Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ЗАРГАН - 2010
Днес следобед се разходих до буните, просто така. На втора имаше 2-3 колеги на бомбарда - за 30 мин нищо не извадиха. На трета буна имаше доста хора. Седях около 20 минути и водях само една извадена заргана. От вътрешната страна един колега вадеше едър гюмюш до сами буната.
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
-
- научил се да хвърля
Гюмюш гюмюш ама риба.Златев написа:Днес следобед се разходих до буните, просто така. На втора имаше 2-3 колеги на бомбарда - за 30 мин нищо не извадиха. На трета буна имаше доста хора. Седях около 20 минути и водях само една извадена заргана. От вътрешната страна един колега вадеше едър гюмюш до сами буната.

ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА ЧИСТА!
-
- вече хвърля и на тежко
Вчера следобед един-единствен зарган. Бяхме на Черноморец, отново на носа и още с първото хвърляне ми удари и това беше за цял следобед ( от 13:00 до 16:30 ). Според мен неуспеха ни се дължеше на силния вятър, който мяташе бомбардата накъдето си иска.
"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
В Събота на германката извадиха колегите добри количества зарган ,в Неделя обаче като ги гледах от лодката май само мятаха прътите.Поздрави и дано по -скоро малко да легне морето
.

-
- учете се от него
Гледам Бургазлии и Айтозлията добре са половили - браво
Края на седмицата идва

Края на седмицата идва

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
В неделя от 15 до 17:30 часа бях на 3-та буна.Много вятър и неприятна вълна.На потъваща бомбарда извадих 2 заргани в рамките на 10 мин.Около мен видях да се вадят общо 5 риби.Тегав риболов.Другата седмица ще я търся на друго място.
-
- научил се да хвърля
То май на юг е всичката риба!Там трябва да я търсим!Успех.pacco_pp написа:В неделя от 15 до 17:30 часа бях на 3-та буна.Много вятър и неприятна вълна.На потъваща бомбарда извадих 2 заргани в рамките на 10 мин.Около мен видях да се вадят общо 5 риби.Тегав риболов.Другата седмица ще я търся на друго място.
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, от толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищото!!!
-
- вече хвърля и на тежко
Здравейте колеги
риболова на зигита днес не беше успешен ( много водорасли и силен вятър пречеха на приятното изживяване) .... реших да се прибирам и попътно спрях на мосчето на "звездица" и даде илария и то в доста прилични количества ( 7.5 Кг ) снимки ще кача по кусно
... Извинявам се ако това което написах не е за тази тема 

Днес с колегата Vanio 78 решихме да пробваме на Юг от Бургас ще яде ли заргана или не. Времето беше много приятно. Към 11:00 духна СИ и стана неприятно за риболов. Освен това запръска ситно и небето се намръщи. Рибата спря да яде и отпрашихме за Б-с. Резултата бе:
30 бр. от мен:

и 32 бр. от Ванко:

30 бр. от мен:

и 32 бр. от Ванко:

-
- учете се от него
Много добре
М'дааа както го дават север, северозапад пък и да обърне североизток има доста места дето може да се скрие човек.
Айде да идва събота и неделя

М'дааа както го дават север, северозапад пък и да обърне североизток има доста места дето може да се скрие човек.
Айде да идва събота и неделя

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
tony, къде е това на юг от бургас? че мисля и аз да пробвам утре малко призори
е то ква стана вии Бургазлиите като не си знаете кодовете(на юг от Бургас)flycho написа:tony, къде е това на юг от бургас? че мисля и аз да пробвам утре малко призори

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

dobria1 не са къхари който трябва ги знаеdobria1 написа:е то ква стана вии Бургазлиите като не си знаете кодовете(на юг от Бургас)flycho написа:tony, къде е това на юг от бургас? че мисля и аз да пробвам утре малко призори![]()
![]()

- ivalpetkov
- разбира нещата
не се притеснявайте -те всички ги знаят местата на "юг от бургас"....хи хи хи
голямата тайна вече....

Ама ще излезне вярна тази работа, че като попиташ в английски форум ти отговарят на въпроса, в руски форум ти отговарят, но и ти задават въпрос, а в български форум като попиташ нещо започват да ти обясняват колко си прост. Малко повече от едно са местата, където излиза зарган южно от Бургас, та заради това така неблагоразумно се осмелих да попитам. Другия път ще помисля повече преди да попитам! Все пак благодаря на Тони за любезния отговор.