Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ЗАРГАН - 2010
Кви са тия естетически стифирани зизита бре? Ей ви една 15 л кофа наполвина пълна от мен и браточката от вчера. То да се чуди човек кво да лови-заргани ли, сафриди ли, чернокопи ли или пък така уважаваната кая. Кви времена настанаха само! И ако тръгнеш с две дози блатен червей си твърдо в бокса след 4-5 ч риболов. След това или в къщи, или до най-близкия магазин за червей!

Напълно съгласен с всяка казана думичка.карид написа:Кви са тия естетически стифирани зизита бре? ...... Кви времена настанаха само! И ако тръгнеш с две дози блатен червей си твърдо в бокса след 4-5 ч риболов. След това или в къщи, или до най-близкия магазин за червей!

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
Привет на всички!На На Тюленово днес 13бр.зарган и 10на иларии.Това от 7 до 15.00ч.Рибата вървеше от 7 до към11ч. после "тегаво с вятър"
Ама к'во сте ги размахали тия кофи с не естетическо подреждане
. Айде да не остана по назад в класирането:

-
- научил се да хвърля
rumci Ти си го убил тоз зарган бре

Не е само от мен
. Двама го ловихме 

- sardina
- научил се да хвърля
Мммммм-даааа! Рибата на юг май е доста повече от на север или поне повече хора от Бургас пишат във форума. Аз бях заедно с брат ми до Тюленово и от 10.30 до 18.30 заедно хванахме 39 заргани и 15 платерини. Труден риболов - много вятър, шупнало море и по някое време пасаж с 2-3 метрови делфини, които минаха на 50м. от мен. Край нас имаше поне 7-8 човека, но при тях беше по-зле. Не знам как е било на Мартина. Видях поне 20 коли и се надявам някой да даде някакво инфо от там.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Това си е голяма кофа, аз ползвам пак червена, но много по-малкаrumci написа:Ама к'во сте ги размахали тия кофи с не естетическо подреждане. Айде да не остана по назад в класирането:

На мартина бе същото .От 8-11ч имах 6 заргани и 3граци 

В петък на Тюленово с брат ми хванахме 10 кг платерина и заргана.Като бройки повече заргана.
Аз пък тая заран на вълноломът хванах 2 кофи вятър, 8 зарганки и 10 тина платеринки. Кефаловите са много но духа неприятно и се прибрах рано рано. Браво на южните колеги за успехите.
Надявам се и при нас скоро да се представят по добре рибите с човки .

Днес към 9 се завъртях за около час на моста, колкото да не хвърлям останалия червей. На плочата 4-5 човека мятаха за зарган... в общи линии гадна вълна и загуба на време за песионерите. Извадих едно средно зарганче, но като го вдигнах цопна на сантиметри от плочата
извади късмет, а и аз спестих цапането на мивката
Един човек изкара 3 зарганчета, но дребни и за кратко, явно беше пасажче и после пак всичко замря.

-
- научил се да хвърля
sardina написа:Мммммм-даааа! Рибата на юг май е доста повече от на север или поне повече хора от Бургас пишат във форума. Аз бях заедно с брат ми до Тюленово и от 10.30 до 18.30 заедно хванахме 39 заргани и 15 платерини. Труден риболов - много вятър, шупнало море и по някое време пасаж с 2-3 метрови делфини, които минаха на 50м. от мен. Край нас имаше поне 7-8 човека, но при тях беше по-зле. Не знам как е било на Мартина. Видях поне 20 коли и се надявам някой да даде някакво инфо от там.

Последно промяна от str.hadjiev на Пон Окт 04, 2010 6:42 am, променено общо 1 път.