Клубни карти

Информация за риболовния билет

Модератор: sapuna

Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Клубни карти

Мнение от bat_boiko_nikolov »

Мога да кажа само, че ни чака дълга работа !
Никой на никого не дава на тепсия .
Дет викат хората - яко ни дупе :wink:
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Разгеле,разбрахме се :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

nikozia написа:И аз имам клубна карта от "При майсторите" :lol: , но няма някаква полза или пречка от нея, т. е. няма никакъв смисъл/ поне до колкото аз знам!
И аз подметам същата вече 3 години,и незнам какви облаги имам с нея.Питал съм,ама беше нещо от сорта е член си на клуба,викам ми добре.Не че ме интересува,ама е хубаво да се знае за кво служи.Ето колегите от пловдив си знаят. :)
Последно промяна от Paublo_Eskobar на Сря Яну 27, 2010 10:20 am, променено общо 1 път.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
Koleff
и господ не е толокова добър

Мнение от Koleff »

Тия клубове и клубните им карти, за които говорите различават ли се от билетите и членските карти на СЛРБ?
И още веднъж искам да попитам кой и по какъв начин определя таксата която се плаща на година или т.н. членския внос? Специално за членските карти на СЛРБ (тия сините) колко е цената им за 2010 г.?
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

Дружествата зада могат да издават билети освен снимка на кандидата трябва да се приложи и снимка на клубна карта това е изискване от сървъра на ИАРА. Ние (Майсторски риболов) също издаваме клубни карти с тази карта може да се ползва 10% отстъпка от магазина, но иначе няма никаво отношение към билета.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Стефан Добрев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Стефан Добрев »

Помислих си да пиша нещо смислено....Ама няма!А сдружение се пише със С.Защото идва от СЪДРУЖИЕ.Там където има СЪДРУЖИЕ няма нужда от управителни и надзорни съвети.Айде със здраве...Освен това ми писна все някой да ми казва " почакай и ще видиш". Толкова години и толкова познато...
aaa11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от aaa11 »

Paublo_Eskobar написа:
nikozia написа:И аз имам клубна карта от "При майсторите" :lol: , но няма някаква полза или пречка от нея, т. е. няма никакъв смисъл/ поне до колкото аз знам!
И аз подметам същата вече 3 години,и незнам какви облаги имам с нея.Питал съм,ама беше нещо от сорта е член си на клуба,викам ми добре.Не че ме интересува,ама е хубаво да се знае за кво служи.Ето колегите от пловдив си знаят. :)[/quot

Поне и аз съм с такава и разпитах.Значи за да ни изкарат билетите трябва да членуваш някаде,зада не си хванат годишния билет на 35 вместо 25 лв.Отделно имат членски внос еднократно 12 лв (ако искаш) ,тази вноска ти дава единствено еднократно 10% отстъпка в магазините им.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Баси , изби рибата с тия 35 лева билет :shock: Билета си е 25 лв. а при положение че имаш валидна синя членска карта на СЛРБ имаш и пет кинта отстъпка от цената и та ... Много странен начин са избрали някоЙ с цел да натрупат членска маса и някакъв капитал :evil:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовен билет и документи”