FOCUS ZEUS 10000-Помощ!!!

Модератор: sapuna

harihito
новобранец
новобранец

FOCUS ZEUS 10000-Помощ!!!

Мнение от harihito »

Колеги,моля ако някой е изполвал макари FOCUS ZEUS 10000 да си каже мнението! Сезона за шарковци е в разгар,а старите ми макари лека-полека си отиват и трите! Спрях се на въпросния модел, поради съотношение,цена,големина,качество.
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Re: FOCUS ZEUS 10000-Помощ!!!

Мнение от Vlado_852 »

Колега ти тая макара в ръката си държал ли си я? Много е голяма, излишно голяма, въпреки че зависи за какво ще я ползваш...
cucko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от cucko »

Ето ти едно ревю за посочената макара!
http://www.carpbg.com/details.php?id=146
Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
harihito
новобранец
новобранец

Мнение от harihito »

Колега мисля /или поне мислех/, да я ползвам като шаранджийска. От байтрънърите се отказах,поради постоянната опасност нещо в авансите да се повреди.Та след бая ровене ми попадна ZEUS-а. А иначе това ревю го гледах-благодаря ти.Интересува ме някой дали я ползва и какви са му впечатленията.
Предварително Ви благодаря!!!
vshtarbev
новобранец
новобранец

Мнение от vshtarbev »

Колега аз също се чудя за една макара и тя пак е на фокус. Ще пусна линка може да е полезна на теб пък и някой колега ако има мнение ще ми е интересно и на мен да го прочета и за двата модела http://shop.fishing-mania.com/viewcarp_3.php?id=7904
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

За тия пари ето това - http://www.masterfishing.bg/index.php?p ... ing_type=3 , че с тия Фокуси само ядове ще берете.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Макарата е добра,държал съм я много пъти в ръка.Наистина е малко големичка,но за сметка на това изглежда доста надеждна.Но това е въпрос на вкус чесно казано ако ти харесват иди в най-блискя магазин в които ги има и я завърти само тъка ще решиш най-лесно...
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мдаааааааа ще има Помощ ако си вземеш такива. Тая макара, както и Magnum 70 на фокус са бангии и пълен отврат. След обстоино запознаване с тях отблизо мога да кажа само -
-огромни, ненужно големи.
-въртят тежко и със зор.
-луфтове ама много и то на места където досега луфт не съм и подозирал,че може да има.
-отвратителни аванси
Китайчета с по 20 лв върху цената само защото има на тях изтипосано лого Focus.
Същите без лого ще намерите с марка Сии хукър, баракуда и т.н.
Не съм човек ,които робува на марки и нещо ако не е Шимано и Дайва не става, напротив, винаги съм защотавал качествените неща, независимо от това какво пише като марка на тях, но тези не стават- отвратителни са.
За 69 лева Евокс Кашалот е просто класи над това нещо с марка Фокус.
Тия макари само ядове могат да създадат.
Така мисля аз и споделям, за да не се набута някой колега, защото да дадеш за нещо 79 лв и да те е яд после да го гледаш не е приятно.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
pantera82
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pantera82 »

Лично мое мнение е,че тази макара нестава,има по добри вариянти.Не вярвам да и се радваш, дьлго.
joreto_10
новобранец
новобранец

Мнение от joreto_10 »

Здравей колега,от известно време съм си набелязал тази ZEUS-10000 и когато отидох в магазина да я погледна останах много разочарован след първото завъртане.Няма смисъл да си даваш парите за този ''ГИГАНТ".Поразходих се до още няколко магазинчета и попаднах на това бижу http://www.bulit2000.com/index.php?type=1&act=search RYOBI ECUSIMA .Същите пари само,че качеството е няколко класи над това на ZEUS. :drinkers:

Поздрави.
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

joreto_10 написа:Здравей колега,от известно време съм си набелязал тази ZEUS-10000 и когато отидох в магазина да я погледна останах много разочарован след първото завъртане.Няма смисъл да си даваш парите за този ''ГИГАНТ".Поразходих се до още няколко магазинчета и попаднах на това бижу http://www.bulit2000.com/index.php?type=1&act=search RYOBI ECUSIMA .Същите пари само,че качеството е няколко класи над това на ZEUS. :drinkers:

Поздрави.
Братле много си прав,че ЗЕУСА не става, но не можеш да го сравниш с Екусимата- това са различни типове макари. Екусимата е перфектна макара, но не е Биг Пит и не е точно това,което се търси в една шаранджийска макара. :wink:
Аватар
piletoradi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от piletoradi »

Здравейте, колеги! Виждам, че тук пишат някои колеги за големи макари, бангии и тн. Не видях накой да каже, че Фокуса е толкова голям(една и съща макара модел на Филстар, ТФгиър) и най-вече с тази:
http://cgi.ebay.com/Daiwa-TOURNAMENT-SU ... 4151c3277d

Не съм чул някога някой да каже, че тази макара му е голяма и тн, а и не видях някой да каже, че е "брал ядове" с такава или на друга марка макара, напротив, май всички са си доволни от макарите на тези фирми, те просто са еднакви,е с изключение на последната де! :D

Успех на всички, и на колегите с мнения и картинки мястото им май е в някой магазин, не тук! :drinkers:
http://www.ribi-abv.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

piletoradi написа:Здравейте, колеги! Виждам, че тук пишат някои колеги за големи макари, бангии и тн. Не видях накой да каже, че Фокуса е толкова голям(една и съща макара модел на Филстар, ТФгиър) и най-вече с тази:
http://cgi.ebay.com/Daiwa-TOURNAMENT-SU ... 4151c3277d

Не съм чул някога някой да каже, че тази макара му е голяма и тн, а и не видях някой да каже, че е "брал ядове" с такава или на друга марка макара, напротив, май всички са си доволни от макарите на тези фирми, те просто са еднакви,е с изключение на последната де! :D

Успех на всички, и на колегите с мнения и картинки мястото им май е в някой магазин, не тук! :drinkers:
Приятелю май нещо мене визираш с мнението си, но повярвай ми аз се мъча да предпазя колегата от грешка да си даде парите за нещо, което не струва и което знам,че не струва защото съм го държал и имам преки наблюдения върху него. Да аз имам мнения/и картинки/ и мястото ми според теб може да е в някой магазин, но за разлика от теб искам да помогна на колегата да вложи парите си разумно а не си чеша езика с безсмислени постове като твоя,който цитирах. Какво точно е общото между макарата на Фокус, тази на ТФ Гиър, Филстара и върха с посочената Дайва от линка ти. Може на имат аналогична визия, но до там - това е като да твърдиш, че Ситроен С1, Тойота Айго и Пеж0 107 са една и съща кола щото стъпват на едно шаси.
Братле кажи къде си даржал и въртял въпросната макара, къде прочете,че някой е доволен от въпросната макара, а че е голяма - ако я беше виждал,както и някоя от останалите за които пишеш щеше да знаеш, че наистина е доста голяма. Поста ти е безмислен и ако си го написал само за да се захапеш с мен - кофти тръгваш в тоя форум. :idea: Ако ще помагаш с мнение нека то има смисъл иначе защо пишеш :?:
ПП.Към останалите колеги - извинявам се за тона си,но не се стърпях.
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”