Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Дървен харпун 100
Модератор: nkolev66
-
- научил се да хвърля
Re: Дървен харпун 100
и бай Дафо ако беше харпунджия би завидял на такова пушкало
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Бая я мъдрих и на края я лепнах, не съм напълно сигурен дали взех правилното решение, но и да не е вече е късно. Много трудно ще ми е да оформя дръжката и скобата предполагам, но така ми се стува, че няма да объркам нещо. Спъсъка ще легне в дръжката а тя е залепена яко. На мястото след сусъка( фрезенга на дръщката) ще лепна едно тънко ламелче и няма да личи канала. Ако някой мисли, че съм се оакал да каже 

Канала не трябваше да се вижда от горе, но съм пуснал фрезата по навътре и
не мисля, че е фатално 

Ето и лепенето.

Канала не трябваше да се вижда от горе, но съм пуснал фрезата по навътре и

Ето и лепенето.

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
Мале Миро колко търкане те чака не е истина. 

- Jack Daniels
- разбира нещата
..а и колко измазване, шпакловка и боядисване 

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Те зидаро-мазаческите работи може и да почакат, ама рибите не - тръгват си и им трябва качественно пушкало със салюти да ги изпрати Миро.
Никоя риба не е по - важна от живота !
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Останаха ми още два апартамента за мазане и стълбищте на 5 етажа
май скоро няма да станат
Пушкалото смятам, че другата седмица ще го тествам ако не оплескам нещо.

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Лъчо малко си поиграх със спусъка и според мен стана супер, утре ще го донеса да го видиш, ето и две снимки.

Обща дължина - 7,5 см.
Бисочина - 2,5 см.
Широк е - 10 мм.
Много леко се зарежда и държи 2 X 14,5 без никакви проблеми, предполагам и ще стреля леко
Следващия спусък, защото ще си правя още един, ще е доста по къс и нисък от този.

Обща дължина - 7,5 см.
Бисочина - 2,5 см.
Широк е - 10 мм.
Много леко се зарежда и държи 2 X 14,5 без никакви проблеми, предполагам и ще стреля леко

Следващия спусък, защото ще си правя още един, ще е доста по къс и нисък от този.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ето от тук започва якото търкане, ще я меря по ръката ми и ще направя удобно легло за палеца. Дано не го оплескам накрая.

Адвенчър , ако имаш ДРЕМЕЛ ,търкането става за не повече от 30-40 минути.В завършен вид.
Предлагам ти обаче да си изравниш долната част на дръжката -да е равна, т.е. успоредно на стрелата.Така няма да ти е "малка" по -късно.
Схващането че понеже дръжката е под наклон също важи ръката ни ,е правилно, но не и за долната част на дланта.А също и предпазитела за спусъка ми се вижда малък, мери го с ръкавица .Това разбира се е само съвет де .
Предлагам ти обаче да си изравниш долната част на дръжката -да е равна, т.е. успоредно на стрелата.Така няма да ти е "малка" по -късно.
Схващането че понеже дръжката е под наклон също важи ръката ни ,е правилно, но не и за долната част на дланта.А също и предпазитела за спусъка ми се вижда малък, мери го с ръкавица .Това разбира се е само съвет де .
Миро си има дремел и с него ще стане по бързо,но и аз както каза Явор мисля че предпазителя е прекалено малък поне така както си го очертал.Но това може да се корегира преди да си изшлайфал външния край.Донеси го утре като идваш към Равда да го видя и спусъка също.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Надрасканото с черно не е крайно, всичко ще го правя в движение, благодаря за съвета и със сигурност ще го имам в предвид. Дремел имам, но не мога да намеря цилиндрични едри шкурки, продават комплекти с най различни накрайници, но аз ги имам и то X 2, само шкурката ми трябва, примерно да си купя 10 или 20 бр. да си имам.yavorsub написа:Адвенчър , ако имаш ДРЕМЕЛ ,търкането става за не повече от 30-40 минути.В завършен вид.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Лъчо, нали ти обясних, че ще започна от спусъка и отвора(скобата) за пръста. От вътре на вънterzo написа:Миро си има дремел и с него ще стане по бързо,но и аз както каза Явор мисля че предпазителя е прекалено малък поне така както си го очертал.Но това може да се корегира преди да си изшлайфал външния край.Донеси го утре като идваш към Равда да го видя и спусъка също.

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Миро аз ползвам от тези и съм доволен http://www.profi.bg/show_product.php?pr_num=1135
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Жорка точно тези ми трябват, благодарности брато
имам да черпя