Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Р.Янтра
Модератор: sapuna
Р.Янтра
Колеги някой ходил ли е скоро на бента до с.Долна студена около г.Бяла и как е нивото на реката.Благодаря предварително.
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
- daniel_g
- разбира нещата
Ето малко снимки от неделния (18.03) излет по Янтра. Въпреки доста силния вятър, получи що годе добър риболов. Място -около моста преди Долна; стъв - пинки, торен, жито; Плувка - 075гр, 14 кука. На дъно - 15-20гр олово , една 12ка кука над и една под олово , стръв торен - улов 3те каракуди. Плувката - на пинки и жито морунаж, каракуда, доста едри уклеи. Риболава започна към 1-2 следобед и до към 6-7.
Това е мястото:

Това улова:

Сори , за качеството но беше почти тъмно като снимах, а и гсм-а няма светкавица.
Това е мястото:

Това улова:

Сори , за качеството но беше почти тъмно като снимах, а и гсм-а няма светкавица.
- daniel_g
- разбира нещата
Имаше и още 2 морунажа ама лових с 14ка кука и като ги вдихна от водата и се откачаха , този го прекарах близо до брега - хванах го и в ръката ми куката се отка4и , явно не беше добра куката . Но като цяло доста риба даде мястото , колега до мен направи 4-5 кила уклей , доста добри червенопери , някои др кефал и каракуди - само на жито ( добре че беше тои , да даде малко житце, че и аз да половя
) Само на пинки и ни торен не става ( стават за дънната въдица , но на плувка - жито )
Хаиде наслука и тез дни ако позатихне тоз вятър и не се развали времето , както го дават по прогнозите , пак може да прескоча , ама от сутринта - рано !

Хаиде наслука и тез дни ако позатихне тоз вятър и не се развали времето , както го дават по прогнозите , пак може да прескоча , ама от сутринта - рано !
-
- сериозен играч