Въпросче с повишена трудност...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
mrhunday
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Въпросче с повишена трудност...

Мнение от mrhunday »

Имам телевизор 32 инча лсд и като си изтегля някой филм ми е кеф да си го глдам на него,а не на монитора,за това си взех кабел,който свързва компютъра с телевизора и телевизора става втори монитор.Няколко месеца нямаше никакви проблеми,но от скоро докато върви филма,от доланта част на телевизора се появяват едни светли
ленти,които бавно се движат нагоре...,филма може да се гледа,но тези черти много дразнят,особено когато филма е през ноща,тогава се виждат най-много,някой има ли идея къде може да е проблема ? :)
Eat,Sleep,Go Fishing!

Изображение

Изображение
MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Re: Въпросче с повишена трудност...

Мнение от MapuaH »

Проблема е в компа :)
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

На мен ми прилича на проблем в кабела
Зарганолог
Аватар
mrhunday
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mrhunday »

Ръчках кабела,няма промяна,стигнат до компромисен вариант,намалих яркостта на телевизора,и сега четите не се забелязват толкова,но картината е по-тъмна . :)
Eat,Sleep,Go Fishing!

Изображение

Изображение
Venkicha
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Venkicha »

Обикновено това е проблем на видео карти GF до серия 6 включително Не изключвам и проблем с кабела
Най-посещаваният риболовен форум : въй въй въй.nariba.com
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
aaa11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от aaa11 »

Колега и според мен е от кабела ,миля си че си с кабел vga-vga ,ако искаш си вземи vga- hdmi и пробваи ,поне би трябвало да имаш 2 hdmi входа . Според мен това щее по евтиния тест (цената на един такъв кабел е около 15 лв) ,преди да си сменил видео картата.
Аватар
mrhunday
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mrhunday »

Благодаря за съвета,кабела е vga-hdmi,от най-дългите и пак ми идва къс,телевизора е далечко.Явно ще си живея с този проблем,не ми се сменя видео карта,може би по-нататък ще взема една 512-ка,че 256 ми идва малко вече :).
Поздрави!
Eat,Sleep,Go Fishing!

Изображение

Изображение
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Колко е голяма картата е без значение за качеството на картината, на телевизора. :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
mrhunday
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mrhunday »

След толкова много време...се оказа ,че кабела на кабелната телевизия е причината ... :X
Eat,Sleep,Go Fishing!

Изображение

Изображение
Аватар
gigantor
новобранец
новобранец

Мнение от gigantor »

Тъкмо видях темата ( явно отдавна не е била активна ) и се учудих никой ли не знае проблема . Естественно че проблема е в кабелната . Ако си на сат не е проблем . Ама с кабелна е кахър . Нивата на масите у дома и в усилвателната станция на кабеларките не е една и съща и не дай си боже на комшията бойлера да изключи ... мале мазало става ... Аз имам жертва един комп още далечното лето 2005 точно с този проблем . Аз съм си решил проблема неколкократно като за начало за големия пенджур си ползвам едно отделно малко лаптопче , имам галваничен делител на кабелната и пак като гледам на него си вадя кабела от дигиталния тунер ( парен и таратор духа ). Ако не ти се занимава с гимнастики да вадиш и слагаш кабела иди до твоята кабеларка и им кажи че искаш " галваничен делител " . Мисля че ги има и по магазините , а и да си го направиш не е проблем . Просто режеш кабела и на основното жило и на оплетката слагаш едни кондензаторчета от 10 до 200 пико за поне 1000 волта. Така можеш да си гледкаш дори и вънка да тряскат светкавици. Дано съм бил полезен :wink:
Simplicity is not achieved by adding simplifications, but by removing complications
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”