Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Завръщане от Уранополи
Модератор: Paublo_Eskobar
Завръщане от Уранополи
Здравеите колеги,преди малко се върна боината група от трима (уморени от Бг деиствителноста) направихме тридневен риболов в братска Гърция
Цени НАРОДНИ 10евро на легло или трима човека в две двоини стаи 30евро на ден
Ядене и пиене за трима в ресторант на брегът 55евро с бакшиша
а риби все едно бях в СЪРВАИВАР хванах над 8 вида НЕПОЗНАТИ + заргани ,кефали и морски костур и всичките на плуваща бомбарда и стръв БЯЛ .Така не си бях изкарвал от ученическите години
А единия ден го бях отделил за тролинг 35евро е лодката за ЦЯЛ ДЕН + отделно колкото бензин си изхарчил х1,80евро (хванах на 20тата минута НЕЩО много грозно и като заби един дъжд и буря ........снимах и торнадо) и един лаврак се разписа но утре ПОВЕЧЕ .Ще кача снимки в snimka.bg профила е toyo1 ако може някои да ги премести.ПП. И с октопод си имах работа но се оказа много корав съперник (хвана ми се за кракът докато бях нагазил и ловях заргани и като се дръпнах се сви до един камък и го затистах с дръжката на въдицата и получи няколко удара с нож но пусна син облак
и повече не го видяхме явно бях попаднал на ШОТЛАНДСКИЯ БОЕЦ)

-
- вече хвърля и на тежко
Re: Завръщане от Уранополи
Евалата!
Лодката на кея ли я намерихте, има ли особености наемането?
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Тойо,
При една екскурзия там от кораба хранех кефалите с хляб и беше голяма битка за залците. Съжалих жестоко, че не си взех въдица.Опитахте ли на тази стръв за тези риби?
При една екскурзия там от кораба хранех кефалите с хляб и беше голяма битка за залците. Съжалих жестоко, че не си взех въдица.Опитахте ли на тази стръв за тези риби?
Колега лодките бяха три и цената в момента им е 35евро за цял ден +горивото 1,80евро на литар (заслужава си защото при тролинг за цял ден трудно ще изхарчиш повече от 6-8 литра.Понеже са мързеливи лодките ги дават от 9,00 до 18,00ч.Красиво е много и ако си решил да влачиш да не забравиш да си вземеш ФРЕНЗИ (ред таигар) не му прощаватjamiemirror написа:Евалата!

На бомбарда хванах на бял червеи но в сравнение със заргана .....G.Petkov написа:Тойо,
Здравей колега,
виждам че темата ти е стара,но на мен ми предстои сега в събота да замина за Уранополи.
Би ли споделил нещо по специфично за риболова там.
Каква стръв е подходяща за този месец,какъв монтаж да направя,а и идеята с лодката много ми допадна.
поздрави
виждам че темата ти е стара,но на мен ми предстои сега в събота да замина за Уранополи.
Би ли споделил нещо по специфично за риболова там.
Каква стръв е подходяща за този месец,какъв монтаж да направя,а и идеята с лодката много ми допадна.
поздрави
четене и практика,практика и четене
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
За риболова от лодка имай предвид, че тази година властите много са се "озлобили" и глобяват наред... В конкретния случай лодките под наем нямат лиценз за риболов, а ти (най-вероятно) нямаш билет за риболов от лодка... При зачестилите проверки може да не ти се размине глобичката...