Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Излети
 Излети

Водоеми и реки
 Водоеми и реки

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Излети
 Излети

Водоеми и реки
 Водоеми и реки

МАРИЦА-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
Re: МАРИЦА-всичко за и по реката
1.Първия подстъп, под "германския" мост, е от дясно, от околовръстното, след преминаване на реката в посока север.
Обикновенно не е много кален. Покрай реката, надолу, става все по-лош.
2.Втори подход - по пътя за помпената станция, отбиващ се към реката от с.Скутаре.
Почти целия е асфалтиран. Накрая се минава през две ниви - там стават коловози. Дигата на реката е доста стръмна.
3.Третия подход е след с.Рогош /веднага след мостчето на канала - в дясно/.
Баластриерата /първата от трите поредни/ е закрита, но пътя е чакалиран до самата река и все още е добър и равен.
Най-сигурния от всички. Лошото е че няма места много там.
4.Преди ж.п. прелеза пак в дясно има още един път. дълъг е и накрая е доста разоран /през две ниви /.
Тука вече, ако вали, при кал - закъсал си с кола. Извежда точно с/у устието на Чая /втората баластриера - работеща/.
М/у 3 и 4 има свързващ път покрай реката. Средна хубост /клоняща към лош/ за черен път.
5.Следващият подстъп е пътя от с.Маноле за бента. Много дупки, но е валиран и сигурен.
Ползвам ги всичките редовно - при валеж /не порой/ не съм закъсвал с лек автомобил.
Участъците имат път покрай реката.
Бента на с.Маноле си е същия - поне от към с.Маноле.
Успех

2.Втори подход - по пътя за помпената станция, отбиващ се към реката от с.Скутаре.
Почти целия е асфалтиран. Накрая се минава през две ниви - там стават коловози. Дигата на реката е доста стръмна.
Баластриерата /първата от трите поредни/ е закрита, но пътя е чакалиран до самата река и все още е добър и равен.
4.Преди ж.п. прелеза пак в дясно има още един път. дълъг е и накрая е доста разоран /през две ниви /.
Тука вече, ако вали, при кал - закъсал си с кола. Извежда точно с/у устието на Чая /втората баластриера - работеща/.
М/у 3 и 4 има свързващ път покрай реката. Средна хубост /клоняща към лош/ за черен път.
5.Следващият подстъп е пътя от с.Маноле за бента. Много дупки, но е валиран и сигурен.
Ползвам ги всичките редовно - при валеж /не порой/ не съм закъсвал с лек автомобил.
Успех
"Щастие за всички, щастие даром!"

- tiktak
- ще става разбирач 
Мерси пичове. Ей т'ва пътче ме интересуваше.Fat написа: 4.Преди ж.п. прелеза пак в дясно има още един път. дълъг е и накрая е доста разоран /през две ниви /.
Ама то където и да ида, винаги гони срещу мен, от другата страна на реката. Може да се възползвате

- GODFATHER
- разбира нещата 
- Обратна връзка:
Е това вече е споделяне на информация!!!Fat написа:1.Първия подстъп, под "германския" мост, е от дясно, от околовръстното, след преминаване на реката в посока север.
Успех
БРАВО!!!
п.п. Бента на Моноле последно ходих преди 3г. и беше изплитчал, а преди това беше идеален-дълбок и широк!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=

http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
- Кузмич
- dreamer
Ей Николай къде се изгуби бе, благодаря за инфото и да се обадиш.
В неделя бяхме на бента Маноле .
Наблегнахме на мирна риба с фидерите.
Добри мряни и скобари излизаха сутринта до 09.00. и след 17.00.

В неделя бяхме на бента Маноле .
Наблегнахме на мирна риба с фидерите.
Добри мряни и скобари излизаха сутринта до 09.00. и след 17.00.

Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...

- danev69
- сериозен играч 
Fat написа: Ползвам ги всичките редовно

Браво за подробното инфо. Според мен най-здрав е пътя през Маноле/към бента/.   Някоя сомска клюка за тези места чувал ли си? Мерси предварително.
 Браво за подробното инфо. Според мен най-здрав е пътя през Маноле/към бента/.   Някоя сомска клюка за тези места чувал ли си? Мерси предварително.човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му

- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Браво Пепса  
   .
 .
Аре скоро дано се похвалиш с некоя щука!!!

.
 .Аре скоро дано се похвалиш с некоя щука!!!
- Кузмич
- dreamer
Иване малко да се захлади и ще се пробвам със спининга, а пък зимата може да повися и с тапите.

Мойсей: "Законът е всичко!"

- Don4o_62
- учете се от него 
Днес сутринта бях на оня вир,дето Коцето обича да ходи  .Бяхме 3-ма,и хвърлихме по 3 пръчки на пружина.След това аз тръгнах отгоре и полека го облавях надолу с воблери и клатушки.Почти до края.После пак обратно нагоре,и неще и тва е.На пружини същото.Пътьом говорих с един дето го е ударил на инат и от няколко дена е все там на пружина.Нямал и побутване даже за това време.Оттам отидохме на 6-я отгоре над моста.Позяпахме и през това време една по една колите си тръгваха,и изобщо не хвърлихме.Колегите който бяха с мен ми викат,абе я си ни карай в града да си пием ракията,мани я тая Марица
 .Бяхме 3-ма,и хвърлихме по 3 пръчки на пружина.След това аз тръгнах отгоре и полека го облавях надолу с воблери и клатушки.Почти до края.После пак обратно нагоре,и неще и тва е.На пружини същото.Пътьом говорих с един дето го е ударил на инат и от няколко дена е все там на пружина.Нямал и побутване даже за това време.Оттам отидохме на 6-я отгоре над моста.Позяпахме и през това време една по една колите си тръгваха,и изобщо не хвърлихме.Колегите който бяха с мен ми викат,абе я си ни карай в града да си пием ракията,мани я тая Марица  .Та такива ми ти работи.
 .Та такива ми ти работи.

.Бяхме 3-ма,и хвърлихме по 3 пръчки на пружина.След това аз тръгнах отгоре и полека го облавях надолу с воблери и клатушки.Почти до края.После пак обратно нагоре,и неще и тва е.На пружини същото.Пътьом говорих с един дето го е ударил на инат и от няколко дена е все там на пружина.Нямал и побутване даже за това време.Оттам отидохме на 6-я отгоре над моста.Позяпахме и през това време една по една колите си тръгваха,и изобщо не хвърлихме.Колегите който бяха с мен ми викат,абе я си ни карай в града да си пием ракията,мани я тая Марица
 .Бяхме 3-ма,и хвърлихме по 3 пръчки на пружина.След това аз тръгнах отгоре и полека го облавях надолу с воблери и клатушки.Почти до края.После пак обратно нагоре,и неще и тва е.На пружини същото.Пътьом говорих с един дето го е ударил на инат и от няколко дена е все там на пружина.Нямал и побутване даже за това време.Оттам отидохме на 6-я отгоре над моста.Позяпахме и през това време една по една колите си тръгваха,и изобщо не хвърлихме.Колегите който бяха с мен ми викат,абе я си ни карай в града да си пием ракията,мани я тая Марица  .Та такива ми ти работи.
 .Та такива ми ти работи.Главната причина за стреса....  Ежедневният  контакт с Идиоти 

- tiktak
- ще става разбирач 
От тази сутрин - откъм Рогош, срещу сепарациите. Шест мерни кефала на блесна. Водата паднала и леко замътена.

- batjoro76
- научил се да хвърля 
Браво бе, днес за 3 часа,давма човека = пълен валат, наистина е паднало нивото,сигурно на тва се дължи.tiktak написа:От тази сутрин - откъм Рогош, срещу сепарациите. Шест мерни кефала на блесна. Водата паднала и леко замътена.
- Don4o_62
- учете се от него 
Преди беше висока,не щеше.Сега е ниска,пак не ще.Просто му дойде времето да спира 

Главната причина за стреса....  Ежедневният  контакт с Идиоти 

- 
				carp777
- учете се от него 
- Местоположение: НАКАТА Пловдив,Хасково,яз.Ивайловград и после обратно
- Обратна връзка:
Айде де пък и ти сега,нека да не спира ощеDon4o_62 написа:Просто му дойде времето да спира

Catch /for pleasure/ And /photo for memory/ Release /for future/ Pro
Не помня от кога съм рибар................... но помня,че се зарибих отдавна.
Последен шарко:63 см ,5 кг от река Тунджа в Ямбол.
- batjoro76
- научил се да хвърля 
Интерсно, че около мен имаше "рибари" дето си цъкаха и прибираха маломерки на перо, а пък аз и колегата изредихме по десетина примамки (само изявени бойци) и походихме 2-3 км. и пак капо.  

- 
				ribata92
- ще става разбирач 
И аз да се изкажа.Днес на 9-ти на едно заливче....за цял ден едно шаранче към 500 гр,изпускане на един по-голям шаран и 2 каракуди по 200 гр,всичко релийзнато естествено  ...Утре ще се ходи за голям шаран
 ...Утре ще се ходи за голям шаран  )))
)))

...Утре ще се ходи за голям шаран
 ...Утре ще се ходи за голям шаран  )))
)))То риба има ама водата е повече.

- danev69
- сериозен играч 
Груба грешка. Днес бях цял ден на реката/от тъмно до тъмно/. Нивото наистина е паднало много,ама така е по-лесно да се търси рибата според мен. Леко е замътена ,ама не е болка за умиране,и в по-голяма боза сме въртяли. Сутринта едни колеги до мен изкараха една щука около 1 кг. Аз цял ден сменях ямите в търсене на мустакатия дзвер. Сома се показа ,чак вечерта,като сложихме поперите. Сигурно доста сме го изнервили с пльокането,защото на 2 пъти се показа и изпляска силно с опашката. Сигурен съм,че беше сом,защото въртяхме трима човека и всички го видяхме и чухме. При една от мойте проводки сома се хвърли върху попера,ама аз точно в тоя момент го дръпнах и той не го уцелиDon4o_62 написа:Просто му дойде времето да спира
 .Повъртях още ,ама хитреца се покри някъде,явно разбра че втори път няма да му се размине. Точно тези дни хищника е най-активен,не забравяйте,че като падне толкова много водата се сменят и местата
 .Повъртях още ,ама хитреца се покри някъде,явно разбра че втори път няма да му се размине. Точно тези дни хищника е най-активен,не забравяйте,че като падне толкова много водата се сменят и местата                                                   На слука   ПП. Сутринта едни колеги изкараха хубав шаран 3-4кг. на дъно.
  На слука   ПП. Сутринта едни колеги изкараха хубав шаран 3-4кг. на дъно.човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му