Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Петиция към ИАРА - моля, подпишете ...
Модератор: bobopeli
- indalo
- фен клуб-скобар
Re: Петиция към ИАРА - моля, подпишете ...
Колеги дайте малко газ на тая работа. Поне 500 подписа да съберем....
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
И аз съм с вас,а колкото до съзнанието,обиколил съм доста страни,хората не се раждат със съзнание,то се изгражда.А това не става за 20год.със молби и с примери а със добри закони/които съответно трябва да се контролират/,нека се налагат глоби но не по 50-100лв. а по 1000-2000лв.както е в чужбина,да се спират нарушителите на границата,да немогат да си платят данъците ако не си платят глобите а и в краен случай затвор.Ето така се изгражда съзнание,така са го изградили в белия свят и то в продължение на стотици години!Аз съм ЗА всяко такова мероприятие, а и благодаря на инициаторите.butnik написа:Съзнание няма у българите,не са виновни тройките,както си изсипват пепелника от скъпата кола на средата на кръстовището,и вие чакате от тия да спазват нещо или да ги глобят.
- krokibg
- учете се от него
Мило,тройките на воблерите и блесните,нямат нищо общо с бракониерството и хората са наясно с това.Няма как да не се определи за кои троики може и за кои НЕ.Не се притесняваи,няма такава опасностmilo_bg написа:Тогава като толкова много искате да забранят тройките айде да забранят и троките на блесните и на воблерите и тогава ще ловите макарони.Значи и сомаджиите ще пострадат от това.С единична кука на спининг ще хванете 1 крив макарон..

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Истината е в поста на paparak1! "Самосъзнание" се изгражда със добри закони, здрави глоби и контрол! Жалко е наистина, но на прекалено малко хора, биле те Българи или чужденци, им стига дори цял живит за да успеят да изградят така нареченото самосъзнание. "Паразити" винаги ще има и това е причината да има нужда от глоби и контрол. Хората като ги е страх да правят поразии в последствие това поведение им става навик. Така който не може да изгради самосъзнание също постъпва правилно с тази разлика, че не знае защо го прави.paparak1 написа:И аз съм с вас,а колкото до съзнанието,обиколил съм доста страни,хората не се раждат със съзнание,то се изгражда.А това не става за 20год.със молби и с примери а със добри закони/които съответно трябва да се контролират/,нека се налагат глоби но не по 50-100лв. а по 1000-2000лв.както е в чужбина,да се спират нарушителите на границата,да немогат да си платят данъците ако не си платят глобите а и в краен случай затвор.Ето така се изгражда съзнание,така са го изградили в белия свят и то в продължение на стотици години!Аз съм ЗА всяко такова мероприятие, а и благодаря на инициаторите.
По темата:

-
- сериозен играч

Венци, да ти имам богатия речник...
Малко омекотих позоваването на Дамата

Боса
- kolio_p
- вече хвърля и на тежко
И аз съм вътре +1
- kolio_p
- вече хвърля и на тежко
И жена ми се подписа ха ха
+ още един подпис 

- sabin
- научил се да хвърля
Дано не съм закъснял, но ме бройте и мен.
И аз съм за. Обаче много си прав. Начина на риболов е от значение. Бракониера като иска и с единичка ще търмъче.alcora написа:Шегувате се !
Проблема не е в вида кука а в начина на риболов !
2. да използват една въдица (пръчка) с монтирани до 2
броя куки (единични, двойни или тройни) при риболов в ре-
ките, старите речни корита, крайморските, крайдунавските
и вътрешните езера и блата;
те това е разрешеното по реките и останалите описани места , кадето предимно се лови алая и скобара, нали не си мислите че не може да се лови на зсечка /което си е живо търмъчене / и с единична кука !
Няма ли съзнание ! каквити и ограничения да има винаги ще се намери вратичка за браконерите !!!
Аз също подписах петициятя , със пълното съзнание , че забраната на трйните куки в никакъв случай няма да реши проблема !!!
SORRY !

-
- вече хвърля и на тежко
ок ,разбирам за добритеви намерения .Но какво следва , стъпка 1 забраняваме троиките, блесни и воблери ,след това стъпка 2 ,забраняваме прожините с по 2 3 4 куки , стапка 3 забраняваме кукичките с контра .След няколко години да забраним и риболова??
+1 и от мен. Ако се наложи и риболова ще се забрани, то и така скоро може и да няма какво да ловим.
Относно стъпка две - такава забрана съществъва и сега. Ако хорското безхаберие продължи да властва, съвсем скоро няма да има нужда от никакви забрани. Като няма риба няма и нарушители.aaa11 написа:ок ,разбирам за добритеви намерения .Но какво следва , стъпка 1 забраняваме троиките, блесни и воблери ,след това стъпка 2 ,забраняваме прожините с по 2 3 4 куки , стапка 3 забраняваме кукичките с контра .След няколко години да забраним и риболова??