Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С ЛОДКА В МОРЕТО
Малко снимчици от вчера,това на езерето Варна

Като няма друга риба и това е риба
п.п. забравих да доложа,рибата я ловихме на потапяща бомбарда,стръф морски червей
Като няма друга риба и това е риба

п.п. забравих да доложа,рибата я ловихме на потапяща бомбарда,стръф морски червей
Любак, ние че клатуркахме малки чепарета е верно, но и тея, дето влачеха големи нямаха успех. Е.ем ти и паламуда, заради него другата риба се изпокри, а как хубаво си папкаше преди 20-а дена....
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Туй не бях се сетил бре.liubak написа:..Предполагам че чепаретата Ви са от флуорокарбон и са толкова невидими, че чак рибата не ги е видяла.![]()
Утре почвам с канап да си правя чепаретата.След пробите ще пиша.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Malemi написа:Какво излиза сега в морето на чепаре и на каква дълбочина ?
Преди развалата,сафрид,граца,по някои и друг чернокоп,тук таме циганка..........след-ще видим като влезем
За да поискаш, трябва да дадеш
И всичко това, предимно на средни дълбочини - между 20 и 50 фута.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ае тоа Любак,няма ли да даде една прогноза за вълнението утре,
че ми се излиза да пробвам канапените чепарета.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аз го виждам като 6-8 м/с по вашия край...Аз няма да влизам, и без това много вода в морето тея дни, трудно се намира рибата. 

Тцък,КИРО написа:Ае тоа Любак,няма ли да даде една прогноза за вълнението утре,

Днес морето - спокойно, вятър - слаб. Десетина лодки се бяха събрали в село между гр.Черноморец и остров "Св. Иван"
Колеги които влизате с лодки искам да ви предупредя:
Днес бях на болата и някакви тараши ми бяха отворили колата опитали да вземат цд-то но не могли. Взели са ми мобилния телефон и малко пари около 30-40 лв. Но на един колега, който беше спрял до мен му бяха направо счупили стъклото на предна дясна врата... Мисля от варна беше човека и му бяха взели също рзани неща от вътре.
ВНИМАВАЙТЕ като си спирате колите - не оставайте ценности... Някой се е научил да пипа на болата.. И особенно като видат че колата е с колесар то е ясно че сме в морето.
Днес бях на болата и някакви тараши ми бяха отворили колата опитали да вземат цд-то но не могли. Взели са ми мобилния телефон и малко пари около 30-40 лв. Но на един колега, който беше спрял до мен му бяха направо счупили стъклото на предна дясна врата... Мисля от варна беше човека и му бяха взели също рзани неща от вътре.
ВНИМАВАЙТЕ като си спирате колите - не оставайте ценности... Някой се е научил да пипа на болата.. И особенно като видат че колата е с колесар то е ясно че сме в морето.
addicted to the wind !
Баси начина да се запознаем, аз бях колегатаpako написа:Но на един колега, който беше спрял до мен му бяха направо счупили стъклото на предна дясна врата... Мисля от варна беше човека и му бяха взели също рзани неща от вътре.

Още предния път като влизахме изтръпнах щото бяхме малко лодки и се притеснявах от мургавелковците дето вадеха рапаните и тъкмо излязоха, но тогава даже и отключена я бях оставил и не пипнаха..........обаче явно вече не са издържали на предизвикателството. 
И скатавайте поне по ценните неща да не им вадят очите............... Слагайте например по едно самозалепващо листче на прозореца който гледа към морето и ако е там и се рови из колата боййййййййййййййййййййййй.......... Като излезете първо го сваляте и после се оправяте

И скатавайте поне по ценните неща да не им вадят очите............... Слагайте например по едно самозалепващо листче на прозореца който гледа към морето и ако е там и се рови из колата боййййййййййййййййййййййй.......... Като излезете първо го сваляте и после се оправяте

Колеги,тая работа с разбиването на коли много не я схващам.Който ходи редовно на Болата знае какво движение е там.Почти по всяко време някой влиза,излиза или идва за риба.Отделно от това ресторанта си има персонал/или охрана-не знам/.Според мен трябва да са налице няколко фактора -лошо време в работен ден,за да няма колеги рибари и помощ от местна пръчка,защото изхода от болата е най-лесно блокируемият.Би било добре ако някой колега има възможност идвайки към Болата да вземе със себе си възрастен човек-пенсионер,хем разнообразие и чист въздух ,хем спокойствие за инвентара.Правил съм го четири години подред с баща ми-беше доволен и не му тежеше.Аз ще имам ангажимент да запозная с проблема гранична полиция,те са чест гост на Болата и са рядко читави хора,разчитайте 100 % на тях.Между другото,намирали са на плажа там турска козметика,ако някой има инфо може да ги потърси.
Ако не можеш да помогнеш,не пречи.