Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Предупреждения във форума
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
Предупреждения във форума
Днес нещо си разглеждах потрбителския панел и по едно време гледам от долу "ниво на предупреждение - 1". То верно май преди време Барутчията нещо ми каза, че имам предупреждение защото бех захапал нещо за групите, ама си помислих, че е просто нещо като устно предупреждение. Както и да е, мисълта ми е как стои въпроса с тез предупреждения във възходящ ред...... примерно Ниво на предупреждение 1, 2, 3, ебан, бан...... Ако някой е на ясно нека да каже, че да не се окаже по някое време съм с Ниво на предупреждение 3, че ще взема да си изтрия профила кат знам кво ме чака в следващото... И ако може като имаш предупреждение да се получава нещо като ЛС за него та да не се чудим после от къде ни е дошъл.....

- barutchiata ©
- Администратор
Re: Предупреждения във форума
LynyrdSkynyrd написа:Днес нещо си разглеждах потрбителския панел и по едно време гледам от долу "ниво на предупреждение - 1". То верно май преди време Барутчията нещо ми каза, че имам предупреждение защото бех захапал нещо за групите, ама си помислих, че е просто нещо като устно предупреждение. Както и да е, мисълта ми е как стои въпроса с тез предупреждения във възходящ ред...... примерно Ниво на предупреждение 1, 2, 3, ебан, бан...... Ако някой е на ясно нека да каже, че да не се окаже по някое време съм с Ниво на предупреждение 3, че ще взема да си изтрия профила кат знам кво ме чака в следващото... И ако може като имаш предупреждение да се получава нещо като ЛС за него та да не се чудим после от къде ни е дошъл.....
3. Допълнителна информация и упътвания
3.1 - Последователността на наказанията за нарушения и неспазване на правилата са:
- предупреждение(могат да бъдат максимум 3)
- временен бан (по осмотрение на администратора)
- постоянен бан
-
- сериозен играч
- barutchiata ©
- Администратор
Времетраене на предупреждението: 90 дни
Дните след които предупрежденията ще се премахват автоматично от потребителите.
Малиии,тук вече работата е сериозна!
Марко какви са тези смъртни грехове от теб?!
Ма пак добре,щом си се разминал само с предупреждение,пък и трябва да си спокоен,все пак смъртното наказание е отменено в България
!
Приятен ден на всички!
Марко какви са тези смъртни грехове от теб?!

Ма пак добре,щом си се разминал само с предупреждение,пък и трябва да си спокоен,все пак смъртното наказание е отменено в България

Приятен ден на всички!
Мнооого лошо си съгрешил.Незнам какво да кажа.цяла тема да дублираш.трябва много да внимаваш.направо ти се е разминало с предупреждение само...малкия дявол-дето се вика 

- barutchiata ©
- Администратор
Колкото и маловажни да са нарушенията, те са за всички и никой не прави изключение, още повече човек който е бил модератор и познава правилата много добре.А когато познаваш правилата и ги нарушаваш, значи го правиш тенденциозно и това вече е дразнещо.
LynyrdSkynyrd написа:Не може ли да се направи нещо като "Възтановяване на точки"

Маркони, много си грешен, човече, трябва да си изтърпиш наказанието

-
- сериозен играч
Сега сме с изпитателен срок. Моя не знам кога изтича. Добре, че поне пари не се искат, че у тая криза ще ни вземат книжките за форума. За сега сме само с дупчени талони.

В този случай, не мисля че е трябвало да се стига до предупреждение или наказание, даже би трябвало да се маркира като важна тема. Моето мнение е, че за такива неща, в правилата трябва да има изключенияMarco Polo© написа:Темата беше съобщение за откраднат извънбордов двигател, съобщавайки телефонния номер на ограбения колега и фабричния номер на двигателя...

- Божидар Стойков
- ще става разбирач
Няма да им се струват малки наказанията като направят 3 предупреждения и бъдат отстранени по IP адрес (ако е статичен разбира се).

И кое ти е толкова смешноDragana написа:Чета ви от година и+,и ви се чудя,хихихих

Мога да пиша не толкова зле,зачитам се повечко в рецептите за готвене.Влече ме и риболовството,предимно на хищник, без да съм имала грандиозни успехи.Все пак се чудя ,как постигате тези успехи за наказания ,хихихиМънцата написа:И кое ти е толкова смешноDragana написа:Чета ви от година и+,и ви се чудя,хихихихА след още една година може да се научиш и да пишеш ... освен да ни четеш

-
- сериозен играч
Аааааа, теб целта да не ти е да минеш ниво на предупреждение 3Dragana написа:.Все пак се чудя ,как постигате тези успехи за наказания ,хихихи![]()

Не се напъвай, админа каза, че от ниво на предупреждение 3 директно - бан. Нема кой да се занимава с другите работиLynyrdSkynyrd написа: Ниво на предупреждение 1, 2, 3, ебан, бан.....