Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Раждането на един bountyhunter
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- вече хвърля и на тежко
Раждането на един bountyhunter
Днес 3 октомври 2010 г.,след няколко месечно туткане най-накрая се роди една въдица.
Всичко започна така.Един телефон и вече бланката беше поръчана.Остана само да я чакаме да пристигне.
След месец и половина доиде новината ,че бланката е пристигнала.
През това време аз бях набавил дръшка в комплект,благодарение на това че видях сметката на един мач shimano,строшен разбира се платих 10 лв на собственика за дръшката и вече имах дръшка.

От там се започна ходене на стругар да ми направи втулките и сглобяването започна.Първо залепих едната втулка за долния край на бланката,след това залепих най-долните части на дръшката изработени ми от корк от един много добър и истински приятел(човек на когото мога истински да разчитам).

След това набих дръшката с макародържача и намазах отново с епоксидната смола по бланката и макародържача отвътре и набих втората втулка
и залях отгоре със смолата

Дотук добре.Сега оставаше да сложа винта които прикарва макарата и я стяга в макародържача.Той беше с ева материал,но моя добър приятел пак се отзова на помощ и го преправи с корк.Ето го и него:

тук вече е надянат на бланката и първия етап е готов.

Оттук на там следваше втория етап:поставянето на водачите и заливането им с смолата.Тук много се чудех кои цвят конец да сложа.

Разбира се като ще е гарга да е рошава и водачите поръчх от щатите.Много бяха хубави първите ,ама не бяха за такъв тип пръчка ,та се наложи да ги връщам и да чакам пристигането на новите.Фуджи разбира се.

И оттук се почна навиването на водачите.Бавно без да бързам,защото съм перфекционист и ако не ми харесаше, щях да навивам и развивам кои знае до кога.Тук се вижда ,че избрах черния конец,защото обичам по-семплите неща

А тук водачите са навити и чакат за заливката.

На следващия ден реших ,че е време за смолата.Забърках я и заливката започна.Скоро имах готов водач.

След първия и втория и така докато всичко беше готово.

И днес 3.10.2010 г. ден неделя,ден за кръщавка ,дадох името на тази хубавица

Така се роди един нов trout hunter ,който че почака до пролетта.И без това е чакал толкова време ,няколко месеца няма да са му проблем.
А междудругото за да не е самотна и взех и един хубавец

Това е от мен.
п.п.Между другото пръчката беше предвидена за първия спининг на сина ми.

Дано догодина да хване първата си пъстърва с него.
Всичко започна така.Един телефон и вече бланката беше поръчана.Остана само да я чакаме да пристигне.
След месец и половина доиде новината ,че бланката е пристигнала.

През това време аз бях набавил дръшка в комплект,благодарение на това че видях сметката на един мач shimano,строшен разбира се платих 10 лв на собственика за дръшката и вече имах дръшка.

От там се започна ходене на стругар да ми направи втулките и сглобяването започна.Първо залепих едната втулка за долния край на бланката,след това залепих най-долните части на дръшката изработени ми от корк от един много добър и истински приятел(човек на когото мога истински да разчитам).

След това набих дръшката с макародържача и намазах отново с епоксидната смола по бланката и макародържача отвътре и набих втората втулка

и залях отгоре със смолата

Дотук добре.Сега оставаше да сложа винта които прикарва макарата и я стяга в макародържача.Той беше с ева материал,но моя добър приятел пак се отзова на помощ и го преправи с корк.Ето го и него:

тук вече е надянат на бланката и първия етап е готов.

Оттук на там следваше втория етап:поставянето на водачите и заливането им с смолата.Тук много се чудех кои цвят конец да сложа.

Разбира се като ще е гарга да е рошава и водачите поръчх от щатите.Много бяха хубави първите ,ама не бяха за такъв тип пръчка ,та се наложи да ги връщам и да чакам пристигането на новите.Фуджи разбира се.

И оттук се почна навиването на водачите.Бавно без да бързам,защото съм перфекционист и ако не ми харесаше, щях да навивам и развивам кои знае до кога.Тук се вижда ,че избрах черния конец,защото обичам по-семплите неща

А тук водачите са навити и чакат за заливката.

На следващия ден реших ,че е време за смолата.Забърках я и заливката започна.Скоро имах готов водач.

След първия и втория и така докато всичко беше готово.

И днес 3.10.2010 г. ден неделя,ден за кръщавка ,дадох името на тази хубавица

Така се роди един нов trout hunter ,който че почака до пролетта.И без това е чакал толкова време ,няколко месеца няма да са му проблем.
А междудругото за да не е самотна и взех и един хубавец

Това е от мен.
п.п.Между другото пръчката беше предвидена за първия спининг на сина ми.

Дано догодина да хване първата си пъстърва с него.
Re: Раждането на един bountyhunter
Уникална пръчка, колега.
Ако може да ми кажеш какви парички излезе бланката, че нещо се вдъхнових...
Ако може да ми кажеш какви парички излезе бланката, че нещо се вдъхнових...
Шапка ти свалям брато !!! Евала. Получило се е мноооооого добре 

-
- научил се да хвърля
Цар си колега!!!Шапка ти свалям!!!
Екстра работа си свършил.
Със здраве, с мерак и с много кеф да си ловка малкия юнак!
Със здраве, с мерак и с много кеф да си ловка малкия юнак!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Въх ! Тва къде изтрополе беше камъка който падна от сърцето ми
Баси ! Изпърво си бех помислил че ще наденеш евата на Кроато и бех изпаднал в тих ужас ама се успокоих
А да ти е честита ! От миналата седмица те чакам да се пофалиш че си я завършил 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Време беше. Честито и много трофей да дръпнеш с нея
Жалко,че ще я видиме до някоя 50-ца чак до година

Жалко,че ще я видиме до някоя 50-ца чак до година

Вземете само спомени,оставете само стъпки.
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Цецо , а сега като се поФали - почерпи !
))
Много рибики да лови и малкия да е винаги щастлив с нея

Много рибики да лови и малкия да е винаги щастлив с нея

-
- вече хвърля и на тежко
Павка аз съм човек държащ на класическото.Не бих си и помислил да не сложа корк.Павел Иванов написа:Въх ! Тва къде изтрополе беше камъка който падна от сърцето миБаси ! Изпърво си бех помислил че ще наденеш евата на Кроато и бех изпаднал в тих ужас ама се успокоих
А да ти е честита ! От миналата седмица те чакам да се пофалиш че си я завършил
Тва спининг без корк е като жена без цици.Като се видим с тебе ще ти дам да метнеш некои и друг път,да си кажеш мнението как е в риболова и ще лови ли пъстървите.
много готина е станала,батко.а и майсторчето на дръжката мноо добър:)))
Кажи му да иде да се гръмне или да си играе едно маваши на неговите въдици