Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Блесна за щука ТРЕПАЧ
Re: Блесна за щука ТРЕПАЧ
на дунава ми е давала добър резултат костур и распер наи често се закача на нея; на язовирите и на блатото в сребърна щуката си я обожава не знам на какво се дължи но на тази блесна рибата е особенно активна само трябва да я придържаш по към дъното докато прибираш влакнотоokx написа:Браво за рибата. Тази твоята блесна наистина е неоткриваема. На Моска имат подобен модел само, че с едно листо, ако си вземеш две блесни с различни големини на листото можеш да си комбинираш една. Да те питам, с този модел блесна само по вашите гьолове ли хващаш или навсякъде ?
тази е на язовир до Силистра (градския язовир) има доста добри екземпляри до сега наи голямата която съм чувал е 4,5кг а която съм хващал 4кгdanev69 написа:Много яка щука,колега.![]()
![]()
На река или язовир я закачи?
Тази точно незнам каква е защото няма никакви надписи по нея а не си спомням когато я купувах какво пишеше на кутииката но мисля че беше производство на една верига френски магазини Декатлон. Но колега ако засечеш някъде такава без значение от марката ще се радвам да ми кажешnikozia написа:Хубава щука!
А тази блесна не е ли Моска?![]()
Защото бях виждал в един магазин точно такава на табло с моски...
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
баш_майстора написа:Grauvell Sandy Tandem![]()
"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
-
- научил се да хвърля
Утре ще съм в Бургас, ще огледам и аз за някоя реплика. Ако има нещо ще пиша
:):)

колега много ти благодаря за ценната информациябаш_майстора написа:баш_майстора написа:Grauvell Sandy Tandem![]()

okx написа:Утре ще съм в Бургас, ще огледам и аз за някоя реплика. Ако има нещо ще пиша:):)

на дунава много добре се представя за распер и костур по язовири и на блатото в сребърна щуката я атакува много добре а когато бях в испания съм улавял пъстърва, бяла-риба, и бляк-бас !!! абе честно от както я ползвам на другите ми блесни и воблери им раждясаха кукитеokx написа:Браво за рибата. Тази твоята блесна наистина е неоткриваема. На Моска имат подобен модел само, че с едно листо, ако си вземеш две блесни с различни големини на листото можеш да си комбинираш една. Да те питам, с този модел блесна само по вашите гьолове ли хващаш или навсякъде ?

-
- разбира нещата
Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
да открих ги и се свързах с тях но ми отговориха че нямат в наличностcreativ написа:Вносител на Grauvell в България:
http://www.fishing-mania.com/vnositeli/ ... l.php?id=3

- Vlado_852
- разбира нещата

Tedo, тая прилича ли достатъчно на твоята?

така като я гледам си е направо същата предполагам е твое дело да я зглобиш от няколко блесни?Vlado_852 написа: Tedo, тая прилича ли достатъчно на твоята?Стана малко 3в1 ама айде...

Аз моята последната я скъсах между другото сега търся упорито дори вчера говорих по телефона с вносителите на граувел за БГ които ми обясниха че не подържат този модел за БГ и няма как да ми доставят само заради мен с моите 20-тина броики които искам да поръчам

-
- научил се да хвърля
тази блесна тандем я има в магазина на пецата до стадиона ! както и още 4 модела от серията . не съм сигурен обаче че е на граувел ...