Предупреждения във форума

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

LynyrdSkynyrd
сериозен играч
сериозен играч

Предупреждения във форума

Мнение от LynyrdSkynyrd »

Днес нещо си разглеждах потрбителския панел и по едно време гледам от долу "ниво на предупреждение - 1". То верно май преди време Барутчията нещо ми каза, че имам предупреждение защото бех захапал нещо за групите, ама си помислих, че е просто нещо като устно предупреждение. Както и да е, мисълта ми е как стои въпроса с тез предупреждения във възходящ ред...... примерно Ниво на предупреждение 1, 2, 3, ебан, бан...... Ако някой е на ясно нека да каже, че да не се окаже по някое време съм с Ниво на предупреждение 3, че ще взема да си изтрия профила кат знам кво ме чака в следващото... И ако може като имаш предупреждение да се получава нещо като ЛС за него та да не се чудим после от къде ни е дошъл.....
Изображение Изображение
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Re: Предупреждения във форума

Мнение от barutchiata © »

LynyrdSkynyrd написа:Днес нещо си разглеждах потрбителския панел и по едно време гледам от долу "ниво на предупреждение - 1". То верно май преди време Барутчията нещо ми каза, че имам предупреждение защото бех захапал нещо за групите, ама си помислих, че е просто нещо като устно предупреждение. Както и да е, мисълта ми е как стои въпроса с тез предупреждения във възходящ ред...... примерно Ниво на предупреждение 1, 2, 3, ебан, бан...... Ако някой е на ясно нека да каже, че да не се окаже по някое време съм с Ниво на предупреждение 3, че ще взема да си изтрия профила кат знам кво ме чака в следващото... И ако може като имаш предупреждение да се получава нещо като ЛС за него та да не се чудим после от къде ни е дошъл.....
3. Допълнителна информация и упътвания

3.1 - Последователността на наказанията за нарушения и неспазване на правилата са:
- предупреждение(могат да бъдат максимум 3)
- временен бан (по осмотрение на администратора)
- постоянен бан
LynyrdSkynyrd
сериозен играч
сериозен играч

Не може ли да се направи нещо като "Възтановяване на точки"
Изображение Изображение
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Времетраене на предупреждението: 90 дни
Дните след които предупрежденията ще се премахват автоматично от потребителите.
Pavkata 1977

Мнение от Pavkata 1977 »

Малиии,тук вече работата е сериозна!
Марко какви са тези смъртни грехове от теб?! :D :D :D
Ма пак добре,щом си се разминал само с предупреждение,пък и трябва да си спокоен,все пак смъртното наказание е отменено в България :D :D :D !
Приятен ден на всички!
chlen
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от chlen »

Мнооого лошо си съгрешил.Незнам какво да кажа.цяла тема да дублираш.трябва много да внимаваш.направо ти се е разминало с предупреждение само...малкия дявол-дето се вика :)
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Колкото и маловажни да са нарушенията, те са за всички и никой не прави изключение, още повече човек който е бил модератор и познава правилата много добре.А когато познаваш правилата и ги нарушаваш, значи го правиш тенденциозно и това вече е дразнещо.
Аватар
Elfi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Elfi »

LynyrdSkynyrd написа:Не може ли да се направи нещо като "Възтановяване на точки"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Маркони, много си грешен, човече, трябва да си изтърпиш наказанието :axe:
LynyrdSkynyrd
сериозен играч
сериозен играч

Сега сме с изпитателен срок. Моя не знам кога изтича. Добре, че поне пари не се искат, че у тая криза ще ни вземат книжките за форума. За сега сме само с дупчени талони.
Изображение Изображение
Мънцата

Мнение от Мънцата »

Marco Polo© написа:Темата беше съобщение за откраднат извънбордов двигател, съобщавайки телефонния номер на ограбения колега и фабричния номер на двигателя...
В този случай, не мисля че е трябвало да се стига до предупреждение или наказание, даже би трябвало да се маркира като важна тема. Моето мнение е, че за такива неща, в правилата трябва да има изключения :!:
Dragana
новобранец
новобранец

Мнение от Dragana »

Чета ви от година и+,и ви се чудя,хихихих :D
Аватар
Божидар Стойков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Божидар Стойков »

Няма да им се струват малки наказанията като направят 3 предупреждения и бъдат отстранени по IP адрес (ако е статичен разбира се).
Изображение
Изображение
Мънцата

Мнение от Мънцата »

Dragana написа:Чета ви от година и+,и ви се чудя,хихихих :D
И кое ти е толкова смешно :roll: А след още една година може да се научиш и да пишеш ... освен да ни четеш :axe:
Dragana
новобранец
новобранец

Мнение от Dragana »

Мънцата написа:
Dragana написа:Чета ви от година и+,и ви се чудя,хихихих :D
И кое ти е толкова смешно :roll: А след още една година може да се научиш и да пишеш ... освен да ни четеш :axe:
Мога да пиша не толкова зле,зачитам се повечко в рецептите за готвене.Влече ме и риболовството,предимно на хищник, без да съм имала грандиозни успехи.Все пак се чудя ,как постигате тези успехи за наказания ,хихихи :roll: :D
LynyrdSkynyrd
сериозен играч
сериозен играч

Dragana написа:.Все пак се чудя ,как постигате тези успехи за наказания ,хихихи :roll: :D
Аааааа, теб целта да не ти е да минеш ниво на предупреждение 3 :D :D :D
LynyrdSkynyrd написа: Ниво на предупреждение 1, 2, 3, ебан, бан.....
Не се напъвай, админа каза, че от ниво на предупреждение 3 директно - бан. Нема кой да се занимава с другите работи :D :D :D Ама все пак има там някво "по усмотрение на модератора" ,та знам ли, ако се навие.....
Изображение Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”