа на него държащи по 2-3 въдици
- "Чшшшш къде бре , де ще ловите ? - Ей тука бате , некъв язовир изтървали зарибен и рибата му тука в канала се намира"
и ние след тях , и малко след с. Дъбник има каналче ,много скрито сред дървета едвам влязахме с колата.. разпънахме въдиците захранихме на тая "водна плюнка" и зачакахме и кво да стана взе да кълве като лудо , водата закипя от риба , ние и колегите отсреща взехме да вадим таранка след таранка и то парчета никак зле
дори по едно време по две на веднъж започнах да ги вадя (понеже такъма ми беше ала руски) но снимките останаха на апарата на авера
НО... много закачки много нещо , поне 10 пъти скъсах въдицата , така ,че ако ходите там пригответе си къси телескопчета и много здрави нерви
Наслука

Наслука

ДОГРАМАТА МИ ХЛОПА!
-
- научил се да хвърля
ммм не го знам това къде ще е, ама те сигурно щом е 'плюнка' тази дупка няма да я оставят без да я минат със мрежи, сертмета и бомби и незнам си какво!
иначе достъпа до язовир Бата откъм с.Бата е по лесен, но пак не е за всяка кола... но просто според мен нищщо не са оставили!
иначе браво, поне сте си направили кефа
благодаря за информацията и наслука
иначе достъпа до язовир Бата откъм с.Бата е по лесен, но пак не е за всяка кола... но просто според мен нищщо не са оставили!

И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
- sa4kov
- научил се да хвърля
hunte написа:ммм не го знам това къде ще е, ама те сигурно щом е 'плюнка' тази дупка няма да я оставят без да я минат със мрежи, сертмета и бомби и незнам си какво!
Надявам се това обяснение да ти помогне

1 - канала за който говоря , в който е изтървана рибата
2 - пътя за Брястовец
3 - пътя за Каблешково
4 - пътя за язовир Бата

ДОГРАМАТА МИ ХЛОПА!
- YordanDanev
- сериозен играч
Това гйолче за което говорите се намира до Дъбник, и никаква риба не е истървана там, а местните си го гледат и рарибяват. На който му се ходи там, да се подготви за танца каба зурла 

- sa4kov
- научил се да хвърля
YordanDanev написа:Това гйолче за което говорите се намира до Дъбник, и никаква риба не е истървана там, а местните си го гледат и рарибяват. На който му се ходи там, да се подготви за танца каба зурла
eми то местни ни заведаха там с тая версия

ДОГРАМАТА МИ ХЛОПА!
-
- научил се да хвърля
мерси колега за картата! евала че има хора да си поиграят да покажат с точност!
иначе се чудя от къде е този изтървания язовир като наоколо не виждам, но ще отида да го проверя това място
иначе се чудя от къде е този изтървания язовир като наоколо не виждам, но ще отида да го проверя това място

- kristian91
- новобранец
С авери ходихме на водоемите до Поморие за риба.

Хвърляхме на плувка , за стръв - торен и бял червей.
Първия ден постоянно кълвеше и хващахме само дребни таранки и само една по голяма каракуда.

На втория ден рибите кълваха още повече и хванахме близо 40 дребни таранки и нищо по голямо

Хвърляхме на плувка , за стръв - торен и бял червей.
Първия ден постоянно кълвеше и хващахме само дребни таранки и само една по голяма каракуда.

На втория ден рибите кълваха още повече и хванахме близо 40 дребни таранки и нищо по голямо

-
- новобранец
Ден 2 /Събота/ - язовир до село Скала ,т.н. язовир Скала - резултата е нищо - язовира е многократно търбушен от мрежи и взривни ентусиасти и колкото и риба да е останала то тя е избягала на вътре в дълбокото, а комшиите бяха извадили няколко малки кустурчета.
Колеги някой знае ли защо тези язовири до с.Скала не се стопанисват от никой?
Колеги някой знае ли защо тези язовири до с.Скала не се стопанисват от никой?
-
- разбира нещата
Преди 10-ина дена посетих Скаленското езеро,като колегите търсиха основно мирна риба и бяха капо.Времето беше много ветровито но все пак след няколко местенки набарахме къде са костурите а те не бяха никак лоши.Общо 10-ина броя като почти всички бяха на спининг,на стръв само 2.Уверих се че упорството се отплаща ,щото ги уловихме на място където имаше 3 коли,които си тръгнаха валат!
Проба му е майката!
- sa4kov
- научил се да хвърля
seefeel написа:Преди 10-ина дена посетих Скаленското езеро,като колегите търсиха основно мирна риба и бяха капо.Времето беше много ветровито но все пак след няколко местенки набарахме къде са костурите а те не бяха никак лоши.Общо 10-ина броя като почти всички бяха на спининг,на стръв само 2.Уверих се че упорството се отплаща ,щото ги уловихме на място където имаше 3 коли,които си тръгнаха валат!
и ние бяхме една от тях (ако сте били по същото време там)

ДОГРАМАТА МИ ХЛОПА!
-
- научил се да хвърля
на дупките под преливника на мандрата е манифистация... излизат таранки и сабица /белевица/, както и двама колеги покрай мен взеха и морски кефал на бял червей
... но само 2 рибки кефал.. иначе от другото даде доволно...
но места няма - аз отидох към 8 и едва се вредих...

но места няма - аз отидох към 8 и едва се вредих...
Някой знае ли как е организиран риболова на язовира на село Сливово? По пътя за Елхово покрай Средец има няколко табели за спортен риболов там.
Какви риби има,техните размери,големина и особенности на язовира,плащане и пр....?
Какви риби има,техните размери,големина и особенности на язовира,плащане и пр....?
Те кефала на приливниците го хващат от 1 месец ама миришееееее много се застоя в батака и сега нерон
- koitikaza
- научил се да хвърля
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 64#p615764 малко по надоло съм качил и снимкиachkata81 написа:Някой знае ли как е организиран риболова на язовира на село Сливово? По пътя за Елхово покрай Средец има няколко табели за спортен риболов там.
-
- новобранец
Някой знае ли нещо за язовира между с. Маринка и с. Твърдица? има табела ''Спортен Риболов'' . Ще съм доволен на всякаква информация. Каква риба има ,на каква цена е колко е входа?