Платения гьол на Казичене.

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
georgi_sarafov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Платения гьол на Казичене.

Мнение от georgi_sarafov »

В сряда ходих на платения гьол на затвора Казичене и лелката дето събира парите каза че в четвъртък го зарибяват.Шефовете са приготвили 5000лева за риба.На слука колеги.
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

В четвъртък действително зарибиха с два контейнера шаран, бял амур и толстолоб - мерни риби. По-добре е там да се ходи през седмицата, а не през уикенда!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Аватар
spas222
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от spas222 »

Евала за инфото, колеги!!! В понеделник мисля да ходя на Казичене. :D Сефтето за тази година. Някой знае ли дали кълве рибата, или е още ошашавена? Имам в предвид, някой ако е ходил тези дни. В понеделник, като се върна, ще пиша. :D
Аватар
spas222
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от spas222 »

Вчера 19.03.2007г(понеделник) направих сефтето за тази година на Казичене. В 09:30ч. бях там. Две пръчки на дъно и една на плувка. Бях при цистерната. На плувка въобще нищо не пипаше. Имаше още трима колеги около мен, които също нямаха пипане на плувка. Към 10:00ч. удари първото шаранче - 2.100кг. което извадих с помоща на колега до мен. Не си бях сглобил кепа :oops: Добре, че колегата до мен го извади с неговия кеп. След това, към 13:00ч. клъвна още едно шаранче, което се откачи на брега и пое обратно във водата. Времето беше идеално, до 13:10ч. когато изведнъж излезе силен вятър и събрах такъмите. Общо взето - доволно, като за сефте. Успех на колегите, и наслука!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”