Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Преместване на макародържач.
Модератор: emo vasilev
Преместване на макародържач.
Здравейте, търсих, търсих, но това което ще питам го нямаше никъде.
Имам едно пръчле телемач, но от най-джобните, т.е. сгъва се на 50см и на незнам на брой колко секции.
поради тази причина макародържача е супер назад и е много неудобно всяко замятане, пръчката тежи и тн...
Гегичката е карбон, макародържача е пластмасов, но не е от най-умрелите - нещо в стил като на спининг пръчка.
Марката е Глоуб Ню Хънтър и верно, че струва 50лв...ако мога да го преместя, ще ми върши добра работа.
Някой да знае невиждана техника за разлепяне или да знае кой може да ми помогне срещу заплащане?
Ето го животното:

Благодаря предварително и се извинявам, ако някой е задавал същия въпрос и му е било отговорено...

Имам едно пръчле телемач, но от най-джобните, т.е. сгъва се на 50см и на незнам на брой колко секции.
поради тази причина макародържача е супер назад и е много неудобно всяко замятане, пръчката тежи и тн...
Гегичката е карбон, макародържача е пластмасов, но не е от най-умрелите - нещо в стил като на спининг пръчка.
Марката е Глоуб Ню Хънтър и верно, че струва 50лв...ако мога да го преместя, ще ми върши добра работа.

Някой да знае невиждана техника за разлепяне или да знае кой може да ми помогне срещу заплащане?
Ето го животното:

Благодаря предварително и се извинявам, ако някой е задавал същия въпрос и му е било отговорено...

-
- вече хвърля и на тежко
Re: Преместване на макародържач.
колега,
не си разваляй пръта. имам го същия, няколко години го ползвах, дори и тулупи съм вадил с него - много яка гега. Но според мен няма разстояние, където да сложиш макародържача ( дори и хипотетично да успееш да го измъкнеш някак си). Стреляй смело както си е, свиква се, а за парите си е много добър, въпреки че 50лв не са малко за него. А ако знаеше на какви цени влиза в БГ......
не си разваляй пръта. имам го същия, няколко години го ползвах, дори и тулупи съм вадил с него - много яка гега. Но според мен няма разстояние, където да сложиш макародържача ( дори и хипотетично да успееш да го измъкнеш някак си). Стреляй смело както си е, свиква се, а за парите си е много добър, въпреки че 50лв не са малко за него. А ако знаеше на какви цени влиза в БГ......

- malkia_joro
- разбира нещата
Ако преместиш макародържача напред,ще опреш до водача и няма да можеш да си навиваш влакното.Най-вероятно ще ти се наложи да го махнеш.А отделно ще нарушиш баланса на цялата въдица.По-добре я продай на някого,на когото ще му върши работа,а ти си вземи друга!
Красотата на живота е в това,че продължава.

- ТАРАЛЕЖ
- сериозен играч
Удъжи го с необходимото от долната страна!! Елементарно!
Махаш тапата и това на което се навива тя,като го нагрееш.Намираш подходяща снадка.Режеш вкарваш и си готов!!
Махаш тапата и това на което се навива тя,като го нагрееш.Намираш подходяща снадка.Режеш вкарваш и си готов!!
AC/DC
Пръстена на първата секция не е водач, първият водач е на втората...че е готино пръчлето - готино е, но наистина ми е много неудобно на замятане.
Ще се пробвам да му свикна, проблемът ми е че са ми много близо ръцете една до друга и не мога всеки пъ да усетя еластичността му...и се получава
пльос...а с пльос риба се не хваща
Ще помисля дали да не мине през магазина...Мерси 
Ще се пробвам да му свикна, проблемът ми е че са ми много близо ръцете една до друга и не мога всеки пъ да усетя еластичността му...и се получава
пльос...а с пльос риба се не хваща

Егати...ТАРАЛЕЖ написа:Удъжи го с необходимото от долната страна!! Елементарно!

подходяща за целта.
- ТАРАЛЕЖ
- сериозен играч
Не тръбичка,а отиди в някой магазин.Провери за резервни снадки за обикновенни пръчки.Виж коя ще ти пасне и си я купи!! Няма да струва повече от 5 лв. Успех!
AC/DC