Клубни карти

Информация за риболовния билет

Модератор: sapuna

Стефан Добрев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Клубни карти

Мнение от Стефан Добрев »

Отварям тази тема,защото нищо не можах да намеря по въпроса.Искам да попитам задължителни ли са?Поднових си билета за годината и в магазинчето,където правя това от години ,ми зададоха въпроса с или без клубна карта.Не можаха да ми дадат смислено обяснение ,нито дали са задължителни,нито какви преимущества ще имам с клубна карта.Темата е отворена за мнения "За" и "Против" клубните карти,преимущества на клубните членове,водоеми отдадени на отделни клубове и пр. въпроси по които си признавам,че съм твърде бос.Моля модераторите да изтрият темата,ако преценят,че се дублира някъде или не представлява интерес.На всички клубни или извънклубни членове наслука .
Icko_
новобранец
новобранец

Re: Клубни карти

Мнение от Icko_ »

От малкото, което знам,че тези карти не са от такова значение, а има членска карта към даденото дружество, която е синя на цвят. Аз имам такава клубна карта и на един платен водоем ( стопанисван от рибарско дружество ) останах изненадан като ми съобщиха, че картата, която е нужна ( освен билета ) не е такава, а че тази е само към даден спортен отбор.
nikozia
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nikozia »

И аз имам клубна карта от "При майсторите" :lol: , но няма някаква полза или пречка от нея, т. е. няма никакъв смисъл/ поне до колкото аз знам!
Спининг Клуб " АБИЧИ "
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceco65 »

От три години я вадя и до сега абсолютно никъде не са ми я искали,
даже на Горни Дъбник проверяващите от ИАРА ми се изсмяха :D
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Картите от нашия клуб,ще бъдат за определен водоем,където ще си важат и тогава ИАРА няма да се смее.Парите които идват в клуба,колкото са се събрали се взима решение къде да се пусне рибата,събрана от тях.Хубаво е да си член на такъв клуб,защото ще ловиш на водоем,където има риба и ще знаеш че и ти си съпричастен и си помогнал за това нещо.Когато сте ги дали за тези карти,знаите със сигурност че няма никои да ги прибере тези пари,защото този клуб си има избран управителен и надзорен съвет :idea: Този съвет,на края на всяка година е длъжен да направи събрание и да се дадът обяснения на хората,къде са отишли парите които са събрани.Една част от парите които идват в клубовете са от процента оставащ от риболовните билети и т.н,които също отиват за зарибяване и една много малка част са за хартия,канцеларски материали за функционирането на клуба и още няколко дреболийки,които са нищожна част от събраните пари.Така че,не се скъпете за няколко лева повече,ще доиде момент,в които тези карти ще играят важна роля :idea: :idea: :idea:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Любак,за кой клуб става на въпрос,че нещо с тия сдружения май се изцека работата.Ние като по прости даваме карта за 5% намаление при пазаруване в.......
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
Добата©
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Добата© »

и аз имам такава карта на спортен клуб Сливен вече 3 година и паричките отиват за зарибяване в реки,баластриери и езера и ползвам 10% отстъпка в магазина
Изображение
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

При нас издават карти на дружество " Сокол ", което стопанисва яз.40-те извора !Струват 10 лева . На този язовир например не можеш да ловиш с обикновен билет, а само с такава карта !Любо добре е описал смисълът на тези карти .
Друг е въпросът, че никъде другаде в България не съм виждал толкова цигани / да не се обиждат, ама билет не са виждали през живота си /, голяма част от които са майстори на косенето, мрежари, имащи го за своя собственост / включително заловените снощи след нашето зарибително мероприятие /, липса на зарибителни мероприятия и охрана на водоема , нито пък някаква отчетност за разходи и дейности !
Естествено, ръководството е избрано с гласовете на членската маса и след като тя не се интересува какво прави то никой не е виновен !
Аз не членувам в това дружество :idea:
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

rsvd написа:и аз имам такава карта на спортен клуб Сливен вече 3 година и паричките отиват за зарибяване в реки,баластриери и езера и ползвам 10% отстъпка в магазина
Доба ей сега пък ще поспоря с теб,аз пък не плащам такава карта(говоря за конкретния клуб) защото не виждам ,поне никой не ме е поканил на зарибяване,е не ползвам 10% отстъпка ама не мисля че това е зле за търговииката ИМ :wink:
Изображение
Аватар
Добата©
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Добата© »

slivnalia написа:
rsvd написа:и аз имам такава карта на спортен клуб Сливен вече 3 година и паричките отиват за зарибяване в реки,баластриери и езера и ползвам 10% отстъпка в магазина
Доба ей сега пък ще поспоря с теб,аз пък не плащам такава карта(говоря за конкретния клуб) защото не виждам ,поне никой не ме е поканил на зарибяване,е не ползвам 10% отстъпка ама не мисля че това е зле за търговииката ИМ :wink:
като се видим ще ти обясня за какво става на въпрос
Изображение
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

rsvd написа:
като се видим ще ти обясня за какво става на въпрос[/quote]

:goodman: :yawinkle:
Изображение
Аватар
Koleff
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Koleff »

Като стана въпрос за клубни карти, би ли ме "светнал" някой, колко им е цената (или т.н. членски внос) за тая година и как се определя? С някаква наредба, която е общовалидна за всички клубове, респективно ЛРД-та, както е в моя случай, или всеки клуб (ЛРД) си ги определя самостоятелно?

ПП: Винаги съм се чудел какво търси буквата "Р" в абревиатурата ЛРД и има ли тя почва в нея (в абревиатурата де) :axe:
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

Ми и аз това се питам !
Ако членската маса е основно от ловци, кой определя характера на дейността свързана с риборазвъждането и контрола на водоемите ?
Моля колеги , които имат информация по тези въпроси да светнат и мен :wink: .
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

И на мен ще ми е интересно. Приятел си извади такава - убедили го, че след време ще дойдат хубави години и като видят, че е член през всичките тези години щял да бъде с повече превилегии. :lol:
ПП: :roll: Става въпрос за платена такава!
Иначе и аз имам клубна(безплатна) за 5% отстъпка от магазин в Пловдив.
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Офффф,главата почва да ме боли,когато се появи дори само един неверник.Момчета,в момента има разправия /поне така мисля/ за отделянето на лова от риболова.Има хора на които това не им се нрави,защото до сега,колкото пари се събираха от БЛРС,90% отиваха за лова а за риболовците-един ...........урррррр - 10%.Проблема е че ние сме толкова заспали,че и на жените ни да го сложат,пак ще си мълчим,от страх да не се появи призрака на ДС :lol: :lol: :lol: Ако нямате доверие на хората създали здружението,съберете се,питайте какво е станало с парите Ви и ако не получите отговор които да ви задоволи,смяна на управителните съвет и на надзорния.На времето,когато създаваха нашето здружение,предложиха ме да вляза в управителния съвет, та да има един цербер да гледа какво става и така.При нас се взе решение на управителен съвет,парите се извадиха,намери се зарибител и то на много добра цена и за всичките парички които имаше събрани от здружението,се закупи зарибител и се пусна.Направиха се снимки и филм за да се гледа цялото зарибяване и количеството пуснато в водоема беше проконтролирано още при закупуването на рибата.При пускането когато човек разбира от риба и зарибяване,се вижда че количеството е нормално за броиките които са взети и си личи че няма измама.Комисия от няколко човека,гарантира че всичко е наред и т.н.Така че,от това по хубаво за сега няма.Това е начин поне да се прави нещо !!!

Бутник,Св-Никола е нашето здружение.Още се правят разни работи и се водят преговори и разговори,свързани с неща за които сега няма да пиша.Ще доиде време и ще научите каквото трябва но когато е при свършен факт.Задават се хубави дни за риболовците и здруженията,може бавно но ще стане :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовен билет и документи”