Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

HELP. ЯЗ БATAK
Модератор: sapuna
-
- новобранец
HELP. ЯЗ БATAK
:?:HELP.... Някои да каже нещо за яз. БАТАК какжо се лови потова време на годината
- петър власев
- разбира нещата
по това време излиза предимно кустур и червеноперка търси ги на втичалата
възможно е и шаран да се обади
стръв бял или торен , аз лично по това време ползвам захранка ванилия с коноп на Батак дава добри резултати
на контра стената по това време излизат добри каракуди
айде успех
възможно е и шаран да се обади
стръв бял или торен , аз лично по това време ползвам захранка ванилия с коноп на Батак дава добри резултати
на контра стената по това време излизат добри каракуди
айде успех
я чувствась себя очен хорошо
-
- фен клуб-скобар
Простено ти е да задаваш такъв въпрос ,защото си нов във форума.Той колегата Власев, го знае на пръсти целия язовир.Има наблюдения от много-много години.ggbg написа:Здравей колега Власев. Това по принцип ли е или имаш наблюдения от тая година? И на мен ми се ходи дотам, може би след седмица или две ще отида и ще споделя после резултатите.
Здравей Сакси. Явно не си разбрал, но не моля теб или който и да е за прошка. Тва че колегата Власев го знае язовира много ме радва и в същото време не ме интересува. Просто имах нужда от прясно инфо от там, а не от информация от много-много години, такава си имам и аз. Както и да е, до седмица ще се кача и ще си проверя на място.saksi написа:Простено ти е да задаваш такъв въпрос ,защото си нов във форума.Той колегата Власев, го знае на пръсти целия язовир.Има наблюдения от много-много години.ggbg написа:Здравей колега Власев. Това по принцип ли е или имаш наблюдения от тая година? И на мен ми се ходи дотам, може би след седмица или две ще отида и ще споделя после резултатите.
Ха със здраве!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- новобранец
благодаря за инфото колеги,6те ходя там за 4 дена а не знам абсолютно ни6то за язовира.По конкретно ме интересуват хи6тници;щука, итн.На блесна, воблери
Последно промяна от stoian_rx7 на Съб Мар 17, 2007 3:37 pm, променено общо 1 път.
- петър власев
- разбира нещата
по конкретно колега щука на Батак ьок /нямя/ е една може да има
пожелавам ти да е хванеш
кустур , това е от към хищник
едно време имаше бяла но вече много рядко да хване някой
по тово време на втичалата ми се е случвало да извадя доста добри сивени,така че можеш да пробваш на някъкъв пъстърваджийски воблер
вервай ми родом съм от там така че го знам язовира не само на пръсти както казва сакси ами и на крака, оти целия съм го обходил пеш няколко пъти
пожелавам ти да е хванеш

кустур , това е от към хищник
едно време имаше бяла но вече много рядко да хване някой
по тово време на втичалата ми се е случвало да извадя доста добри сивени,така че можеш да пробваш на някъкъв пъстърваджийски воблер
вервай ми родом съм от там така че го знам язовира не само на пръсти както казва сакси ами и на крака, оти целия съм го обходил пеш няколко пъти
я чувствась себя очен хорошо
-
- новобранец
щука
Благодаря друже ,много се надявах на някак1в друг отговор(за щуката) не знам защо ама само този сладководен риболов ме кефи