Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Блесна за щука
Модератор: sestrata
Блесна за щука
Здравейте колеги !!!
Имам едно питане към всички за една точно определена блесна която си закупих от Испания преди време.
Бях си купил 5 броя еднакви но вчера скъсах 4-тата
и ми остана само една а с този модел съм натрошил толкова щуки че сега ме е страх да си ползвам последната понеже когато не кълве на нищо друго тази винаги спасява положението. Не е нещо особено но все пак за мен е много ценна защото пресен пример от вчера е че от 15 човека на градския в Силистра аз единствен хванах 4 щуки от които едната беше 4кг другата 3кг и две по 7-800гр.
Та въпроса ми е следния, обиколих всички магазини в Силистра а също и доста във Варна и никъде не видях такъв модел и в интернет не открих та ако някои може да ми прати линк или да ме насочи към конкретен магазин където продават този модел ще съм му много благодарен!!!
Имам едно питане към всички за една точно определена блесна която си закупих от Испания преди време.
Бях си купил 5 броя еднакви но вчера скъсах 4-тата

Та въпроса ми е следния, обиколих всички магазини в Силистра а също и доста във Варна и никъде не видях такъв модел и в интернет не открих та ако някои може да ми прати линк или да ме насочи към конкретен магазин където продават този модел ще съм му много благодарен!!!
Re: Блесна за щука
tedo83 написа:Здравейте колеги !!!
Бях си купил 5 броя еднакви но вчера скъсах 4-татаи ми остана само една а с този модел съм натрошил толкова щуки че сега ме е страх да си ползвам последната понеже когато не кълве на нищо друго тази винаги спасява положението. Не е нещо особено но все пак за мен е много ценна защото пресен пример от вчера е че от 15 човека на градския в Силистра аз единствен хванах 4 щуки от които едната беше 4кг другата 3кг и две по 7-800гр.
- StoychevV
- разбира нещата
колега имаш ли снимка на тази блесна щото малко зор ще стане работата 

точно това се опитвам да направя не мога да разбера как става точно номера с качването на снимката веднага като успея ще я видитеMalemi написа:Прати снимка , да видим блесната ..
- StoychevV
- разбира нещата
Последно промяна от StoychevV на Вто Сеп 28, 2010 10:13 am, променено общо 1 път.
-
- сериозен играч
Колега откъде си я купил,от голям спортен магазин ,или от специализиран ловнорибарски,и в кой град -село.Ако ми е близо и я има ,ще ти прата десетина. 

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
[quote="lovo-бай СТОЯН"]Колега откъде си я купил,от голям спортен магазин ,или от специализиран ловнорибарски,и в кой град -село.Ако ми е близо и я има ,ще ти прата десетина.
[/quot
значи блесната я закупих от магазин Декатлон(Испания-Жирона) от ловно-рибарския щанд преди 8-месеца и сега предполагам че ще ги имат все още в наличност.
И благодаря за разбирането!

значи блесната я закупих от магазин Декатлон(Испания-Жирона) от ловно-рибарския щанд преди 8-месеца и сега предполагам че ще ги имат все още в наличност.
И благодаря за разбирането!
- bgstan
- ще става разбирач
Колега кажи точния модел .Баща ми купи въдици с макари от декатлон само че Франция и на 16ти се прибира . Щом са толкова успешни ще вземе 2 комплекта и ще ти пратя единия. http://www.decathlon.fr/home.html
-
- ще става разбирач
имам една подобна тааква и е моска twin runner доста прилича на тая...
Абе мой човек ти защо не си снимал тия щуки които си хванал за да ги видим ,а пишеш точни килограми.И други около теб хващаха щуки,а ти си мислиш че само ти си хванал.Такава блесна има и на мепс -оригинална френска
нямаш никакви грижи днес дори хванах една 3,5кг снимах я с блесната в устата умишлено за да я пусна в темата!!!qvor_19 написа:Абе мой човек ти защо не си снимал тия щуки които си хванал за да ги видим ,а пишеш точни килограми.И други около теб хващаха щуки,а ти си мислиш че само ти си хванал.Такава блесна има и на мепс -оригинална френска
прегледах ги и намерих само тази CUILLERS Tandem orange която е подобна но цвета е кофти а в други разцветки не я открихbgstan написа:Колега кажи точния модел .Баща ми купи въдици с макари от декатлон само че Франция и на 16ти се прибира . Щом са толкова успешни ще вземе 2 комплекта и ще ти пратя единия. http://www.decathlon.fr/home.html
ето резултата от вчерашния ми риболов
http://forums.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=39397
http://forums.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=39397
-
- сериозен играч
Teдо,съжалявам пич,ама тази блесна я няма в Декатлона,в Мадрид.Магазина ми е на десет минути път,ако има нещо интересно ,ще ти се обадя.Ходя всяка седмица там ,и дано да има резултат,в близките ,дни-седмици.

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!