Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

За щуки
Модератор: sapuna
Re: За щуки
Попр се водя още аматьор доколкото знам няма точна захранка за щука но можеш да захраниш мястото за дребна риба така ще се навъртат и хищници наоколо по-голям шанс ще имаш.
- danev69
- сериозен играч
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=2893 За имането има,ама лично не съм я пробвал и не знам дали работи.Amateur_ написа:Попр се водя още аматьор доколкото знам няма точно захранка за щука но можеш да захраниш мястото за дребна риба така ще се навъртат и хищници наоколо по-голям шанс ще имаш.
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
Това е начинът. Аз така ловя и Бяла риба. Една от най-добрата стръв за щуката е малката щука. Дори и да завъртиш малки щуклите могат да се завъртят и големите.Amateur_ написа:Попр се водя още аматьор доколкото знам няма точна захранка за щука но можеш да захраниш мястото за дребна риба така ще се навъртат и хищници наоколо по-голям шанс ще имаш.

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Колега,kasabinho написа:[( Една от най-добрата стръв за щуката е малката щука. Дори и да завъртиш малки щуклите могат да се завъртят и големите.
Може би ще е добре да да промениш текста. Аз те разбрах, ама да не стане пак проблем със стръвта, че вече давах обяснения.
Не те разбрах колега. Прати линк, ако става въпрос за нещо, което се е обсъждало.G.Petkov написа:Колега,kasabinho написа:[( Една от най-добрата стръв за щуката е малката щука. Дори и да завъртиш малки щуклите могат да се завъртят и големите.
Може би ще е добре да да промениш текста. Аз те разбрах, ама да не стане пак проблем със стръвта, че вече давах обяснения.

здравеите колеги имам един вапрос относно 1 водоем точно до Ямбол наричат го гребен канал чувал сам че има много щука малки и големи но още сам неопитен рибар в риболова на щука затова ако някои може да ми помогне ще сам му благодарен . Няколко думи за водоема определено е доста дулбок посредата е някаде около 10м може и повече да е по брега има шовар а в 1ния му краи има трева която е обрасла от краи до краи там дулбочината е около 50см. Та вапроса ми е каде ще е наи добре да чакам тия щуки за които слушам че се хващат там , на каква стръф да ги мамя и каде ще е по добре да хвурлям на дулбокото или по към плиткото и ако може последно някои монташ да ми споделите.

Колега аз бих ги търсил край растителността, където има място за криене, но нищо не пречи и да хвърлиш един прът по навътре. За стръв най-добре е рибки от самия водоем, но е добре да се запасиш с таранки ако не успееш да си хванеш местни. Монтажи има много, но на затворени водоеми, най-често използвам тапа. Потърси из форума и ще разбереш как се прави.MaGLaTa написа:здравеите колеги имам един вапрос относно 1 водоем точно до Ямбол наричат го гребен канал чувал сам че има много щука малки и големи но още сам неопитен рибар в риболова на щука затова ако някои може да ми помогне ще сам му благодарен . Няколко думи за водоема определено е доста дулбок посредата е някаде около 10м може и повече да е по брега има шовар а в 1ния му краи има трева която е обрасла от краи до краи там дулбочината е около 50см. Та вапроса ми е каде ще е наи добре да чакам тия щуки за които слушам че се хващат там , на каква стръф да ги мамя и каде ще е по добре да хвурлям на дулбокото или по към плиткото и ако може последно някои монташ да ми споделите.![]()

колега рибки мога да хвана от водоема има ли значение големината защото там има доста големи томбушчета 

Ами колега при мен на по-големи рибки се хващат по-големи щуки, но може и да е съвпадениеMaGLaTa написа:колега рибки мога да хвана от водоема има ли значение големината защото там има доста големи томбушчета

ami az gi tarsia na plitko,razbirase ne na 20 sm. i pred rastitelnos.tam debnat malki ribki.slu4valo mi se e da hvana 6tukle 300-400 gr. nahapano
2.1 - Писането на български в сайта става само и единствено на кирилица! Забранено е изписането на български думи с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или комбинации от други знаци.Такива теми и постове ще бъдат изтривани без предупреждение.При повторни нарушения, ще следва предупреждение, а при системни банн.
Митев
2.1 - Писането на български в сайта става само и единствено на кирилица! Забранено е изписането на български думи с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или комбинации от други знаци.Такива теми и постове ще бъдат изтривани без предупреждение.При повторни нарушения, ще следва предупреждение, а при системни банн.
Митев
-
- ще става разбирач
Колеги не мисля че видях монтаж за жабка някой може ли да покаже защото аз ходя на едно частно язовирче на което е доста наплашена на блесни и воблери и рибки и взима доста на жабка но аз я слагам само с 1 тройка закачена за устата ако има по добър начин моля споделете ! 

- dakataegotin
- научил се да хвърля
Зад главата и през гънката на крачето колега,по твоя начин може да ти дръпне жабата понеже щуката захапва странично или от краката към главата
-говоря ако ще въртиш на блесна и жаба.Ако ще хвърляш дънна-щуката спокойно си гълта жабата,но не слагай много голяма жаба 

Ако нямаш любов не ми казвай какво друго имаш!
ПРОБвАИ С СИСТЕМАТА ДРАШКОИЧ несе разочероваиriddim написа:Здравейте!Искам да питам как да привлеча по едрите щуки?Водоема е язовир с 2 ръкава единия е плитък(в него по цялото дъно има водна растителност), а другия е дълбок в които на дъното има доста паднали дървета.В язовира има ивица от 6-7 метра водна растителност, като цяло по дъното няма островчета и подобни неравности и да оточня има много раци и малките рибки които съм ловил през лятото са само слънчевки. Поздрави!

m-kar.mobile.bg