Колеги от Карлово

Модератор: Кърцата

qnitoo
новобранец
новобранец

Колеги от Карлово

Мнение от qnitoo »

Здравейте колеги,търся Карловчани (риболовци) които да ме упътят към риболовните дестинации в Карлово!
Ще съм там 4 дни в края на месец Октомври и началото на Ноември.
Отсядам на хижа Хубавец по информация близо до хижата се сливат 2 реки в които има пъстърва а няма да откажа и да ловя на някой водоем.
п.п информацията ми е нужна понеже нямам много време като отида там да разпитвам местните и да знам какви такъми да взимам , че багажа ми е нещо като ограничен

Мерси на отзовалите се

От колеги в другия форум разбрах за яз.Домлян,поразрових се тук - там но не намерих нищо конкретно
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Re: Колеги от Карлово

Мнение от maranzika »

qnitoo написа: реки в които има пъстърва
Само един въпрос:знаеш ли кога е Забраната за риболов на пъстърва? :!: :!: :!:
qnitoo
новобранец
новобранец

Мнение от qnitoo »

знам кога е забраната за пъстърва :)
исках да попитам дали има други риби освен ПЪСТЪРВА а и разбрах че е намаляла в тази река
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

За пъстървата забрави независимо от сезона-това е резерват.Остават ти долу р.Стряма-кефал,мряна,яз.Домлян-бабки,кефал,костур-на фидер или плувка.
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

Там горе в планината риболова е забранен целогодишно. Води се резерват СТАР БАЛКАН яз.Домлян е на 20км. от Карлово. В него има шаран,толостолоп, бабушка, уклей, кефал, каракуда и костур.Малка рибка от магазин и си готов за костура. На река стряма която е на 12км. от Карлово има кефал, мряна и уклей. м ЕЖДУ кАРЛОВО И сОПОТ НА(мурла) НЕ Е РАЗРЕШЕН РИБОЛОВ.М оя съвет е -по-добре в хижата.
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”