Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

яз.Божурица
Модератор: Кърцата
-
- новобранец
яз.Божурица
Утре мисля да посетя яз.Божурица (Видинско) в търсене на бяла риба.Решил съм да ловя на дъно със стръв рибка,но се колебая каква рибка да изполвам(каракуда,уклеи или бабушка).Ако някои има някаква информация,моля да сподели.
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: яз.Божурица
така аз миналата година на попче и слънчак ги трясках там ,тая година още не съм ходил специално за щука там иначе ходих за бабушка няколко пъти ,но си беше откровено казано слаба работа ...planimir_94 написа:Утре мисля да посетя яз.Божурица (Видинско) в търсене на бяла риба.Решил съм да ловя на дъно със стръв рибка,но се колебая каква рибка да изполвам(каракуда,уклеи или бабушка).Ако някои има някаква информация,моля да сподели.
пп много е важно да избереш подходящото място иначе шанса за улов става минимален

Отивай и ги праскай на каракудка на дъно и на тапа.Успех!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Колко бели хвана по този начин ... и с такава стръвqvor_19 написа:Отивай и ги праскай на каракудка на дъно и на тапа.Успех!

- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
аз за бели на божурица не съм чувал от има няма 10 годиниstich написа:Колко бели хвана по този начин ... и с такава стръвqvor_19 написа:Отивай и ги праскай на каракудка на дъно и на тапа.Успех!![]()
![]()

1.''та значи прибираме се от софия през арчар с чичо Коци през 74годин,ама дунава придошъл , залял пъта ,а вънка мгла голема нищо се не види и ние кво решиме че караме през водата...караме, караме бре тая вода не свръшва ...по едно време гледам нещо свети ,я му светим оно се не маиня ,я па му светим оно па тама седи , и бре га гледам шлем ръгна я пръва буна го отзаде и ча до ботево го закара ''
2.'' карам я връшавата ...тамън я бе купил...ръгам пръва гааазз ,бутам втора гаааз,турам трета гаааз и бе забуварил ,че нема четвърта и тури я на задна и като изпищеа ония гуми и като ръгна тоя пустиняк назаде до дунавци не мое да е го окротим ''

3.историята за тустолопа и банцика и историята за гола му срещу ботев димово друг път ша ги разказвам

пп.последния път като бях на божурица хванах само 5 царици ,верно че бях за 20мин щот бях тръгнал по барата и се бях отчаял от нивото на реката ,та се преместих на язовира ,ама не ми издържаха нервите

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
За Джо Кочев ясно
,а бели на Божурица наистина има,ама на таранка едва ли ще клъвне.Лично не съм ловил,но дочух за миналата година,че са изкарали някоя и друга бройка.Повечето на тролинг.

- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
сега се сетих, че миналата или по миналата година с един приятел минахме целия язовир от към пътя на блесна и той хвана една малка (по малка от педя )stich написа:За Джо Кочев ясно![]()
,а бели на Божурица наистина има,ама на таранка едва ли ще клъвне.Лично не съм ловил,но дочух за миналата година,че са изкарали някоя и друга бройка.Повечето на тролинг.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Оня ден бях там да троля - резултат никакъв. Освен това се подхлъзнах и се изплющях във водата с дрехите.
Миналата зима целият язовир беше в мрежи, така че едва ли е останало нещо.
Миналата зима целият язовир беше в мрежи, така че едва ли е останало нещо.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

много бели риби съм хващал по тоя начин.аз говоря за каракудки които се вадят с рачило от порядъка на 7-10 см.такива ползвай за стръв и ще видиш какво ще стане
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Имам една неподвърдена информация за язовира чух ,че от догодина ще си има нов собственик ...някой да знае нещо

-
- новобранец
Колеги преди малко се прибрах от язовира.От 12:00 до 20:00 една щука 58см ,едно бебе бяла риба (десетина сантиметра), и около 20-30 бабушки.Като цяло рибата не се влияеше от захранката.За жалост не разполагам със снимки.
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
браво не е злеplanimir_94 написа:Колеги преди малко се прибрах от язовира.От 12:00 до 20:00 една щука 58см ,едно бебе бяла риба (десетина сантиметра), и около 20-30 бабушки.Като цяло рибата не се влияеше от захранката.За жалост не разполагам със снимки.

- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
сега говорих с един приятел и ми каза, че бялата риба се била активизирала
каза ми че за няколко часа е извадил 5
,но само една по едра

- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Някой има ли информация какво става с язовира на коледа се разходих пеша до там с един приятел и гледам опасано от всякъде с оранжеви табелки ''риболова забранен'',още в края на лятото дочух ,че някой го бил взел ама дали е вярно така и не разбрах ,чух също и, че щели да правят рибарник на рали пистата ,даже четох една обява ,че се търсят авери за него и да питам с влашкия лагер какво става някаква конна база направиха и сега са оградили реката с мрежа ,законно ли е това изобщо плюс това пълно с кучета не може да припари човек ????не знам каква е тая простотия ...............