Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Кой какъв фидер ползва
Модератор: Paublo_Eskobar
- ivelin_1976
- разбира нещата
Re: Кой какъв фидер ползва
Явно не си ползвал този за да говориш такаshekira написа: хеви фидерите,освен за паткарници и тецове за друго не стават.......

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Има коеги които си ловят само на такива водоеми ..... човека щом си е преценил. И без това само една пръчка неможе да покрие всички аспекти на фидер риболова лично аз имам 2 пръчки един за метод фидер и един по-лек ...... в най скоро време мисля да си купя още единshekira написа:хеви фидерите,освен за паткарници и тецове за друго не стават.живко георгиев написа:аз ловя с Корморан хеви фидер 3,90 и макара корморан коркаст . перфектна пръчка и перфектната фидер макара за нея . уникален е !ама щом ти е уникален със здраве да си го ползваш.

Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

Моето гардже си е най-хубаво!
Нормално е всеки да си харесва неговия ........ фидер
С здраве да си ги ползват всички
Нормално е всеки да си харесва неговия ........ фидер

С здраве да си ги ползват всички

излишни манги нямам,ivelin_1976 написа:Явно не си ползвал този за да говориш такаshekira написа: хеви фидерите,освен за паткарници и тецове за друго не стават.......shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY, една уникална сопа. Е не може да се мери с Адвенчърите....

КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Само да попитам зимата на свободен водоем със най-тънкия връх на Антареса дали ще имаш шанс със мудни претенциозни баби и каракуди примерноivelin_1976 написа:Явно не си ползвал този за да говориш такаshekira написа: хеви фидерите,освен за паткарници и тецове за друго не стават.......shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY, една уникална сопа. Е не може да се мери с Адвенчърите....

п.п Аз също имам два фидера Шимано,единия е Бист Мастър(Хеви) освен за шаран за друго не го вадя(по реки не ходя де)От доста време си седи в калъфа и го вадя само по платени за шаран,иначе си е гега отсякъде

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
здобих се с още един фидер,ама не адвенджър,а биг бул на 3.90м.уникална пръчка за 50 кинта.даже го пробвах днес на домлян.не пропуска нито една риба. 

- Кузмич
- dreamer
Шентов то да има риба пък аз и с хевито ще я хвана.
Ей тези не голями екземпляри си ги ловнах миналата седмица на Марица.

И в тази връзка да попитам в това течение на Марица с колко грамова хранилка ще сте и с к'во ще я хвърляте.
Иначе и аз съм се прицелил на един Биг Бул ама 3,60.
Ай честито и наздраве.
Ей тези не голями екземпляри си ги ловнах миналата седмица на Марица.

И в тази връзка да попитам в това течение на Марица с колко грамова хранилка ще сте и с к'во ще я хвърляте.
Иначе и аз съм се прицелил на един Биг Бул ама 3,60.
Ай честито и наздраве.

Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Не знам Маришките,ама Дунавските с тоя размер дърпат като литров скобар.
Ползвам мах 40,50грамови хранилки,ама да ви кажа напоследък действам само с 30 грамови със същия успех.По-гот е!
Дори по-"безболезнено"излизам от закачките с тях.
Е,закотвя с някой и друг метър по-надолу по течението,ма не е болка за умиране.
Преди около месец дърпах дребни караконджули на Рабиша с най-тънкия връх.Мисля около 2 оз че е.
Ми отчита си перфектно и се лови комфортно.
На паткарници не стъпвам.
Yo!

Ползвам мах 40,50грамови хранилки,ама да ви кажа напоследък действам само с 30 грамови със същия успех.По-гот е!
Дори по-"безболезнено"излизам от закачките с тях.
Е,закотвя с някой и друг метър по-надолу по течението,ма не е болка за умиране.
Преди около месец дърпах дребни караконджули на Рабиша с най-тънкия връх.Мисля около 2 оз че е.
Ми отчита си перфектно и се лови комфортно.
На паткарници не стъпвам.
Yo!

за таквиз ситуации и ний имаме хевита бре.ама друго си е, ако един уклей згъне тояжката.не съм казал че не може с хеви,ма малко работата като пирон в кисело мляко.
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Ами ела на р.Дунав да ловиш със лайт или медиум да те видя как ще се справиш ,или ако намериш белите мрениshekira написа:хеви фидерите,освен за паткарници и тецове за друго не стават.![]()

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
- ivelin_1976
- разбира нещата
MiTKo_Fisher написа:Всеки фидер е пригоден за конкретен водоем (риба) .Това е моето мнение

shekira написа:хеви фидерите,освен за паткарници и тецове за друго не стават.
Явно ходиш и за патки ли? Като нас с Хевитатаshekira написа:........ и ний имаме хевита бре

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

-
- кандидат преподавател
Пичове , темата е кой какъв фидер ползва , а не какво лови с него , и дали единия е по- добър , или по- лош !
Моля , придържайте се към същноста на темата !
То е ясно , че всеки си харесва своето , но да не изпадаме в безмислени спорове и дискусии !
По - добре е всеки да сподели впечатленията си от дадена тояга , и другите да го прочетем , и да си направим съответните изводи !
Моля , придържайте се към същноста на темата !
То е ясно , че всеки си харесва своето , но да не изпадаме в безмислени спорове и дискусии !
По - добре е всеки да сподели впечатленията си от дадена тояга , и другите да го прочетем , и да си направим съответните изводи !

Върл Shimano фен!
-
- кандидат преподавател
Последниия пост , беше в разрез с темата , и беше модериран !!!
Върл Shimano фен!
-
- научил се да хвърля
колегата е прав че всеки фидер е за съответната риба , аз не ходя за дребна риба и затова съм си взел само 1 фидер и той е хеви . за ТЕЦ 2 - Овчарица не мисля че друг върши работа . има и най новия на фокус и още един на корморан но ги подарих , не стават меки са . а що се отнася до най мекия връх на хевито - отчита прекрасно . вземи си такава сопа и ела на теца да я тестваш после ще говорим дали само патки хваща .
поздрави .

именно колега.напълно подтвърждаваш моите думи.живко георгиев написа:колегата е прав че всеки фидер е за съответната риба , аз не ходя за дребна риба и затова съм си взел само 1 фидер и той е хеви . за ТЕЦ 2 - Овчарица не мисля че друг върши работа . има и най новия на фокус и още един на корморан но ги подарих , не стават меки са . а що се отнася до най мекия връх на хевито - отчита прекрасно . вземи си такава сопа и ела на теца да я тестваш после ще говорим дали само патки хваща .поздрави .
под паткарници разбирай платени водоеми.хеви фидерите,освен за паткарници и тецове за друго не стават