А...Искър......Ахх ...Искър

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

А...Искър......Ахх ...Искър

Мнение от Бисо »

....да,аххх Искър.
За реката приказвам де,то ,за кво друго :wink:

Имаше преди време,приказка с некви момци из района.....,и нали не съм злопаметен :wink: ,решихме да пробваме....евнтулно...щот викат,трудна била работата....
То лесно нема,стигнахме ,кажиго в сумрак,ма се назначихме....некъде.

Изображение

Изображение

Е го , стра.Отно место,виж как ми сто и въдичката,а виж, и триметровият ми живарник, де съм го забучил,некси да стигне водата...

Изображение

Лошо-арно,твоа е,за времето с което разполагахме,немаше мърдане...

Аз и Ники,натиснахме с щечките,а Любето си ги перка с боло,петичка,щот имаше доста дръвѝе,от секъде,и храсти,и що се сетиш,де моа ти пречи,бее за един час вкарах пет пъти,и ванах три риби,бати якото А... :D
Е,образдихме после.....

Изображение

Неаше време за снимки,що не носехме апарат,а и с фоУно толко,а и на края ни стигна такава буря,ща едва прибрахме въдичките.
Тия са,а ха,преди да си тъгнем,па за пускане от петметров брег,мани-бегай,не е за гледане....

Изображение

Са,риби имА доволно,то се вижда,МА толко видове риби ванах,и то НЕцеленасочено,що дори и на мене некси ми се стори случайно,то и местни така казаха,викат :
- От две-три седмици,неще да откине.....
:!: Баамааму,с тоя карък де ни е налегнал,ние ли сме Късметлийте,неа начин,просто....да....
Тва беше миналата неделя.

Бачкахме праихме-струвахме,ма още не ни се верва,че е само късмет.... :roll:

И кво,е как кво,...Ill be back....нама начин,просто......

ТръгнАхме пак,ма по пътя звъни фУно,и чуваме..."кур за Уескии...оле.." :D ...ма кур и за нас ,що мЕстото ще биде заето,ма ако,ма не,като "ако"......дет мирише,а нищо,що ще наши ора да са,Дако и Гого,а и Любето-Водач........ма... неманищо
ТръгнАхме,и стигнахме реката,и мЕсто си харесахме...
....за пикник,риба...Йок..е гадно беше деа,тва с рибите де,друго криво-лево,го докарахме некси...

Изображение

Не Омреме от глад,а и хотела беше приличен

Изображение

Що е един кревата ли..... :!: ...ХА....
1/Водка-хапка,то се знае...

2/ НИКОЙ,нище да изгори у тъмното.... :D

3/...а и некой тре да пази бивака,сиреч такъмите....

Разгеле,съмнА се,а ни се спиии,ма точка две..... :D ...

........и се огледахме......къде да ващеме некви риби....

Те тоя обаз ни светна.....у водатаа...

Изображение

Юрууууш....кайто може де...

Изображение

Е,отървахме излета и тоя път...капото де....

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

И що съм стар и .......глупост неква... :D :wink:...просто реших да се върна в деТството...искарах дирекшъна,както го обичам-шпиц...
Неа такъв кеффф...........след дебелия ластик,кубещ се в далечината,и вибриращата щечка...........

Изображение

Изображение

Изображение

Бе,пофащахме некви риби,доволен съм.Доволен съм,че тоя път не беше късмет....местните продължиха да не фащат.....що ли...

За малко да забраим деа,те,верно фанахме,и за ужас "колегите" от района.....

Изображение

Изображение

Изображение

И тука вечеее,моа спокойно да каем....Късмет Намаа,състезание,мерене на шпаги,раначи с голечи тояги..............
Предизвикателства приеаме Се-ка-квиии...... :D :drinkers:

П.п.
Е на тая снимка,обърнете внимание....Ники-то,треа ного да е задобрел.. :D

Изображение

Изображение

Тва е от мен,ако познае некой на колко е щеката на Ники в в момента....дълга и тежка.....около... :wink: :D

-
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Re: А...Искър......Ахх ...Искър

Мнение от ribolovcho »

честно казано излета е добър,но от думите не разбрах много,:0 вземи пиши малко и на български деба ,че не ти разбирам много,нали уж на български се пише,а не на македонски,а пък и да не се обадиш,голямо посрещане да е станало ,ама аиде де,късмет
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

ribolovcho написа:честно казано излета е добър,но от думите не разбрах много,:0 вземи пиши малко и на български деба ,че не ти разбирам много,нали уж на български се пише,а не на македонски,а пък и да не се обадиш,голямо посрещане да е станало ,ама аиде де,късмет
In the target ...yeah..... :idea:
За теб знаем,че разбираш трудно и рядко,но ние те разбираме,и ти съчувстваме :D ......затова са приятелите....деа.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

:mrgreen:

Як купон е бил, маниаци такива! :smt023 :D
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Аз разбрах...хванал е много риба,пил си е питието ...изкарал си е супер.
Евала Бисо.
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Даааа..Гледам са и моето име е намесено в излета на Ники-kininikolai /пича/ и Бисо /Пернишкото-Радомирче/та нема как да не се обадим.

И така..Юбето /Любето-sirius3/ предишната седмица в понеделник,след като се беше прибрал от невероятно разбиване на рибите по р.Искър с Ники и Бисо,така ни запали чивийте че,немаше как да не се ходи до реката.
Уговорката беше направена и само остана да дое събота /и то след обяд/щото некой си имат задължения.
Доде най накраа тоа дълго,ма мноо дълго очакван ден и час за потегляне.

Но преди това през седмицата се видехме с Бисо и той ми ги наговори едни /кво са направили рибите/пък и получих от Никито и снимки от риболова и щех да умрем от нетърпение.

И така тъгнахме с Дако /roshko/ в дванадесет на обят към реката,а Любето беше тръгнал още сутринта,за да стигне преди нас, за да ни упътва по време на пътуването.Евала му правим на момчето..упътва ни на неколко пъти,та си млатихме по дватриесе километра за етака да не ни е скучно..Но пък най накрая се добрахме до дашното место..

И чуйте са чуйте ко видех..Спирам аз на пътя уж до реката,ма само се види на Юбето колата,а реката я немаааа. Слизаме и се изнасяме на бегом да се огледаме къде е реката.
И знаете ли ко видех а?Ко видех ли?
Ми то реката едва се виждаше от таа височина дет гледахме.Викам си на тъпата кратуна /ко прайм са тука/. То ша падне едно влачене на платформи,багажи на неколко пъти по урвата надоле до реката.Трееше се слиза по едни стъпала /правени от местните аборигени на ръка/ до долу.

Ае до некъде се справихме с багажа,ма гадното е още повече че,и реката па далече /цели три метра под краката ни/. Ни кеп,ни живарник стигаше до водата.
Бех вече сигурен че,нема да се кефим от риболова,а шъ съ хамалува здраво.
Седиш доле на неква пътека,широка коко метър.Нема къде да си расфърляш багажо как си трее.Нема къде магаре да си сложиш,зад тебе един отвесен брег и раскье коко сакаш.Щеката ти седи на магарето кът електрически стълб у циганска маала /почти право нагоре у некви тръньяци/.
Както ида е,почнахме да хамалуваме /демек да ловиме риби/,ма рибите редки мноо..И се почна едно псуване,клетви по Любето,що ни е преебал та бихме токо път,та се виде у чудо човеко.

Времето бързо напредна,а риби малко се фанаха и стана време за маса.Спретнахме на бързо некви убави салатки,пинахме по некоа домашарка,апнахме и ни завале дъждец.Нищо друго не оставаше,освен да му легаме с надеждата,сутринта рано рибата да е дошла пред нас.

Да ама на некой не му се ставаше на сутринта,а пък некои вече беха в низината и вадеха по некоя рибка..Станах и аз най накрая,питах ко стаа,върви ли риба и разбрах що, ша има местене че,тука не мое се насмогва от риби и трее се оди некъде да си починеме.

И така..Любето пръв се омете посока р.Дунав,а ние с Дако и един авер още,/забравих да го споменем/който доде минути след нас/ се ометохме уж посока Ореховица,ма се озовахме по некви други райони на реката,щот жи пи еса ни прееба.
Между временно забравих да каем,що Никито и Бисо кандисали и те тръгнали за реката,ма не се видехме,щот беха некъде другаде по реката.

Спрех ме се на един вир и там решихме си починеме от мноото риби дет не ни даваха мира.

Аз реших по лекия начин да проверим рибите в истичалото с фидер,щот ми беше писнало от влачене на багаж,а Дако да обиколи района да разгледа реката за в бъдеще.А пък аверчето мислеше да проба с боло.

Свалих кофата с раната,цръвьето и фидерот и се смъкнах до реката..И там си беше /мамата/ на ръчна се слизаше.

Оправих нещата и фърлих а Дако се изнесе да обикаля реката..
И ко си мислите са а?Дали даваше на новото уж по добро место.

Е даваше,и то мноо добре си даваше и то скобари,убави скобари..
Тогава проклех и майчиното си млеко,за това че,млатихме токо път и фърлихме токо хамалогия и не си бехме дойдели на това место.

Времето беше напреднало доста и немаше как да се накефим как си трее,щот ни чакаше още доста път към къщи..

Снимки немам от педишното место,щот се стъмни и с тел. не стаа,а апарата немах и представа де се намира.
Но пък Бисо ви го е показал /нема да стъпим повече никога там/.

А от другото ново място,ши ви покажа само рибка,местото е секюрити..
Така ме научихте...сори..

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

И тука небих мъкнал багаж,но си заслужава..

Изображение
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Ехааааа... поредния прекрасен излет в този раздел, красота!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ribko
фен клуб-скобар

Мнение от Ribko »

Перфектни излети с много риба !!!! :D :drinkers:
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Аватар
Ivo_Ivanov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Ivo_Ivanov »

Прекрасен излет. :smt023 :smt023 :smt023
Изображение
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Не схванах, кой, къде и с кой баш е ловил, ама сте ги разсипали направо. Евала на цялата група, яко разбиване сте направили :!:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Браво Бисо !
Много готин репортаж ! А и за късмета - си много прав ! :lol: :drinkers:
Върл Shimano фен!
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

На това му се казва разбиваме :D Браво за Бисо и за подбрания отбор.Много хубави зелени коофи имате :mrgreen: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Много як рибилов е станал,ма вие сте си речни рибарчета,кво се чудим! :) Браво :smt023
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
tcekata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tcekata »

Браво колега! Ей на това се казва риболов. :smt023 :smt023 :smt023 Въобще не сте скучали , пък направо не ми се мисли ако бяхте отишли две три седмици по рано , когато е кълвяла рибата . :wink: Пък за късмета - няма такова нещо в случая. То късмет бива за риба, за две , но за цяла кофа - това си е маисторлък.
Аватар
MANYAKA
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MANYAKA »

Невероятен репортаж.
Поздравления момчета.
Изображение
Изображение
Айде, наслука и да не ви пука !
Публикувай отговор