Преместване на макародържач.

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
oddbo
новобранец
новобранец

Преместване на макародържач.

Мнение от oddbo »

Здравейте, търсих, търсих, но това което ще питам го нямаше никъде. :?
Имам едно пръчле телемач, но от най-джобните, т.е. сгъва се на 50см и на незнам на брой колко секции.
поради тази причина макародържача е супер назад и е много неудобно всяко замятане, пръчката тежи и тн...
Гегичката е карбон, макародържача е пластмасов, но не е от най-умрелите - нещо в стил като на спининг пръчка.
Марката е Глоуб Ню Хънтър и верно, че струва 50лв...ако мога да го преместя, ще ми върши добра работа. :drinkers:
Някой да знае невиждана техника за разлепяне или да знае кой може да ми помогне срещу заплащане?
Ето го животното:
Изображение

Благодаря предварително и се извинявам, ако някой е задавал същия въпрос и му е било отговорено... :roll:
Изображение
jordan_fena
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Преместване на макародържач.

Мнение от jordan_fena »

колега,
не си разваляй пръта. имам го същия, няколко години го ползвах, дори и тулупи съм вадил с него - много яка гега. Но според мен няма разстояние, където да сложиш макародържача ( дори и хипотетично да успееш да го измъкнеш някак си). Стреляй смело както си е, свиква се, а за парите си е много добър, въпреки че 50лв не са малко за него. А ако знаеше на какви цени влиза в БГ...... :wink:
Аватар
malkia_joro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от malkia_joro »

Ако преместиш макародържача напред,ще опреш до водача и няма да можеш да си навиваш влакното.Най-вероятно ще ти се наложи да го махнеш.А отделно ще нарушиш баланса на цялата въдица.По-добре я продай на някого,на когото ще му върши работа,а ти си вземи друга!
Красотата на живота е в това,че продължава.
Изображение
Аватар
ТАРАЛЕЖ
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ТАРАЛЕЖ »

Удъжи го с необходимото от долната страна!! Елементарно!
Махаш тапата и това на което се навива тя,като го нагрееш.Намираш подходяща снадка.Режеш вкарваш и си готов!!
AC/DC
oddbo
новобранец
новобранец

Мнение от oddbo »

Пръстена на първата секция не е водач, първият водач е на втората...че е готино пръчлето - готино е, но наистина ми е много неудобно на замятане.
Ще се пробвам да му свикна, проблемът ми е че са ми много близо ръцете една до друга и не мога всеки пъ да усетя еластичността му...и се получава
пльос...а с пльос риба се не хваща :) Ще помисля дали да не мине през магазина...Мерси :)
Изображение
oddbo
новобранец
новобранец

Мнение от oddbo »

ТАРАЛЕЖ написа:Удъжи го с необходимото от долната страна!! Елементарно!
Махаш тапата и това на което се навива тя,като го нагрееш.Намираш подходяща снадка.Режеш вкарваш и си готов!!
Егати... :shock: чувствам се доста глупаво в момента... :rolleyes: брилянтно. Благодаря. Сега ще трябва да намеря някоя тръбичка
подходяща за целта.
Изображение
Аватар
ТАРАЛЕЖ
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ТАРАЛЕЖ »

Не тръбичка,а отиди в някой магазин.Провери за резервни снадки за обикновенни пръчки.Виж коя ще ти пасне и си я купи!! Няма да струва повече от 5 лв. Успех!
AC/DC
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”