Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз.Тракиец
Модератор: sapuna
- петър власев
- разбира нещата
яз.Тракиец
колеги в неделя мисля да отида на Тракиец /от 3 месеца та чак сега време за риболов ми остана/
дайте някакво инфо за този водоем
какво излиза на каква стръв дълбочини и тям подобни
за първи път ще ходя на този язовир и хич не съм в час
мерси
дайте някакво инфо за този водоем
какво излиза на каква стръв дълбочини и тям подобни
за първи път ще ходя на този язовир и хич не съм в час
мерси
я чувствась себя очен хорошо
- Ivan Hadgiev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
за яз.Тракиец
здравейте колеги
в четвъртък / 15.03.2007 г. / бях на този язовир с един приятел, отидохме с голям мерак и надежда за сериозен спортен риболов, надъхани от миналогодишните спомени за там. Избрахме Николовския залив, захранвахме, сменяхме тактики - но - без резултат, нищо не се обади. След обяд се преместихме на Петеловския залив дето е от другата страна, там седяхме до 18 ч. , за цялото време аз улових 3 костура - средни, на плувка 3 грама и стръв живо щипоче поднесено почти на дъно, приятеля ми улови 1 малка червеноперка, 1 уклейка и 2 костура, това за цял ден на този язовир, имаше тук таме и някой друг колега, минахме през тях, дереджето беше същото, само един се похвали че уловил рано сутринта 1 бяла риба - около 1 кг., но пък през целия ден - нищо друго.
Така че колеги мисля че е още рано за този язовир - там е предимно за летен риболов.
ще си ходим на яз.Кърджали, поне там върви уклей и костур в изобилие
наслука на всички
в четвъртък / 15.03.2007 г. / бях на този язовир с един приятел, отидохме с голям мерак и надежда за сериозен спортен риболов, надъхани от миналогодишните спомени за там. Избрахме Николовския залив, захранвахме, сменяхме тактики - но - без резултат, нищо не се обади. След обяд се преместихме на Петеловския залив дето е от другата страна, там седяхме до 18 ч. , за цялото време аз улових 3 костура - средни, на плувка 3 грама и стръв живо щипоче поднесено почти на дъно, приятеля ми улови 1 малка червеноперка, 1 уклейка и 2 костура, това за цял ден на този язовир, имаше тук таме и някой друг колега, минахме през тях, дереджето беше същото, само един се похвали че уловил рано сутринта 1 бяла риба - около 1 кг., но пък през целия ден - нищо друго.
Така че колеги мисля че е още рано за този язовир - там е предимно за летен риболов.
наслука на всички
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Последно промяна от AL KAPONE на Пет Мар 16, 2007 10:01 pm, променено общо 1 път.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- научил се да хвърля
Re: за яз.Тракиец
имаш ли инфо на "чам дере" дали уклея е тръгнал ?Ivan Hadgiev написа: Така че колеги мисля че е още рано за този язовир - там е предимно за летен риболов.
наслука на всички
а понтоните на мишо царя кво е дереджето ?
благодаря предварително!
TRABUCCO
- Ivan Hadgiev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
- ribarq
- сериозен играч
язовира си е от класа но и аз съм с наблюдения че преди май рядко има добра слука там !ANGEL 123 написа:Тракиец си е язовир от класа, от 15 години ходя по 3-4 пъти годишно и моите наблюдения са, че преди Май винаги е куцо........
но в късна пролет на николовския ръкав излизат най вкусните бели риби.....на блесна! има едни на червени точки листото с куки тройки , направо полудява да ги гони!
- петър власев
- разбира нещата