Казичене 17.03.2007

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Казичене 17.03.2007

Мнение от Кърцата »

след като всички само се гласят , а никой не ходи да даде инфо как е там днес с колегата Мариан решихме ние да го направим и към 7,30 се изтипосахме на локвата. за мое учудване имаше само един човек (за разлика от утре , като прочетете темата :twisted: :twisted: ). времето беше много студено, локвите по пътя бяха замръзнали, но вече сме там и ще се замята... заметнахме 2 пръчки , една на пружинка и една на косъм и Мариян се зае да тормози уклея (по точно опитваше се), а аз се сгуших в стола, че студа беше голям. постепенно гьола се понапълни с хора ама успехи нъцки... и така докъмто 10 часа когато въдицата с пружинката се приведе и остана така, да пие вода. засякох и поведох рибата и в това време гледам и другата заема същото положение. извиках на Мариан да се включва в екшъна и той не ме посрами.

http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 668&page=1
последва кратко затишие от около половин час , за което време успяхме да хванем две уклеики и въдицата на косъм пак се приведе. засякох я , но отсреща нямаше никой :cry: :cry: :cry:
междувременно задуха доста здраво и сопите се заклатушкаха като пияни, а аз дори залегнах зад брега да се предпазя от ветеро...презаметнах въдицата и тъкмо обяснявам на Мариан как вятъра ми е попречил да заметна и съм я забил близко до брега , при което сигурно и царевичкатаа е паднала и... аванса запя... засек и след кратка борба
презаметнах пак и взехме да си говорим че е време да се махаме че ще ни отвее и гледам въдицата нещо дърпа... ама едно такова никакво, като каракуда на червей подръпва. засякох я , но отсреща идва леко , почти не се съпротивлява, викам си , найстина е каракуда... като се приближи до брега се сети да дърпа ама късно...
амурче към кило и половина
тука вече решихме да си ходим , въпреки че беше 12,30, че много духаше и не се траеше по брега.

за да не каже някой утре , ако се капотира, че лъжа , съм длъжен да спомена че освен нашите риби видях само един колега да извади едно шаранче на плувка. явно просто на нас ни беше ден...
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

Браво. Браво за излета.
Обаче ми скри шапката по друг повод.

"ИСКАМ ПОДФОРУМ ЗА УКЛЕЯ!!!!"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Аз те подкрепям с две ръце, макар едната в момента да ми е счупена. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Пък и за пъстърва вече си имаме.

Не трябва да спираме развитието на форума. :lol: :lol: :lol:

Че какъв форум е тва без подфорум за уклей. :lol: :lol: :lol:
Изображение

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
lub4o90
новобранец
новобранец

аааа

Мнение от lub4o90 »

Tва кадето си ходил на Казичане платеното ли е???
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Браво Кърца! Ей това е риболов.
Клавиатура риба не лови!!!
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Опала каква стана тя. Вече моторизиран с малки проблеми де
(Диканаров, Сакси сега аз ще ви возя :D )
решихме да правим повторение на успешния излет.

В 7 и нещо бяхме на Казичене, докъм 8 бяхме хвърлили 4 дънни за шаран и аз се пробвах с дирекния за някоя уклейка.

Къде 9 часа моето звънче се раздрънка ама едно такова нефилитно, че взе и да отпуска...... бааааам засек и да неповярва човек отсреща
се усещаше съпротива, без много церемонене изкарах рибата на брега
то и с мойте груби такъми нямаше никакъв шанс дори и да беше кит :lol: :lol: :lol:
Амурче 1,640 кг (взех си го да го ям), на консервирана царевица на косъм удари.

И от там нататък Кърцата направи погром върху рибонаселението :lol: :lol:
Хвана общо 6 риби, 4 шарана и два амура. Всичко до 2 кг.

По едно време хрърчаха и шпули, че се наложи да вадим на ръка най-едрия шаран :D , пуснахме всичко без моето амурче.

Към 12 се изнесохме , вятъра се усили много и не се траеше вече пък и студа беше подобаващ :evil:

Искам реванш на Казичане, този път няма да си забравям стръвта :lol: :lol:
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Момчета очаквайте ме и мене ва началото на април на 3ти и 4 съм там най-вероятно :wink: .Да похващам столични шарани...ако мога де :twisted: .
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”