Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Да помечтаем :)
Модератор: sapuna
Да помечтаем :)

вижте как отварят хората сезона в Англия, 39 либри (19кг), на стръв сардина, 10ти март ( http://www.pacgb.co.uk/ )
- Иван-Клисура
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Първата (19кг) е хваната в Шотландия. Мадамата е имала сезонен билет за мачовете на Нюкасъл, но вместо да го поднови с мъжа и са си направили излет в Шотландия. Предишния и рекорд е бил под 5кг., Първо е успяла да хване 1- около 10кг. и мъжа и се е пошегувал, че ще и трябва доста време да си подобри рекорда, но само няколко часа по късно.............................
Намирам странна прилика между тая мома-англичанка и щуката. Ако ми паднат и двете - тутакси ги пускам обратно във водата
По-грозни от англичанките са единствено латвийките, бях в Латвия цял месец и си останах абсолютно верен на жена ми

По-грозни от англичанките са единствено латвийките, бях в Латвия цял месец и си останах абсолютно верен на жена ми

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Това защото не си идвал в Холандия вероятно Доценте... от тия пиявици холандките по хладни нема!Намирам странна прилика между тая мома-англичанка и щуката. Ако ми паднат и двете - тутакси ги пускам обратно във водата

За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
-
- новобранец
И аз за 4 години нито веднъж не пожелах да изневеря на жена ми с Англичанка !!!docenta написа:Намирам странна прилика между тая мома-англичанка и щуката. Ако ми паднат и двете - тутакси ги пускам обратно във водата![]()
![]()
![]()
- kocet0
- вече хвърля и на тежко
Колега не обиждай щуката ! Това е една от най-красивите риби в България...само и погледни украската ... нямам думиdocenta написа:Намирам странна прилика между тая мома-англичанка и щуката. Ако ми паднат и двете - тутакси ги пускам обратно във водата![]()
![]()
![]()
SPINING FOREVER 

My Lord,lorda написа:Колегата "англичанин" е руснак![]()
![]()
![]()
И щуката е хваната далеч в сибирските "гьолченца".![]()
![]()
На воблерче е хваната.
Благодаря за обяснението

Аз, ако гепя у нас такваз ингилизко-руско-сибирска щука 23-24 кила, ще прокопам канал от Долни Богров до Шабленското езеро еднолично и със зъби

Мали-и-и-й, ква глупост изръсих, ами то да вземе да се случи наистина

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!