Лодки

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

rambo
новобранец
новобранец

Мнение от rambo »

Колега все пак реши какво ще правиш с лодката,защото за повече неща една руска лодка ти върши идеална работа на много пиемлива цена
BrOcK
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от BrOcK »

За всички собственици и любители на ФОРД
ФОРД ПОРТАЛ БЪЛГАРИЯ
http://www.ford.co.nr
badvan
новобранец
новобранец

Мнение от badvan »

Мнооо грубо влизане ... хехе :smt041
Що не вземат всички да си напишат офертите?
Да видим на какво ще заприлича "форума"... :smt031
ORHAN_K
новобранец
новобранец

Мнение от ORHAN_K »

Колеги наскоро си купих нова гумена лодка с алуминиеви плоскости и надуваем кил. При избора на лодка определящо беше да не е по-малка от 3м. и се ориентирах между 3.00 - 3.30м. В крайна сметка избрах 3.20м. Селва. Днес реших да я пробвам на яз.Студен кладенец и много ми хареса. Бяхме общо четири човека и се чувствахме много добре. В този смисъл считам моя избор за дължината на лодката за много удачен. Не, че по-големите лодки са по лоши, а за това, че Селва 3.20м. струва 2050лв. а тази с дължина 3.60м. 2550лв. Колеги може да сте сигурни, че не си заслужава. Много ми хареса и твърдото алуминиево дъно. Изисква малко време с монтирането но му намерих и на това цаката. До сега съм имал нови руски лодки Уфимка 22, стъклопластова лодка Тутракан 6.50м. но мога да Ви кажа, че най удобно се возя на настоящата. Може да има малко хамалогия но поне си сигурен, че си стои прибрана на сигурно място за разлика от твърдата, която си я вързал за някакъв понтон и постоянно се блъзка и наранява и не я ползват многото "приятели" . Що се отнася до твърдите лодки не съм съгласен, когато колегите хвалят във форума лодки с дължина около три метра. За мен стабилна и хубава стъклопластова лодка е с дължина от 3.70м. нагоре. Знам го от опит.
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”