Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Със фидер за хищници ?
Модератор: Paublo_Eskobar
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Със фидер за хищници ?
Тази година мисля да пробвам щукарския риболов, но нямам излишни пари за отделни пръчки и макари и поради тази причина съм намислил да си ползвам фидерите за тази цел. Мисля, че ще вършат работа.
И другия ми въпрос е, че в англйиската риболовна преса от доста време се споменава захранка за щука, бяла риба и др. даже се произвеждат от някои фирми, но у нас несъм срещал ...... та и деята ми е някой пробвал ли е нещо подобно за щука или друг хищник т.е. фидер хранила със захранка вътре и стръв рибка (или части от нея).
И другия ми въпрос е, че в англйиската риболовна преса от доста време се споменава захранка за щука, бяла риба и др. даже се произвеждат от някои фирми, но у нас несъм срещал ...... та и деята ми е някой пробвал ли е нещо подобно за щука или друг хищник т.е. фидер хранила със захранка вътре и стръв рибка (или части от нея).
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Re: Със фидер за хищници ?
По скоро-стандартна захранка но с рибно/костно/брашно,рибено масло и малко вътрешности или кръв.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
-
- ще става разбирач
и захранката с фидер си има логиката на фидера ще се съберат малките рибета щуката или другия химник ще ги види и нападне те ще избягат и една ще остане и после аванса и дано издържи фидера 

На истина има такива статии.....
За мен освен Костур, другите риби са малко мираж.....
Иначе за него, кълцан торен с глина
Кърцата имаше тема в която хващаше Бели риби на Копърка, в захранката пак слагаше от нея (пружина до колкото си спомням)
Успех!
И да се похвалиш ако има резултати!!!
За мен освен Костур, другите риби са малко мираж.....
Иначе за него, кълцан торен с глина

Кърцата имаше тема в която хващаше Бели риби на Копърка, в захранката пак слагаше от нея (пружина до колкото си спомням)

Успех!
И да се похвалиш ако има резултати!!!
-
- ще става разбирач
по Чиш и Пиш гледах преди време един образ захрани с нарязани скумрии заедно с вътрешностите и после на стръв пак скумрия хвана голямо добиче - за щука говоря...
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз именно това имам впредвид ..... н мен ми се върти нещо като накълцанариба + атракторmilo69 написа:по Чиш и Пиш гледах преди време един образ захрани с нарязани скумрии заедно с вътрешностите и после на стръв пак скумрия хвана голямо добиче - за щука говоря...

Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

Колеги, не ползвайте фидърен прът за тази цел! Най-обикновена шаранджийска пръчка е по-подходяща. Освободете й бигела и сложете пред върха на пръта сцепен стиропор. Ако искате да захраните и примамите с хранилка и в нея месо от риба, поне хранилката да е подвижна. Никой хищник не обича съпротивлението, еле пък щуката и сулката.
Наслука
Наслука

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
- Vlado_852
- разбира нещата
Колега, виждал съм по нашите магазини захранка за костур на Сенсас и от тогава си мисля, че може да е полезна и за други хищници но в интерес на истината не съм я пробвал все още...
- TRAP
- ще става разбирач
Много е удачен фидера при риболов на костур на куршумче тоест вместо хранилка се слага малка тежест 15-30грама.По този начин съм ловил и черна мряна.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
- CERRUTI
- сериозен играч
Колко рак вади тая манджа не е истина,с нея риба не хванах но раци в промишлени количества.......ако във водоема има раци или костенурки може да забравите за бялата и щуката на фидер.....Vlado_852 написа:захранка за костур на Сенсас.