Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Върхове за фидер .
Модератор: Paublo_Eskobar
Върхове за фидер .
Здравейте колеги искам да ви попитам кои върхове са съвместими с фидерите на Гарболино понеже вносителя не предлага . Намерих само тези http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=7730 дали ще паснат на Garbolino Power Feeder 75-120 , също и Shimano ,но цената им е доста висока и не ми се дават 80 лева за два.Моля ако знаете за други връхчета да напишете от къде могат да се закупят в София .
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
Re: Върхове за фидер .
колега в Илиянци влизаш през главния вход и 1та тухлена сграда в дясно си ти за 80лв ще си купиш 2 мача всички магазини в Сф пазарат от там 

-
- вече хвърля и на тежко
в майсторски риболов срещу пирогов в локалното винаги ме е огрявало от към върхове ама ще трябва да си носиш последната секция а пък и после да пошкуриш до пълно пасване.последния ми струваше 16лв
АКО ТЪРСИШ ДУШЕВЕН КОМФОРТ...

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ ОТИВАЙ НА ГЬОЛА

Fisherman-на Любляна се казваше улицата номера не помня!Вносители са на тика и браунинг доколкото знам,там съм си зимал най изгодно върхове!Основно си донапасвам само D-Fleks-ве,но и обикновенните са добри и са с 3 лева по евтни!
По едно време имаха едни на Тика но отказаха да ми продадът били ги давали само за клиенти със Тики
По едно време имаха едни на Тика но отказаха да ми продадът били ги давали само за клиенти със Тики

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
Аз си взех един от магазин Никулден Младост и по стара рецепта със водна шкурка лека полека напасвам беше 15лв.
-
- вече хвърля и на тежко
на любляна в кв.карпузица browning-ите са по 19лв
АКО ТЪРСИШ ДУШЕВЕН КОМФОРТ...

Последно като купувах D-Flex Беше на 15 леваparanorm написа:на любляна в кв.карпузица browning-ите са по 19лв

При Дария са по 18 и нещо,а тя си държи цени!
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
Мерси колеги ,ще мина през Илиянци да разгледам тези дни също и до Княжево
.
Поздрави
.

Поздрави

като си помисла,че на едро са по 5кинта и главата почва да ма боли.paranorm написа:на любляна в кв.карпузица browning-ите са по 19лв

КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
...значи ще ни уредиш с по няколко такива по 5 кинта, нали.shekira написа:като си помисла,че на едро са по 5кинта и главата почва да ма боли.paranorm написа:на любляна в кв.карпузица browning-ите са по 19лв
Върхове с каква твърдост ти трябват?4akala написа:Здравейте колеги искам да ви попитам кои върхове са съвместими с фидерите на Гарболино понеже вносителя не предлага . Намерих само тези http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=7730 дали ще паснат на Garbolino Power Feeder 75-120 , също и Shimano ,но цената им е доста висока и не ми се дават 80 лева за два.Моля ако знаете за други връхчета да напишете от къде могат да се закупят в София .
Всички върхове по принцип стават с напасване, било то с изтъняване с водна шкурка или удебеляване с секундно лепило

ако вземеш стотина броя,нямаш грижа.qno_zloo написа:...значи ще ни уредиш с по няколко такива по 5 кинта, нали.shekira написа:като си помисла,че на едро са по 5кинта и главата почва да ма боли.paranorm написа:на любляна в кв.карпузица browning-ите са по 19лв

- ivelin_1976
- разбира нещата
Много си прав колега, но ако днаеш колко търкане и какво напасване за гарболиното са тези върхове на браунинг. Диаметърът им е два пъти по-голям от диаметъра на секцията в която влизат.koki написа:Всички върхове по принцип стават с напасване, било то с изтъняване с водна шкурка или...
п.п тези пичове /вносителите на Гарболино/ ме пратиха в трета глуха за върхове, звънях им уж щяха да поръчват, чаках пратката им от Франция и от около една година още я чакам

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

ми те върховете си имат дължина и дебелина в основата бре.
нещо по конкретно.

нещо по конкретно.
Д флекса е с малък диаметър, и аз имам Гарболиноivelin_1976 написа:Много си прав колега, но ако днаеш колко търкане и какво напасване за гарболиното са тези върхове на браунинг. Диаметърът им е два пъти по-голям от диаметъра на секцията в която влизат.koki написа:Всички върхове по принцип стават с напасване, било то с изтъняване с водна шкурка или...
п.п тези пичове /вносителите на Гарболино/ ме пратиха в трета глуха за върхове, звънях им уж щяха да поръчват, чаках пратката им от Франция и от около една година още я чакам