Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Съвет за мач
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Съвет за мач
Здравейте колеги, ще си сменям мача и сега почва голямото търсене и проучване. Засега в магазин съм гледал това. http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1995 и на първо четене впечатленията ми са добри, другото което исках да видя е това http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1602 но пък него го нямаше. В един магазин много ми похвалиха пръчките на Baumex, но за мен са абсолютно непознати като марка. Бюджета е около 70-80лв. ако някой е ползвал нещо до към тия пари и е останал доволен моля да сподели.
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Съвет за мач
да ти кажа мичела ми вдъхва повече доверие .Аз лично съм с Focus carp match и съм много доволен а и за цената си няма конкуренция
- S.Koychev
- разбира нещата
Мой авери имат мача на Вега , на единия му се счупи на 1-я или 2-я риболов върха, а на другота аверче издържа около 1 година и пак се счупи върховата снадка, дано съм бил полезен.
Ribarche
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Кажи какво търсиш и за колко пари ? Иначе тея мачове са малко твърди ми се струва.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

-
- новобранец
Ами основно ходя за каракуди, платики, бабушки. Смятам докъм 70лв. горе долу да отделя, но ако се реша на нещо по евтино ще е по добре.dunavski написа:Кажи какво търсиш и за колко пари ? Иначе тея мачове са малко твърди ми се струва.

- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Братле отиди при Пламен - магазинчето над мосю Бриголаж и виж Мичела на живо / аз мисля, че Мичъла е перфектен, а и в пъти е по-добър от Вегата./

По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Тея мачове малко твърди ми се струват за такива риби .......... по-скоро събери още малко пари и изчакай есените намаления и си купи нещо хубаво с акция около 5-15 или 5-20darakchiev_77 написа:Ами основно ходя за каракуди, платики, бабушки. Смятам докъм 70лв. горе долу да отделя, но ако се реша на нещо по евтино ще е по добре.dunavski написа:Кажи какво търсиш и за колко пари ? Иначе тея мачове са малко твърди ми се струва.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

-
- новобранец
Абе то аз преди два дена бях ходил ама имаше много хора и нямах време да почакам за да поразгледам, но ще мина пак тези дни да видя кво се предлага.svilen_sa6kov написа:Братле отиди при Пламен - магазинчето над мосю Бриголаж и виж Мичела на живо / аз мисля, че Мичъла е перфектен, а и в пъти е по-добър от Вегата./![]()
![]()
Колега, щом ще "си сменяш мача" , би следвало да има причина?! Щом пък досега си ползвал мач въдица, би следвало да знаеш какво точно искаш от бъдещата си пръчка?! Е, тогава, ако поставиш въпроса така: търся мач с дължина........, акция..........., строй........., за еди кви си риби, до еди кви си пари и т.н., съм сигурен, че ще получиш достатъчно конкретни предложения!
Аз нямам впечатления от много мач въдици, просто защото не съм сменял мача си досега, но едно знам: за мен мача трябва да е лек и чувствителен, защото точно това носи удоволствие от риболова. Търси си въдица с класическа акция (до 20 гр) или по-малка. По гъвкавата пръчка ще ти позволи ползването на по -фина линия, респективно ще имаш по-добри резултати.
Успех и да се похвалиш!
Аз нямам впечатления от много мач въдици, просто защото не съм сменял мача си досега, но едно знам: за мен мача трябва да е лек и чувствителен, защото точно това носи удоволствие от риболова. Търси си въдица с класическа акция (до 20 гр) или по-малка. По гъвкавата пръчка ще ти позволи ползването на по -фина линия, респективно ще имаш по-добри резултати.
Успех и да се похвалиш!
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
-
- новобранец
Прав си колега просто досега за риболов на леко съм ползвал класически телескоп с акция 20-40гр. След това си купих мач на Робинсон, голям боклук, беше възможно наи евтиния със средна пръчка - карбон, другите две- композит. Но изкарах с него почти година и сега вече искам нещо по добро.
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Колега днис в Го Фиш гледах уникален мач на Тубертини - модела не запомних, но ще го позваеш по малката акция до 17 грама мисля,че беше и по това,че няма корк на дръжката, а е като на болонеза. Цената му е 60 лв. Отиди го виж пръчката беше уникална.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

-
- новобранец
Ами след работа ще се изстрелям натам да го погледна дано да ги сваря преди да затворят. Мерси за инфотоsvilen_sa6kov написа:Колега днис в Го Фиш гледах уникален мач на Тубертини - модела не запомних, но ще го позваеш по малката акция до 17 грама мисля,че беше и по това,че няма корк на дръжката, а е като на болонеза. Цената му е 60 лв. Отиди го виж пръчката беше уникална.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Ако има от този модел,може да разгледаш и него.Мисля,че покрива изискванята ти,като цена и параметри.
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1519
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1519
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- кандидат преподавател
Ако не ти е основния вид риболов,точно с такава мач-пръчка,Вегата Премиум ще ти върши чудесна работа /аз го ползвам само за платика и едри бабушки на един от планинските ни язовири /.