Мандра до Хасково

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мандра до Хасково

Мнение от AL KAPONE »

През миналата седмица отскочих до Мандра на разходка :lol:
Рибарите чупят от лов Червеноперка и костур!.......Риболова върви на пълни обороти, повечето имаха до обяд по 5-6 кила едра Червеноперка....Успех на всички....... :wink:

:idea: Плаща се по три лева на човек и ловиш наволя, колкото искаш.......Няма да източват язавира както беше споделил колега в друга тема.......! :wink: Вече има постоянно пазачи :lol: и за браконерите остава.......Нъц :!: :lol:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

не щеш ти да ме заведеш там..... 8)
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Ivan Hadgiev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

яз.Мандра Хасковско

Мнение от Ivan Hadgiev »

Четох постинга на колегата Ангел, хареса ми как е преминал излета му, решихме с приятеля Чъти да отидем на проучване, едвам дочакахме съботата и ........ вече бяхме там, пазача дойде на петата минута да си събере рекета от 3 кинта на човек, тъй като бяхме за пръв път на този водоем го поразпитахме как и какво дава тук, а щом събира такса дали скоро е зарибяван, има ли риба изобщо и т.н.
- момчето естествено похвали гьола, защити интересите на работодателите си, които от своя страна според мен изобщо не са зарибявали, а трябва ....... да оправдаят надеждите на посетителите, иначе бизнеса им ще замира от ден на ден.
Избрахме си място, настанихме се, захранихме и почна голямото чакане, след около 2 часа се посабра червеноперка - сравнително дребна, почна се ...... до обяд около 15 рибета на човек, а не както пише колегата Ангел по 5 - 6 кила, - Ангеле да не ти платиха арендаторите или ти обещаха риболов без такса за рекламата?, вярно ден с ден не си приличат, но истината е че язовира е ошушкан от мрежари - може би преди да го вземат арендаторите, или от самите тях, незнам но рибетата са само дребосъци. Иначе нека не звучи като реклама но язовира и на мен ми хареса, местото е идеално не само за риболов но и за чудесен излет, пикник , а като се разелени горичката ..... леле глей какво става по шумата :)
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

до Ivan Hadgiev относно темата!
:lol: Ангеле да не ти платиха арендаторите или ти обещаха риболов без такса за рекламата? :lol:

Значи аз минах с колата да огледам и да се разходя, нямах време за риболов :!: това което писах го видях с очитеси! на няколко човека живарниците бяха пълни. Може да не си оцелил момента! и сега като се замисля тия дето поговорих с тях бяха цигани........А циганин видишли да хвърля значи има Риба :lol: това правило е работещо, Циганин не може да се мине :smt044 :smt043 :smt044 :smt043 :smt044 :smt044 :smt042 :smt043 :smt044 :smt042 :smt043 :smt044 :smt042 :smt043 :smt042 :smt043 :smt044
Аватар
Ivan Hadgiev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

яз.Мандра

Мнение от Ivan Hadgiev »

все пак ти благодаря Ангеле, благодарение на теб открихме още един прекрасен водоем за спортен риболов, в кръга на шегата писах по-горното за арендаторите, а между другото сега публикувам още една снимка на региона, там виждам и друг по-голям водоем Орлово - имаш ли инфо що за водоем е този , както и другия подобен на Мандра, но след Големанци някъде - дето е без име на снимката, все пак останах с убеждение че познаваш района по-добре от мен

благодаря още веднъж, а и другия път не спирай само за оглед а си вземи такъмите, може да се засечем и да поспортуваме заедно за кеф както се казва
http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... =1&cat=500
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

не сьм расист,но не сьм и далтонист..по вьпроса с мангалите,а инак ангел 4акам да ме заведе на тоя язовир напролет,ама нещо се крие :lol: :lol: :lol:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:wink: Ivanе това от страната на Орлово е гърба на язовир Книжовник ( загубена кауза ) а другия до мандра колкото знам това е някъкъв водозбор за поливане на тия дето гледат чушки не е язовир и не е зарибявано никога, но това са ми казвали приателчета и може и да не съм прав.....от сателитната снимка прилича на язовир ама дали е, все пак щеше да се знае.....!

:lol: ти кажи знаешли за този в Бели Пласт с АМУРА ИЛИ до ти дам инфо но старо :smt028 :?:

а ти 5кила.....само даваш зор! Ще те водя лятото на Тракиец, В един залив има бунгало на един мой комшиа от Хасково и ще видиш, че като идем ще ти се иска да се откажеш от цивилизацията завинаги :partyman:
Последно промяна от AL KAPONE на Нед Мар 18, 2007 9:10 pm, променено общо 1 път.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

:lol: аз ОТДАВНА сьм се отказал!!!само се 4удя техни4ески как да стане... :lol: :lol: :lol: а инак,нещо такова ли имаш впредвид? :lol: :lol: Изображение
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:supz: и такова ама на Место :smt023

Изображение
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

:supz: :supz: :supz: :supz: :weedman:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”