Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
- stan2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: ЗАРГАН - 2010
Момчета днес следобед на Мириус 22 броя змийчета и една прилична змия.В чудо се видях - много дребосък и трудно се засича рибето.Иначе риба бол.Дано понаедрее пущината иначе нищо хубаво не ни чака.
Кой намаза с лайна,пъстроцветната дъга...
- devesil4o
- научил се да хвърля
А и рапана ако иска морски червеи сме го закъсали якоveliko69 написа:Днес на плочата на Дружба от 7 до 10 часа 7 заргани 6 чучурини и един рапан:)

Мечката се мие ,чисти
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
- tiktak
- ще става разбирач
Имаше ли лодки вътре, колега?strijok написа:Синеморец...
-
- ще става разбирач
Кранево снощи от буните е дало отлично зарган,аз не съм ловил но инфото е повече от сигурно.
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана
въпроса е да мога аз да я хвана

- 1000n
- разбира нещата
Аз пък въобще не се съмнявам!El Pescador написа:Кранево снощи от буните е дало отлично зарган,аз не съм ловил но инфото е повече от сигурно.

Аз рядко ходя до Варна с кола, защото е голямо изживяване и истинска радост да си намериш място за паркиране в центъра

-
- учете се от него
Нямаше лодки, за сметка на мрежите опънати на 20м. от скалите като лабиринтtiktak написа:Имаше ли лодки вътре, колега?strijok написа:Синеморец...

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- sardina
- научил се да хвърля
Оказва се, че рибата яко се движи. Снощи бях между Шабла и Тюленово от 16 до 19 часа. На мястото където отидох имаше 5-6 човека и всичките бяха хванали по 3-4 килограма с платерина за времето от 14 до 16 часа. Изтървал съм когато е вряло от риба както казаха колегите. До към 18 часа успях да изкарам няколко заргани. Тъкмо когато започна да удря по често, дойде една лотка с двама човека на 10 метра от мене и без да им пука хвърлиха мрежа. Въобще не реагираха на възмущението ми. Чудя се дали трябваше да намеря начин да стигна до мрежата и да я .......? Както и да е след като оставих два такъма в мрежата успях да намеря пролука между нея и скалите. Нямаше време да се местя. За късмет риба удряше почти на всяко хвърляне, но повечето бяха дребни и само постригваха червея. Брат ми, който ловеше до мен извади на бомбардата приличен чернокоп - 1 педя, а при мен зарганата изчезна. Извадихме по 1 блесна и похвърляхме още малко докато съвсем се стъмни. Брат ми закачи на блесната още 1 чернокоп - малко по-голям. Като резултат от общия ни улов: 29 заргана, 6 платерини, 2 чернокопа, 1 сафрид.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
-
- вече хвърля и на тежко
И аз бях там на близо ,може да си ме видял бяхме аз и един харпунджия ,видях мрежите които бяха наистина на няма и няколко метра от брега ,рибата беше много малка с кука 12 и при мене само стрижеха червея,отчетох се с 10 заргани и 3 платерини ,и то на моменти рибата изчезваше и пак се появяваше .а тезо с мрежите миналия път ги пуснаха буквално пред камъка на който стояхsardina написа:Оказва се, че рибата яко се движи. Снощи бях между Шабла и Тюленово от 16 до 19 часа. На мястото където отидох имаше 5-6 човека и всичките бяха хванали по 3-4 килограма с платерина за времето от 14 до 16 часа. Изтървал съм когато е вряло от риба както казаха колегите. До към 18 часа успях да изкарам няколко заргани. Тъкмо когато започна да удря по често, дойде една лотка с двама човека на 10 метра от мене и без да им пука хвърлиха мрежа. Въобще не реагираха на възмущението ми. Чудя се дали трябваше да намеря начин да стигна до мрежата и да я .......? Както и да е след като оставих два такъма в мрежата успях да намеря пролука между нея и скалите. Нямаше време да се местя. За късмет риба удряше почти на всяко хвърляне, но повечето бяха дребни и само постригваха червея. Брат ми, който ловеше до мен извади на бомбардата приличен чернокоп - 1 педя, а при мен зарганата изчезна. Извадихме по 1 блесна и похвърляхме още малко докато съвсем се стъмни. Брат ми закачи на блесната още 1 чернокоп - малко по-голям. Като резултат от общия ни улов: 29 заргана, 6 платерини, 2 чернокопа, 1 сафрид.

-
- научил се да хвърля
Вчера на Ной от 15.30 до 18.30 хванах 7 броя,едната от които бая голяма!От човката до края на опашката 50см!Към 17.30 рибата спря да кълве!
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, от толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищото!!!
днес на нои от 07.00 до 10.30 -12бр заргани .
вчера на дружба 20 бр.зарган 4бр.платерини 5бр.иларии
а днес пак там 8бр.зарган три от тях бяха по 48см..и 1бр.платерина.

Днес на Райския от 13.00 до 16.30 часа 15 зигита от които половинана много добри НОООООО МИНАХА ДВАМА ИДИОТА С ГУМЕНА ЛОДКА И СЕ ИЗСРАХА ( С ИЗВИНЕНИЕ) Разгодиха си се ейтака точно на 10 метра завиха си без да имат каквато и да е работа и исчезнаха. РИБАТА СПРЯ ДА КЪЛВЕ . ИЗРУДИ. Ако значт какви неща съм им пожелал няма да влезнат във водата повече. Ще си кущя пистолет защото няма оправия на тоя свят. Простотията не ходи по Странджата , а по хората
- Encho-master
- вече хвърля и на тежко
Днес на Кранево 2-ра буна 23 заргана 1 платеринка от 11 до 15и30ч. после вятъра се усили и чао.
-
- учете се от него
Камъни да имаш под ръка му е майката и кураж да ги хвърлиш, на Нефтобазата вече обикалят от 100м. серГЕЙчовцитеBOBCAT написа:Днес на Райския от 13.00 до 16.30 часа 15 зигита от които половинана много добри НОООООО МИНАХА ДВАМА ИДИОТА С ГУМЕНА ЛОДКА И СЕ ИЗСРАХА ( С ИЗВИНЕНИЕ) Разгодиха си се ейтака точно на 10 метра завиха си без да имат каквато и да е работа и исчезнаха. РИБАТА СПРЯ ДА КЪЛВЕ . ИЗРУДИ. Ако значт какви неща съм им пожелал няма да влезнат във водата повече. Ще си кущя пистолет защото няма оправия на тоя свят. Простотията не ходи по Странджата , а по хората

Сори ма не се сдържах

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Днес тия 2-та направиха същата процедура.....И след тях - "трева не никнеше"...radobg1 написа:И аз бях там на близо ,може да си ме видял бяхме аз и един харпунджия ,видях мрежите които бяха наистина на няма и няколко метра от брега ,рибата беше много малка с кука 12 и при мене само стрижеха червея,отчетох се с 10 заргани и 3 платерини ,и то на моменти рибата изчезваше и пак се появяваше .а тезо с мрежите миналия път ги пуснаха буквално пред камъка на който стояхsardina написа:Оказва се, че рибата яко се движи. Снощи бях между Шабла и Тюленово от 16 до 19 часа. На мястото където отидох имаше 5-6 човека и всичките бяха хванали по 3-4 килограма с платерина за времето от 14 до 16 часа. Изтървал съм когато е вряло от риба както казаха колегите. До към 18 часа успях да изкарам няколко заргани. Тъкмо когато започна да удря по често, дойде една лотка с двама човека на 10 метра от мене и без да им пука хвърлиха мрежа. Въобще не реагираха на възмущението ми. Чудя се дали трябваше да намеря начин да стигна до мрежата и да я .......? Както и да е след като оставих два такъма в мрежата успях да намеря пролука между нея и скалите. Нямаше време да се местя. За късмет риба удряше почти на всяко хвърляне, но повечето бяха дребни и само постригваха червея. Брат ми, който ловеше до мен извади на бомбардата приличен чернокоп - 1 педя, а при мен зарганата изчезна. Извадихме по 1 блесна и похвърляхме още малко докато съвсем се стъмни. Брат ми закачи на блесната още 1 чернокоп - малко по-голям. Като резултат от общия ни улов: 29 заргана, 6 платерини, 2 чернокопа, 1 сафрид.![]()
.На бавно потъваща бомбарда граца нямаше оттърване .