Предупреждения във форума

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Dragana
новобранец
новобранец

Re: Предупреждения във форума

Мнение от Dragana »

Мънцата написа:
Dragana написа:Чета ви от година и+,и ви се чудя,хихихих :D
И кое ти е толкова смешно :roll: А след още една година може да се научиш и да пишеш ... освен да ни четеш :axe:
Мога да пиша не толкова зле,зачитам се повечко в рецептите за готвене.Влече ме и риболовството,предимно на хищник, без да съм имала грандиозни успехи.Все пак се чудя ,как постигате тези успехи за наказания ,хихихи :roll: :D
LynyrdSkynyrd
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от LynyrdSkynyrd »

Dragana написа:.Все пак се чудя ,как постигате тези успехи за наказания ,хихихи :roll: :D
Аааааа, теб целта да не ти е да минеш ниво на предупреждение 3 :D :D :D
LynyrdSkynyrd написа: Ниво на предупреждение 1, 2, 3, ебан, бан.....
Не се напъвай, админа каза, че от ниво на предупреждение 3 директно - бан. Нема кой да се занимава с другите работи :D :D :D Ама все пак има там някво "по усмотрение на модератора" ,та знам ли, ако се навие.....
Изображение Изображение
Мънцата

Мнение от Мънцата »

Dragana написа:Мога да пиша не толкова зле,зачитам се повечко в рецептите за готвене.Влече ме и риболовството,предимно на хищник, без да съм имала грандиозни успехи.Все пак се чудя ,как постигате тези успехи за наказания ,хихихи :roll: :D
Ами защо не се зачиташ в някой кулинарен форум тогава - хем ще научиш неща, които те интересуват, хем няма да ни вдигаш нервите :twisted: И аз нямам грандиозни успехи в готвенето, но не се чудя на Иван Звездев как успява, а ходя за риба :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”