Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- научил се да хвърля
Re: ЗАРГАН - 2010
Искам да попитам чернокопа и лефера гонят ли зарганата?Ако е да,може да се обясни липсата на заргана,на рибната борса е пълно с чернокоп и лефер!Просто правя връзка между фактите!
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, от толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищото!!!
От 7:00 до 10:00 на Дружба една заргана, някой хванаха и по 4-5. Много, много слабо. Нямаше много хора, явно не се и очаква да се хване риба...
Хавайски копиехвъргач!
-
- ще става разбирач
На първа буна от 07:00 до 09:00 двамата с колегата 5-6 заргани(трите върнати обратно) и два сафрида,после тръгнахме защото сме на работа
.

-
- ще става разбирач
Вадил съм нахапани заргани и предполагам,че хищника си оказва влияние-или разгонва рибата или я събира към брега...strelolist написа:Искам да попитам чернокопа и лефера гонят ли зарганата?Ако е да,може да се обясни липсата на заргана,на рибната борса е пълно с чернокоп и лефер!Просто правя връзка между фактите!
на "север от Бургас" много платерина и зарган за сефте тая година
На Кранево, от 7 до 10.30ч. - 9 заргана, повечето хубави, и 2 иларии (24-25 см.). Рибата беше доста навътре, с изключение на съвсем ранните часове, и пипаше леко. Най-активна беше между 8 и 9. Илариите улових към 10ч.
- kkiryazov
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Днес на Германката

Рибари на половината

Рибари на половината

- kkiryazov
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Сутринта с един колега си говорихме и той казваше за 40, 50 броя на Равда. Дали е вярно, обяче не знамstopyra написа:на "север от Бургас" много платерина и зарган за сефте тая година

Днес, на Бялата Лагуна, от 7 до 12 - 5 бр. заргани, от които 3 са за ем за калкан.....мноооого тегав риболов
0885022272 / 0885897615
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
С vesko_bs,Koleff и един негов приятел днес на червенка (благодарение на боци и неговото инфо) се заиграхме на заргани,но стренното е че на два пъти ми исчезна куката както и на колефф аверчето му отхапа нещо месината с куката. Ето и от днешният риболов от мен 27бр.
сега отивам да чистя и мисля да вечерям ЗАРГАНЧЕ с

сега отивам да чистя и мисля да вечерям ЗАРГАНЧЕ с

- gogobogo
- кандидат преподавател
Коце почти съм убеден че е вярно като си представя как кълвеше на Несебър вчера днес съм почти убеден че ще се извадят по 40-50 риби.Лошото е че изобщо не се получа инфо от там.Сутринта с един колега си говорихме и той казваше за 40, 50 броя на Равда. Дали е вярно, обяче не знам

КЕФА ЦЕНА НЯМА.
-
- вече хвърля и на тежко
Някой ще даде ли прясно инфо за Варна или Фичоза
благодаря предварително

-
- вече хвърля и на тежко
Днес на Червенка с братовчеда IvanIvanov 14 броя за героя.

"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
А на мен явно нещо ми зле мястото, 'щото колкото пъти съм ходил на Червенка не съм видял някой да вади значително повече от мен, да не кажа друго (понеже съм скромен
) а явно или не е било ден или не съм на правилното място
На Червенка в заливчето до военните ли хвърляте или от носа напред в "открито море". Другото място, знам е заливчето на плажа има скали в двата му края, като за тази в ляво трябва да се преджвакат 2-3 метра вода до скалата, а в дясно е една червена скала, малко несполучлива дестинация според мен...

-
- вече хвърля и на тежко
Ние бяхме на носаRaven написа:А на мен явно нещо ми зле мястото, 'щото колкото пъти съм ходил на Червенка не съм видял някой да вади значително повече от мен, да не кажа друго (понеже съм скромен) а явно или не е било ден или не съм на правилното място
На Червенка в заливчето до военните ли хвърляте или от носа напред в "открито море". Другото място, знам е заливчето на плажа има скали в двата му края, като за тази в ляво трябва да се преджвакат 2-3 метра вода до скалата, а в дясно е една червена скала, малко несполучлива дестинация според мен...

"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."