ЗАРГАН - 2010

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
карид
сериозен играч
сериозен играч

Re: ЗАРГАН - 2010

Мнение от карид »

Кви са тия естетически стифирани зизита бре? Ей ви една 15 л кофа наполвина пълна от мен и браточката от вчера. То да се чуди човек кво да лови-заргани ли, сафриди ли, чернокопи ли или пък така уважаваната кая. Кви времена настанаха само! И ако тръгнеш с две дози блатен червей си твърдо в бокса след 4-5 ч риболов. След това или в къщи, или до най-близкия магазин за червей!
Изображение
Аватар
Koleff
и господ не е толокова добър

Мнение от Koleff »

карид написа:Кви са тия естетически стифирани зизита бре? ...... Кви времена настанаха само! И ако тръгнеш с две дози блатен червей си твърдо в бокса след 4-5 ч риболов. След това или в къщи, или до най-близкия магазин за червей!
Напълно съгласен с всяка казана думичка. :D Ето една неестетически стифирана кофичка с 40 зизита от Черноморец днес :wink:

Изображение
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от balyk »

Привет на всички!На На Тюленово днес 13бр.зарган и 10на иларии.Това от 7 до 15.00ч.Рибата вървеше от 7 до към11ч. после "тегаво с вятър"
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Ама к'во сте ги размахали тия кофи с не естетическо подреждане :wink: . Айде да не остана по назад в класирането:
Изображение
Георги Вутов
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Георги Вутов »

rumci Ти си го убил тоз зарган бре :lol: :lol: :lol:
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Не е само от мен :lol: . Двама го ловихме :wink:
Аватар
sardina
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sardina »

Мммммм-даааа! Рибата на юг май е доста повече от на север или поне повече хора от Бургас пишат във форума. Аз бях заедно с брат ми до Тюленово и от 10.30 до 18.30 заедно хванахме 39 заргани и 15 платерини. Труден риболов - много вятър, шупнало море и по някое време пасаж с 2-3 метрови делфини, които минаха на 50м. от мен. Край нас имаше поне 7-8 човека, но при тях беше по-зле. Не знам как е било на Мартина. Видях поне 20 коли и се надявам някой да даде някакво инфо от там.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

rumci написа:Ама к'во сте ги размахали тия кофи с не естетическо подреждане :wink: . Айде да не остана по назад в класирането:
Изображение
Това си е голяма кофа, аз ползвам пак червена, но много по-малка :D .Голям бой сте дали на зарганите!!!
fozi
новобранец
новобранец

Мнение от fozi »

На мартина бе същото .От 8-11ч имах 6 заргани и 3граци :|
Hristovic
новобранец
новобранец

Мнение от Hristovic »

Е т'ва се казва добър улов браво на вас ... :D
"Staropramen" PRAGUE 1896
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

Браво и от мен на Бургаските рибари.
Зарганолог
stopyra
новобранец
новобранец

Мнение от stopyra »

В петък на Тюленово с брат ми хванахме 10 кг платерина и заргана.Като бройки повече заргана.
kuku
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kuku »

Аз пък тая заран на вълноломът хванах 2 кофи вятър, 8 зарганки и 10 тина платеринки. Кефаловите са много но духа неприятно и се прибрах рано рано. Браво на южните колеги за успехите. :D Надявам се и при нас скоро да се представят по добре рибите с човки .
Аватар
Raven
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Raven »

Днес към 9 се завъртях за около час на моста, колкото да не хвърлям останалия червей. На плочата 4-5 човека мятаха за зарган... в общи линии гадна вълна и загуба на време за песионерите. Извадих едно средно зарганче, но като го вдигнах цопна на сантиметри от плочата :lol: извади късмет, а и аз спестих цапането на мивката :idea: Един човек изкара 3 зарганчета, но дребни и за кратко, явно беше пасажче и после пак всичко замря.
str.hadjiev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от str.hadjiev »

sardina написа:Мммммм-даааа! Рибата на юг май е доста повече от на север или поне повече хора от Бургас пишат във форума. Аз бях заедно с брат ми до Тюленово и от 10.30 до 18.30 заедно хванахме 39 заргани и 15 платерини. Труден риболов - много вятър, шупнало море и по някое време пасаж с 2-3 метрови делфини, които минаха на 50м. от мен. Край нас имаше поне 7-8 човека, но при тях беше по-зле. Не знам как е било на Мартина. Видях поне 20 коли и се надявам някой да даде някакво инфо от там.
:smt023
Последно промяна от str.hadjiev на Пон Окт 04, 2010 6:42 am, променено общо 1 път.
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”