КАЛИАКРА

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
bigfut
новобранец
новобранец

Re: КАЛИАКРА

Мнение от bigfut »

Вторник,от 8,30 до 16,00 двама човека 12 кг сафрид и граца.Чернокоп много рядко,но хубав-200-250гр.Пробвах силиконови калмарчета и черно ламе,не вземаше,единствено на сафридските.Сряда от 7,30 до 11,00-4кг само сафрид.И двата дни въртяхме за паламуд,без удар.Направи ми впечатление,че в сряда пред дерето рибата не беше на дъното.Ловихме на 3-5метра от повърхността,като риба даваше и пред устата на Болата на 50 метра от брега.За да се вдигне рибата толкова горе си има една причина,но тая причина не дойде на нашето чепаре.Опити след събота,дано духне за ден два моряка,да я събере малко,че големи разходки правим.
Ако не можеш да помогнеш,не пречи.
Аватар
mrhunday
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mrhunday »

Някой пробва ли за калкан на Калиакра,гледам като влизаме от Болата се мяркат малки калканчета по дъното,колкото капачка от буркан,дали няма да има и големи навътре ? :)
Eat,Sleep,Go Fishing!

Изображение

Изображение
thisiswar
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от thisiswar »

mrhunday написа:Някой пробва ли за калкан на Калиакра,гледам като влизаме от Болата се мяркат малки калканчета по дъното,колкото капачка от буркан,дали няма да има и големи навътре ? :)

Кажи добра стръв за калкан и ще ти кажа резултата :P
Аватар
mrhunday
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mrhunday »

Жива граца,направо като я изкараш от водата,ако не,може и замразена преди това :).Чакам си резултата :P :) .
Eat,Sleep,Go Fishing!

Изображение

Изображение
Ч Е Ф О
новобранец
новобранец

Мнение от Ч Е Ф О »

Най- добрата - Зарган и .... късмета да е с теб . Ха сефте !
Аватар
mrhunday
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mrhunday »

Какво направихте днес,имаше ли,струва ли си да ходим утре ? :)
Eat,Sleep,Go Fishing!

Изображение

Изображение
Мънцата

Мнение от Мънцата »

mrhunday написа:Какво направихте днес,имаше ли,струва ли си да ходим утре ? :)
Днес не съм влизал, но от две места ми казаха, че са го убили сафрида :wink:
Аватар
mrhunday
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mrhunday »

Е,супер,утре сутринта сме там,пак с 106-така между джиповете по плажа :D :D :lol: :lol: .
Eat,Sleep,Go Fishing!

Изображение

Изображение
Мънцата

Мнение от Мънцата »

mrhunday написа:Е,супер,утре сутринта сме там,пак с 106-така между джиповете по плажа :D :D :lol: :lol: .
Инфото не е 100% сигурно, да не ме псуваш после :wink:
pako
новобранец
новобранец

Мнение от pako »

в петък на болата за 4 часа 8.5 кг сафрид на човек имахме, половината беше много хубав едър сафрид. Който може да отива утре, аз ще трябва да работя :(

морето и времето беше супер приятно, имам и няколко снимки но не се научих да ги слагам тука
addicted to the wind !
Аватар
mrhunday
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mrhunday »

Мънцата написа:
mrhunday написа:Е,супер,утре сутринта сме там,пак с 106-така между джиповете по плажа :D :D :lol: :lol: .
Инфото не е 100% сигурно, да не ме псуваш после :wink:
Cпокойно,то 100% вярно инфо от рибар дадено няма ! :D
Eat,Sleep,Go Fishing!

Изображение

Изображение
fozi
новобранец
новобранец

Мнение от fozi »

То на рибаря верно не може да се вярва!В четвъртък и петък ги гледах с какво излизат.Никой нямаше повече от 5кила мешана риба.Всичките се оплакваха че я нямало.За днес се надявам да не е така защото и аз ще влизам.
pako
новобранец
новобранец

Мнение от pako »

fozi написа:То на рибаря верно не може да се вярва!В четвъртък и петък ги гледах с какво излизат.Никой нямаше повече от 5кила мешана риба.Всичките се оплакваха че я нямало.За днес се надявам да не е така защото и аз ще влизам.
за сряда и четвъртък мога да ти кажа, че наистина нямаше риба... за сряда имах за 11 часа 3.5кг смесено, от което повечето граци, но за петък мога и снимки на 25литровата кофа да ти изратя как е пълна до половина, и канатара вкъщи отчете 9кг. тоюно, но махам 0.5 кг за кофата и ти напраши сметката колко е рибата, а съм бил в морето 3ч.50мин. Не юе съм велик рибар ама просто имаше риба. Или поне на моето чепаре !
Това още повече ме убеждава как ден с ден не си приличат. Както се казва за да уцелиш джакпота е важно да се пробва често и с малки дози :lol:
addicted to the wind !
tryico
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tryico »

Днес на Болата, студен N-NW вятър, вълната се търпеше, а темп. на водата е 17 С. На дрейф отнася лодката навътре за нула време, с 40 гр. пилкер въобще не допираше дъното. Относно риболова: влязохме в 7 часа до към 10 вървеше доста добре предимно граца в средата на дълбочината, а на дъното и по навътре 24-25 м кълвяха единични но по едри сафриди. Нито един чернокоп, нито една липсваща кука. Към 10 се закотвихме, но статично дава по-слаби резултати, иска си дрейфане. Аз ловях с бяло чепаре с рибена кожа, а приятеля ми с зелено ламе. Той се представи по-добре. Резултата от 7 до 11 двама души 6 кг. сафрид и една хамсиика. Това е от днес. Айде че рибата ми загоря.
Мънцата

Мнение от Мънцата »

tryico написа: Аз ловях с бяло чепаре с рибена кожа, а приятеля ми с зелено ламе. Той се представи по-добре...
Между другото, онзи ден като влизахме, също ми направи впечатление, че на зеленото вземаше по-добре. Аз пробвах с тиквено и синьо.
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за местата за риболов по морето”