Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от svetlio86 »

Аиде малко инфо и от мен,
Миналата неделя с компания бяхме на Генерал Колево , но явно рибата нямаше апетит имаше доста риба , която скача , но хванахме само малко дребни и средни таранки и няколко червеноперки!!!Аз имах и един удар на шаран около 2-3 кола в трастиката , но не успях да го извадя до брега , излезе по-умен от мен :)
Това е от мен за сега!!!
Най си ми е добре,когато съм сред природата :)....................................................За Риба с бутилка бира
Аватар
godho
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от godho »

svetlio86 написа:Аиде малко инфо и от мен,
Миналата неделя с компания бяхме на Генерал Колево , но явно рибата нямаше апетит имаше доста риба , която скача , но хванахме само малко дребни и средни таранки и няколко червеноперки!!!Аз имах и един удар на шаран около 2-3 кола в трастиката , но не успях да го извадя до брега , излезе по-умен от мен :)
Това е от мен за сега!!!
Я кажи, кой се капотира до теб :D :D :D
Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svetlio86 »

Чакай да помисля?????? :) май беше ти :) Другия път ще хванеш нещо голямо!!! :drinkers: Ходил ли си от тогава там??
На следващата седмица едни познати имат 4-5 килограмов амур на твойто място!!!!
Най си ми е добре,когато съм сред природата :)....................................................За Риба с бутилка бира
Аватар
maljak
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от maljak »

охооооооо вие си имате и свои места :D :D :D :rolleyes: :rolleyes: -искам и азззззззз :smt016 :smt016 :smt016
kalmat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kalmat »

в момента даващите места на колево са в дясно в тръстиките.на топчета обаче неще иска царевица :wink:
Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svetlio86 »

Еми ние отидохме от сутринта рано и седяхме до към 6 вечерта.
Разбора от деня:
В началото сутринта тръгнаха много дребни каракуди ама една след друга,после и те спряха и нищо.Смених позицията и се преместих в тръстиката и за около 2 часа имах към 5-6 каракуди и червеноперки и един шаро се реши да опита от торния ми червей!!!
Това беше за деня , а до фургона където се настанихме първоначално момчетата за цял ден нито удър на царевица(стара,млечна,вкиснала,невкиснала,протейнови топчета(мед,ягода,ванилия,скопекс,ананас) и пелети (риба и ананас) нито удър ,а колегата godho използва и доста други аромати топчета дипове и прочее и се капотира както той пише!!
Та изглежда сме улучили скапан ден за риба на Колево
Аватар
tech-house
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tech-house »

Пробваите от другата страна на язовира от към гората където е мястото,и пак в трастиката мятайте,подхранете обилно и имаите търпение и ще имате подобаващ резултат.ГАРАНТИРАМ
Аватар
godho
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от godho »

svetlio86 написа:Чакай да помисля?????? :) май беше ти :) Другия път ще хванеш нещо голямо!!! :drinkers: Ходил ли си от тогава там??
На следващата седмица едни познати имат 4-5 килограмов амур на твойто място!!!!
Светлаки, не съм ходил от тогава. Мисля този или следващия уикенд да се пробвам отново въпреки студа, само да не вали, че нали знаеш как ще затъна с рендето :D
Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svetlio86 »

Еми и аз обмислям такъв вариант ама мисля да пробвам този път от към стената , че след това застудяване ми се струва , че рибата е влязла вече в дълбокота ама ще видим!!!
kalmat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kalmat »

пробваите топчета с рибни аромати или мида
Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svetlio86 »

Пробвахме на рибна пелета и тя повлия много добре ........ на раците имахме 3 рака на пелета :)
Аватар
tomata82
новобранец
новобранец

Мнение от tomata82 »

неска са капотирах на левски от 6 сутрента до 16 няма удар , бяхме 3 ма 4овека на язовира от страната на пазача , интересно че и пари нени взеха явно рината я няма вече :(

2.1 - Писането на български в сайта става само и единствено на кирилица! Забранено е изписането на български думи с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или комбинации от други знаци.Такива теми и постове ще бъдат изтривани без предупреждение.При повторни нарушения, ще следва предупреждение, а при системни банн.
Митев
В чакането му е майката!!!
staria
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от staria »

По молба на собственика ви уведомявам, че риболова на язовир Николаевка е забранен от 20-10-2010.Сменя се собственика.
ivaneste
новобранец
новобранец

Мнение от ivaneste »

За Г. Колево през седмица имах 2 ходения по 2 дена.Първото ходене почти капо /2 шаранчета по кило и пуснати/,на второто ходене 1 шаранче килограм и много настървени раци.Всичко това е след обилна захранка на най-добрите места с марково шаранджийско оборудване.Слагам черен печат за ходене там,ако някой знае язовир до 130км от Варна с риби над 3-4кг. да пише!

R/S-----За подробности за Г.Колево /лс/
Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svetlio86 »

Защо не пробваш на Блъсково ако е отворен още де!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”