HELP. ЯЗ БATAK

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

stoian_rx7
новобранец
новобранец

HELP. ЯЗ БATAK

Мнение от stoian_rx7 »

:?:HELP.... Някои да каже нещо за яз. БАТАК какжо се лови потова време на годината
Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от петър власев »

по това време излиза предимно кустур и червеноперка търси ги на втичалата

възможно е и шаран да се обади

стръв бял или торен , аз лично по това време ползвам захранка ванилия с коноп на Батак дава добри резултати

на контра стената по това време излизат добри каракуди

айде успех
я чувствась себя очен хорошо
ggbg
новобранец
новобранец

Мнение от ggbg »

Здравей колега Власев. Това по принцип ли е или имаш наблюдения от тая година? И на мен ми се ходи дотам, може би след седмица или две ще отида и ще споделя после резултатите.
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

ggbg написа:Здравей колега Власев. Това по принцип ли е или имаш наблюдения от тая година? И на мен ми се ходи дотам, може би след седмица или две ще отида и ще споделя после резултатите.
Простено ти е да задаваш такъв въпрос ,защото си нов във форума.Той колегата Власев, го знае на пръсти целия язовир.Има наблюдения от много-много години.
ggbg
новобранец
новобранец

Мнение от ggbg »

saksi написа:
ggbg написа:Здравей колега Власев. Това по принцип ли е или имаш наблюдения от тая година? И на мен ми се ходи дотам, може би след седмица или две ще отида и ще споделя после резултатите.
Простено ти е да задаваш такъв въпрос ,защото си нов във форума.Той колегата Власев, го знае на пръсти целия язовир.Има наблюдения от много-много години.
Здравей Сакси. Явно не си разбрал, но не моля теб или който и да е за прошка. Тва че колегата Власев го знае язовира много ме радва и в същото време не ме интересува. Просто имах нужда от прясно инфо от там, а не от информация от много-много години, такава си имам и аз. Както и да е, до седмица ще се кача и ще си проверя на място.
Ха със здраве!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

ооопс..ИНТРИГА :lol: :lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
stoian_rx7
новобранец
новобранец

Мнение от stoian_rx7 »

благодаря за инфото колеги,6те ходя там за 4 дена а не знам абсолютно ни6то за язовира.По конкретно ме интересуват хи6тници;щука, итн.На блесна, воблери
Последно промяна от stoian_rx7 на Съб Мар 17, 2007 3:37 pm, променено общо 1 път.
Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от петър власев »

по конкретно колега щука на Батак ьок /нямя/ е една може да има

пожелавам ти да е хванеш :D

кустур , това е от към хищник

едно време имаше бяла но вече много рядко да хване някой

по тово време на втичалата ми се е случвало да извадя доста добри сивени,така че можеш да пробваш на някъкъв пъстърваджийски воблер

вервай ми родом съм от там така че го знам язовира не само на пръсти както казва сакси ами и на крака, оти целия съм го обходил пеш няколко пъти
я чувствась себя очен хорошо
stoian_rx7
новобранец
новобранец

щука

Мнение от stoian_rx7 »

Благодаря друже ,много се надявах на някак1в друг отговор(за щуката) не знам защо ама само този сладководен риболов ме кефи
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”