Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: около Бургас ????
Здравейте колеги, може ли някой да ми даде актуална информация за язовирите в с.Пирне и с.Лясково.Входна такса,цена на шарана и т.н.Кой от двата препоръчвате? Може ли с колата до язовирите или са заградени и колата е на паркинг?
На Пирне е 3лв.Входаstar.cno написа:Здравейте колеги, може ли някой да ми даде актуална информация за язовирите в с.Пирне и с.Лясково.Входна такса,цена на шарана и т.н.Кой от двата препоръчвате? Може ли с колата до язовирите или са заградени и колата е на паркинг?
5 шаран
6 щука
амур 6лв
таранка бонус
шарани от 1500 -5кг
щуки над 5кг
Благодаря за инфото колега. Спре ли дъжда там съм. Из Варненско сме много зле.
-
- научил се да хвърля
то тука да не мислиш, че сме много добре...вода бол, риба йок
а за Лясково пак е 3 лв мисля, че входа без ограничение на пръчките..местните казват, че шарана бил много вкусен, но това не знам дали е истина понеже риба не ям..шараните са от порядъка на 1-2-3-4 кг...амура бил супер рядкост..друга риба няма в язовира
а за Лясково пак е 3 лв мисля, че входа без ограничение на пръчките..местните казват, че шарана бил много вкусен, но това не знам дали е истина понеже риба не ям..шараните са от порядъка на 1-2-3-4 кг...амура бил супер рядкост..друга риба няма в язовира

- каридата
- учете се от него
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

neronmiro написа:На Пирне е 3лв.Входаstar.cno написа:Здравейте колеги, може ли някой да ми даде актуална информация за язовирите в с.Пирне и с.Лясково.Входна такса,цена на шарана и т.н.Кой от двата препоръчвате? Може ли с колата до язовирите или са заградени и колата е на паркинг?
5 шаран
6 щука
амур 6лв
таранка бонус
шарани от 1500 -5кг
щуки над 5кг

Виж на Лясково е малко по-дребна , но пък е много вкусна

"Човек трябва да е достатъчно голям за да признае грешките си, достатъчно умен за да спечели от тях и достатъчно силен, за да ги поправи" Джон Максуел. Човек трябва да е достатъчно смел, за да ги сподели."
-
- разбира нещата
за кой ли път оставам разочарован от така наречените колеги рибари.от 10 дена по р.ахелой върви масово изтребление на маломерни щуки.хващат се по 10-15 рибета по 200-300 гр. и се взимат за консумация.на никой не му пука ,трепят ги още на място и се хвалят че днес им е вървяло много.
Днес на път за Бургас ми направи впечатление че на язовира, койтото се намира в ляво от пътя до разклона за Българово, имаше доста рибари. До сега не бях виждал хора да ловят там. Така, че за любителите на "платената любов" се е отворила нова дестинация. Дано само дерджето не е каквото беше на тоя дето е в дясно от пътя и сега е изпуснат. Собственика е един и същ 

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
-
- научил се да хвърля
колега номерата на ИАРА Бургас са следнитеionko_terziev написа:за кой ли път оставам разочарован от така наречените колеги рибари.от 10 дена по р.ахелой върви масово изтребление на маломерни щуки.хващат се по 10-15 рибета по 200-300 гр. и се взимат за консумация.на никой не му пука ,трепят ги още на място и се хвалят че днес им е вървяло много.
84 62 42, 84 63 33
звънкаш и като ги хванат с маломерните риби, пък гарантирам и повече от половината без билет и ги глобят ще знаят другия път
българинът разбира само от бой и глоба, тука и да пишеш надали ще има файда!
И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
Един от тези рибари бях азKoleff написа:Днес на път за Бургас ми направи впечатление че на язовира, койтото се намира в ляво от пътя до разклона за Българово, имаше доста рибари. До сега не бях виждал хора да ловят там. Така, че за любителите на "платената любов" се е отворила нова дестинация. Дано само дерджето не е каквото беше на тоя дето е в дясно от пътя и сега е изпуснат. Собственика е един и същ

Риба имаше не като да няма, но дребосъци. Хванах около 15-на шаранчета по-около 2-300 гр.
Плаща се 2лв. ако ще ловиш и вземеш като, ще излъжа кое колко струва.
И 5лв. ако хващаш пускаш.
Арендатора каза, че имало Шаран, Амур, Каракуда. Имало и Щуки но ги продали.
Също има и Толстолоб, научих го от друг колега там, по около 3кг. били.
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Риби едри има , но както каза арендатора е пренаселено от дребен шаран . И аз бях вчера там , даже се запознахме с колегата Ичо. Хващаха се дребосъци и на 5 м от брега и на , 40 м.i4o_78 написа:Един от тези рибари бях азKoleff написа:Днес на път за Бургас ми направи впечатление че на язовира, койтото се намира в ляво от пътя до разклона за Българово, имаше доста рибари. До сега не бях виждал хора да ловят там. Така, че за любителите на "платената любов" се е отворила нова дестинация. Дано само дерджето не е каквото беше на тоя дето е в дясно от пътя и сега е изпуснат. Собственика е един и същ
Риба имаше не като да няма, но дребосъци. Хванах около 15-на шаранчета по-около 2-300 гр.
Плаща се 2лв. ако ще ловиш и вземеш като, ще излъжа кое колко струва.
И 5лв. ако хващаш пускаш.
Арендатора каза, че имало Шаран, Амур, Каракуда. Имало и Щуки но ги продали.
Също има и Толстолоб, научих го от друг колега там, по около 3кг. били.
Аз лових на фидер , брат ми на слайдер резулатат е един и същ, рибата все още се контролира от храна.
Пробвах на рибни пелети за кука, на бял , на царевица на торен . Най- резултатно беше торния, НО има и много рак в яз.
Снимки не направих но рибките са мак 600 гр. Тези дни може да си спретна един 3 часов риболов на щека.
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
- Георги Кръстев
- сериозен играч

долния язовир се изпуска и ето ей тези красавци се прехвърлят в този за когото гояоим.
-
- научил се да хвърля

Колеги, кой точно е язовира край Лясково за който говорите, да направя една разходка до там и да видя за какво става въпрос, че скоро ще заминавам на работа, а това означава 4-5 месеца никаква възможност за риболов пък съм заобиколен от вода.... деба

- Георги Кръстев
- сериозен играч
онова сивото петно с точката дето е (прилича на сърце)
-
- научил се да хвърля
супер
ако не гази котка път мисля да го пробвам тази събота или неделя и ще напиша резултата
предполагам е учен шарана на топчета и царевица

предполагам е учен шарана на топчета и царевица