Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- ще става разбирач
Re: ЗАРГАН - 2010
flycho написа:мисля и аз да пробвам утре малко призори
Така като гледам, за места ще умуваме след неделя.Баси временцето-в най-зарганския месец, да нямам една рибка

-
- вече хвърля и на тежко
Тръгваш и ги почваш подред - от Черноморец до Приморско, ако не кълве наобратно - от Приморско до Черноморецflycho написа:Ама ще излезне вярна тази работа, че като попиташ в английски форум ти отговарят на въпроса, в руски форум ти отговарят, но и ти задават въпрос, а в български форум като попиташ нещо започват да ти обясняват колко си прост. Малко повече от едно са местата, където излиза зарган южно от Бургас, та заради това така неблагоразумно се осмелих да попитам. Другия път ще помисля повече преди да попитам! Все пак благодаря на Тони за любезния отговор.

"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
Сериозна конспирация пичове,евала. 

- Angel_d4
- вече хвърля и на тежко
Няма е колега как ще ти кажат къде е това място ще вземеш да им изхващаш всичкия зарган!!
Евала на "пичовете" и от менroko-koko написа:Сериозна конспирация пичове,евала.

- kkiryazov
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Старата песен на нов глас - проблема не е в това да не изловите всичкия зарган
, а да не стане както писа колегата няколко страници по-рано. Днес на рахския залив - по помен 50 и няколко броя и на другия ден - 50 и няколко рибаря рано сутринта на същото място - сами се сетете как от скала 20 м2 хвърлят бомбарди 30 и косур рибаря
. Другото е адската мизерия, която остава след някой от нас. Миналата година като пълен ахмак събирах всички боклуци в регион от няколко квадратни метра и за какво? А сега във вторник на рословутия райски залив до Созопол имаше дори буркан с мариновани чушки - смятай нова стръФ за зарганите. Така, че особено по-диви места и както времето сега е лошо - нъцки. Търсене и проби - ето това е. Със здраве и успехи.

- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
чакам с нетърпение времето в Бургас да се оправи и заминавам за Ахтопол че и отпуск си взех.Ако има други мераклии съм насреща.
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
-
- учете се от него
Места има много и на север и на юг, само требе се съобразят с вятъра и вълната в момента и готово
Пък дали ще има риба или не кой може да каже
на всеки се е случвало днес ги дърпа кат за световно, утре на същото място - нъцки. Тя рибата къща няма, проби требат и търпение, пък като я набараме
Днес например, щото съм в Сл. бряг ходих да огледам морето от стария град до Равда - ми то приказка бе, почти тава, места удобни най-малко 5. Следи от рибари колкото искаш, "вестници" от червеи,екстременти и т.н., но няма кой да попиташ има ли риба, тъй че ПРОБИ треба се праят

Пък дали ще има риба или не кой може да каже

Днес например, щото съм в Сл. бряг ходих да огледам морето от стария град до Равда - ми то приказка бе, почти тава, места удобни най-малко 5. Следи от рибари колкото искаш, "вестници" от червеи,екстременти и т.н., но няма кой да попиташ има ли риба, тъй че ПРОБИ треба се праят

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Веднага казвам защо не съм съгласенkkiryazov написа:Старата песен на нов глас - проблема не е в това да не изловите всичкия зарган, а да не стане както писа колегата няколко страници по-рано. Днес на рахския залив - по помен 50 и няколко броя и на другия ден - 50 и няколко рибаря рано сутринта на същото място - сами се сетете как от скала 20 м2 хвърлят бомбарди 30 и косур рибаря
. Другото е адската мизерия, която остава след някой от нас. Миналата година като пълен ахмак събирах всички боклуци в регион от няколко квадратни метра и за какво? А сега във вторник на рословутия райски залив до Созопол имаше дори буркан с мариновани чушки - смятай нова стръФ за зарганите. Така, че особено по-диви места и както времето сега е лошо - нъцки. Търсене и проби - ето това е. Със здраве и успехи.

И за да не спамим тук, който желае може да продължим в тази тема

- kkiryazov
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Разбира се, че не го приемам нито като заяждане, нито като кавга
Изразявам личното си мнение. Мислех си какво да напиша и реших - понеже темата за местата е дъфкана и предъвкана и изплюта и пак някой земе че я задъфри, ще се огранича до следното:
За каква точно помощ говорим след като потребител регистриран 2007 има 30 мнения, а потребител, регистриран 2006 с умопомрачителните 14 мнения иска да знае Местото
п.с. ако някой от уважаемите модератори сметне, че мненията са ми в разрес с правилата да ги изтрие
п.с. 2 - този петък има среща на потребителите от Бургас : заповядайте и повече информация оттук

За каква точно помощ говорим след като потребител регистриран 2007 има 30 мнения, а потребител, регистриран 2006 с умопомрачителните 14 мнения иска да знае Местото
п.с. ако някой от уважаемите модератори сметне, че мненията са ми в разрес с правилата да ги изтрие
п.с. 2 - този петък има среща на потребителите от Бургас : заповядайте и повече информация оттук
За съжаление тук си много прав, но нали все отнякъде трябва да почнем, като начало с личния примерkkiryazov написа:За каква точно помощ говорим след като потребител регистриран 2007 има 30 мнения, а потребител, регистриран 2006 с умопомрачителните 14 мнения иска да знае Местото

п.п. Поздрави на тайфата в Бургас. И ние във Варна утре имаме "мероприятие" - всички /включително бракониери

Значи, да не отказваме новите или бъдещи потребители на форума от липса на инфо, да си кажа, че ходя за риба с хора с които съм се запознал само от форума. То и группата ни е такава, само форумска. Идвайте колеги, ние не сме някаква затворена секта,която се перчи из нета.
Второ: водил съм за риба и съм разяснавал точни места на лични, на много колеги от форума.
Трето: ако на някой му се иска да хване рибка и ако му напиша в темата за заргани, да отиде на Райския то с тия 30-50 човека покрай него дали ще хване нещо? И дали ще е доволен, какво удоволствие от риболова?
От форума идва инфото. Тука е силата. Но не и за тези,които злоупотребяват.
Поздрави
Второ: водил съм за риба и съм разяснавал точни места на лични, на много колеги от форума.
Трето: ако на някой му се иска да хване рибка и ако му напиша в темата за заргани, да отиде на Райския то с тия 30-50 човека покрай него дали ще хване нещо? И дали ще е доволен, какво удоволствие от риболова?
От форума идва инфото. Тука е силата. Но не и за тези,които злоупотребяват.
Поздрави

koлега ккирязов, нямам спомен да съм те молил да ми казваш местото, нито пък имам намерение да ти се обяснявам какво съм имал впредвидМънцата написа:За съжаление тук си много прав, но нали все отнякъде трябва да почнем, като начало с личния примерkkiryazov написа:За каква точно помощ говорим след като потребител регистриран 2007 има 30 мнения, а потребител, регистриран 2006 с умопомрачителните 14 мнения иска да знае МестотоИначе ще продължаваме да си чешем езиците
![]()
п.п. Поздрави на тайфата в Бургас. И ние във Варна утре имаме "мероприятие" - всички /включително бракониери/ са добре дошли
Даа колеги очертава се слаба есен за белите риби във Варненско,като изключим чернокопа.
Зарганолог
- kkiryazov
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Кой крив, кой прав, кой се разпознал в думите на другия - на хората не им се чете за глупави спорове и безсмислени каранициfarfuec написа:koлега ккирязов, нямам спомен да съм те молил да ми казваш местото, нито пък имам намерение да ти се обяснявам какво съм имал впредвидМънцата написа:За съжаление тук си много прав, но нали все отнякъде трябва да почнем, като начало с личния примерkkiryazov написа:За каква точно помощ говорим след като потребител регистриран 2007 има 30 мнения, а потребител, регистриран 2006 с умопомрачителните 14 мнения иска да знае МестотоИначе ще продължаваме да си чешем езиците
![]()
п.п. Поздрави на тайфата в Бургас. И ние във Варна утре имаме "мероприятие" - всички /включително бракониери/ са добре дошли