Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
ЗАРГАН - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ЗАРГАН - 2010
Тоше, аз тръгнах на разходка с фамилията и стигнах до мястото, на което казват "Легените"

Тука ли беше?
При мен се оказа, че съм си забравил червеите в хладилника, та лапах мухите и гледах хората как вадят заргани /въпреки високата вълна/.

Тука ли беше?
При мен се оказа, че съм си забравил червеите в хладилника, та лапах мухите и гледах хората как вадят заргани /въпреки високата вълна/.
До колкото съм запознат наименованията на местата там са,Паметника,Плочата,Мартината....така ми обясни месно момче,ако не се лъжа това което си заснел е мартината,ние бяхме на плочата-там има пещера свързана с морето- за ориентир
мисля че ти си заснел това

а това е пещерата

а това е пещерата

За да поискаш, трябва да дадеш
Днес следобед на вълнолома се завъртяха малко заргани въпреки силния южен вятър над 10м/с,аз и някои колеги успяхме да изкараме по някой зарган...
Зарганолог
Да, това е Мартина. Тоше, вие ли бяхте с палатките?Тошето написа:До колкото съм запознат наименованията на местата там са,Паметника,Плочата,Мартината....така ми обясни месно момче,ако не се лъжа това което си заснел е мартината,ние бяхме на плочата-там има пещера свързана с морето- за ориентир
а това е пещерата
- 1000n
- разбира нещата

И аз хванах една риба(47см, 130гр), която дърпаше като звяр! После и една илария - и тя същия "дивак"! И двете животинки като че ли бяха нещо попрекалили с RedBull-а и отнесоха бая ругатни от моя страна, но все пак карагьозите са лауреатите в това отшение и Добрият може да потвърди! Наслука на всички!Mi7chell написа:Днес следобед на вълнолома се завъртяха малко заргани въпреки силния южен вятър над 10м/с,аз и някои колеги успяхме да изкараме по някой зарган...
Последно промяна от 1000n на Вто Сеп 28, 2010 6:55 am, променено общо 1 път.
7 риби взех за час и половина 6 от тях 45+ утре може и да постна някоя снимка.Рибите наистина бяха много борбени и настървени.
Зарганолог
-
strijok
- учете се от него

Синеморец отново се отчете подобаващо - 30 риби до към 11.30, после духна един ветър не е работа

Благодарско на Румбата за ''Манияшкото'' място

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- devesil4o
- научил се да хвърля

strijok написа:Синеморец отново се отчете подобаващо - 30 риби до към 11.30, после духна един ветър не е работа![]()
Желая ти по-голяма слука
Мечката се мие ,чисти
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
Да, прав си. Не ги знам местата там. За името се ориентирах от снимки в Google map. Мерси за инфото!Тошето написа:До колкото съм запознат наименованията на местата там са,Паметника,Плочата,Мартината....така ми обясни месно момче,ако не се лъжа това което си заснел е мартината,ние бяхме на плочата-там има пещера свързана с морето- за ориентир
Айде малко отчет и от мен за днес свършиха ми червеите и си тръгнах когато рибата ядеше най-много,като за начало доволно 58 бройки.

Браво, Ице! Още ден и съм в отпуск! 
Бравос
Аз като се правя на много работен,сега само картинки ще гледам

Затова за зарган винаги взимам и една доза торен червей-издържа много повече от морския,а заргана си го яде доволноzografa написа:... свършиха ми червеите и си тръгнах когато рибата ядеше най-много,като за начало доволно 58 бройки.
Не мога да ловя риба,но много се забавлявам,докато опитвам!
Днес на плочата на Дружба от 7 до 10 часа 7 заргани 6 чучурини и един рапан:)
Браво! С моите 3 балчишки бройки тази вечерzografa написа:Айде малко отчет и от мен за днес свършиха ми червеите и си тръгнах когато рибата ядеше най-много,като за начало доволно 58 бройки.