Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

валат на ПиасаЧник
-
- научил се да хвърля
валат на ПиасаЧник
Днес ходихме на ПиасаЧник пален валат cелиа иазовир обиколихме никои невидиах да хваща .До обиад на Елешниcа после на беловиcа на крушевската река и накраиа до стената не бара
- ivan taxito
- новобранец
валат на пясъчник
Колега,незнам какви са ти уменията в РИБОЛОВА,но аз от 3 дена ходя там и им правя разтрел на Каракудите.От мен да мине ще ти кажа,иди на Бански дол ако знаеш къде се намира и ще останеш наистина доволен. НАСЛУКА

Моята риба никой неможе да я хване.
- ivan taxito
- новобранец
валат на пясъчник
Влиза се от Старосел,минаваш през реката тя е една педя далбока и по пътя излизаш точно на Бански дол.А днес също ходих и сам много доволен.Айде че ми се спи.Успех 

-
- научил се да хвърля
аз днес тоЧно там биах като стигнеш на десниа бриаг на страмното срещо исъхналите дърветата но и ти го знаеш омерил си местото аз там сам дърпал много риба не веднъш но днес братко не ми барна какво ли не и давах добре ти каде беше аз седиах до обед там. каде е рибата още е рано но тиа е непредсказуема миналата седмиcа на зребЧево ги обих на 4м
- ivan taxito
- новобранец
валат на пясъчник
Като си бил там не видяли срещу теб две таксиметрови коли.Там е мястото. 

-
- научил се да хвърля
Здрасти маи ми се мерна нещо такова ние си трагнахме по обед ама да не беше още като стигнеш водата по патиа насреща каде беше рибата в питЧа ? на колко метра иа лови ( говорим на перо аз друг риболов непризнавам ) както и да е аз мислиа в сабота пак да го пробвам . По принcип много го таЧа пиасака много риба сам скубал ама нека доиде топлото на скалите е миастото 

Re: валат на пясъчник
днеска май пак имаше 2 бакшиша ама един с/у друг. какво направихте днеска на тоя вятър? за каракуда не хвърляхме ама позяпахме.. май май никои нищо не вадеше с малки епизодични изключения, докато тука http://forum.nariba.com/viewtopic6989.html колегите казват че на елешница е имало сеч.ivan taxito написа:Като си бил там не видяли срещу теб две таксиметрови коли.Там е мястото.
-
- ще става разбирач
Re: валат на ПиасаЧник
утре отивам с Коичев . в 6.00 чеса влизм с лодката и ги разцепвам белите .
които не вярва да доиде да види .правиа показно с един много специален вид зимни блесни

които не вярва да доиде да види .правиа показно с един много специален вид зимни блесни

-
- ще става разбирач
прибрахме се . хвана ни снега а ние хванахме доста костур едар и няколко сулки .ето снимка
така открихме риболова за новата година .. и да не виждам повечe някои да пише че е валат на пясачник ..

така открихме риболова за новата година .. и да не виждам повечe някои да пише че е валат на пясачник ..

-
- ще става разбирач
ето снимката 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Много хубава снимка 

-
- ще става разбирач
Атанас_Д написа:ето снимката

-
- ще става разбирач

-
- ще става разбирач
извинявам се. снимката от пясачник е в личната ми галерия. озаглавена е - от днес ..