Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

Не се смейте, ами кажете как става...
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Не се смейте, ами кажете как става...
Значи, смених си професията - вече не съм адвокат... (ника ще го оставя). Офисът ми е срещу ИАРА - София, бул. Хр.Ботев 17(15 или както е там). Банката ми е тази до ИАРА-та и всеки ден се прескачам със стотици разни рибари, които си плащат такси за билети... НИКОЙ обаче НЕ МИ КАЗА (а и реално не пожела да ми каже, макар, че питах)как се вади нов билет - става дума за мен и за сина ми - какво трябва - снимки, дрън-дрън ... (?!!)
Имаме стари билети-книжки, ама съм чул, че не са същите, трябва наново. Не искам да се излагам, моля помогнете - какво да правя ?
Имаме стари билети-книжки, ама съм чул, че не са същите, трябва наново. Не искам да се излагам, моля помогнете - какво да правя ?
баща на рибарче
Re: Не се смейте, ами кажете как става...
В София просто си носиш личната карта и снимката от стария риболовен билет /сканират я, и ти я връщат / и 26 лв. в магазина за риболовни такъми до болницата "Пирогов"Advokat написа:....... Офисът ми е срещу ИАРА - София, бул. Хр.Ботев 17(15 или както е там). Банката ми е тази до ИАРА-та и всеки ден се прескачам със стотици разни рибари, които си плащат такси за билети... НИКОЙ обаче НЕ МИ КАЗА (а и реално не пожела да ми каже, макар, че питах)как се вади нов билет - става дума за мен и за сина ми - какво трябва - снимки, дрън-дрън ... (?!!)

Последно промяна от Trias на Чет Мар 22, 2007 12:22 am, променено общо 1 път.
Re: Не се смейте, ами кажете как става...
Трябва да отидеш ИАРА - София, бул. Хр.Ботев 17, ет. 4 стая 419 (това и едно от местата от които можеж да си извадиш билет), две снимки, лична карта и квитанция за платена такса от 25лв. мисля че в клона на банката до тях ХЕБРОС БАНК е с най-ниска комисионна и за 5мин. си готов. работно време от 10-12ч. и от 13-16ч., за деца до 14г. е безплатно, но трябва копие от акт за раждане и копие от л.к. на единия родител и снимки.
Още по темата ТУК
Още по темата ТУК